Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Olsun yahu yarım kilo gitmiş kim dediydi bana 2 paket margarin vermişsin

Bildirimimi yapayım

Geçen hafta: 63,80
Bugün: 62,30
Fark: -1,5
Yüzde: 2,35

Mthn83 LenaG

Mükemmel şu an beni de geçmişsin hemen seni rakip yazıyorum kendime
Geçen cumartesi 64,95
Bugün 62,95
-2 kg
Mthn83 LenaG Boncuk2307 kızlar Salı ya kadar yatılı misafirim var rica etsem bu hafta beni hazırlığa alabilir misiniz?

2 kilo muaaaaa?!!! Müko*2

Bir de alıntılayanadım yosunlupapatya sen de mükemmelsin canım tebrik ediyorum

Teşekkür ederim Ankee sende mükemmelsin balım

Ay niye şhanet olsun yaa, insan elinde olmadan değişiklikerden etkileniyor, sende bu azim oldukça 2 kilo alır 3 kilo verirsin ama bu motivasyonda artık şişman biri asla olmazsın diye düşünüyorum.
Ocaktan sonra hedefim sen ve yosunluyla bşr de biri daha vardı 54 lerde onunla KAPIŞMAK hehehe

Pembeli sen geçen hafta baya iyi vermiştin değil mi? Her hafta insan çok veremiyor zaten yine de eksi her zaman iyidir

Pembeli sen geçen hafta baya iyi vermiştin değil mi? Her hafta insan çok veremiyor zaten yine de eksi her zaman iyidir
Bayağı iyi verdim canım bu hafta gömülü dişlerim çekildi hala ağrıyor spor yapamadım ağrı kesici içip uzandım hep diyete devam ettim ama tatbikİ spor olmadan maalesef olmuyor birde ağrı kesiciden dolayı pek emzirmek istemedim o da etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…