- 30 Aralık 2022
- 2.829
- 10.921
Aralık sonu kalıcı hedefim olmalı epey takıldım.Teşekkür ederim seni de bekliyorum buralar harika biliyor musun
Olsun yahu yarım kilo gitmiş kim dediydi bana 2 paket margarin vermişsinGeçen cumartesi 72.85
Bugün üzülerek yazıyorum 72.35
Fark -500 gram
Saliya göre almışım cumartesiye gör vermişim.
Ya yerimi yadırgadım uyuyamadım ondandır ödem
LenaG Mthn83 Sitare55 Boncuk2307
Geçen cumartesi 64,95
Bugün 62,95
-2 kg
Mthn83 LenaG Boncuk2307 kızlar Salı ya kadar yatılı misafirim var rica etsem bu hafta beni hazırlığa alabilir misiniz?
Teşekkür ederimOlsun yahu yarım kilo gitmiş kim dediydi bana 2 paket margarin vermişsin
Mükemmel şu an beni de geçmişsin hemen seni rakip yazıyorum kendime
2 kilo muaaaaa?!!! Müko*2
Bir de alıntılayanadımyosunlupapatya sen de mükemmelsin canım tebrik ediyorum
Merhaba kızlar.
Dün öğleden sonra diyeti bozdum.
Bugün de dikkat etmedim.
Yarın itibariyle takımlara girip kendime çeki düzen vercem.
Dr un ilacı kesmesi sebebiyle yaşadığım yoksunluk beni kötü etkiledi. Ellerim çok titredi başım çok döndü felan zor 1 hafta geçirdim. Halen de sürüyor semptomlar ama vücut alıştıkça duzelecem inşallah.
Bu süreçte eşimin de evde olmaması manen beni etkiledi ya. Kaptan eşim. Gitti mi 1 hafta yok en az. Alışınca hep evde olmasına zor geliyor yanlizlik.
Diyetime yarın tam konsantre devam edicem ama bu 1.5 günlük kaçaklar yarın tartıya yansisada haftaya kadar veririm diye düşünüyorum. Hem regl de bitti hergun eliptik yapicam Leslie felan toparlarim ben
İçimi dökmek istedim
He birde haftaya yürüyüş bandıda gelmiş olur onu da yapacam extra. Çok üzgün hissediyorum kendimi ihanet etmis gibi ama yarın toparlicam.
Başlangıcın hayırlı olsun canım
süper
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Başlangıcın hayırlı olsun canım
tebrikler canım
Günaydın kızlar tartı günü bugün , biraz utandım ama bu hafta dişlerimden dolayı spor ve diyete devam edemedim, zaten tartıya da yansıdı, diğer hafta inşallah telafi edeceğim
2 kasımda 82.5
Bu hafta 82.1
Fark: 400 gram
LenaG
Bayağı iyi verdim canım bu hafta gömülü dişlerim çekildi hala ağrıyor spor yapamadım ağrı kesici içip uzandım hepPembeli sen geçen hafta baya iyi vermiştin değil mi? Her hafta insan çok veremiyor zaten yine de eksi her zaman iyidir
Pembeli demene çok güldüm ama , bana şu sahneyi hatırlattıPembeli sen geçen hafta baya iyi vermiştin değil mi? Her hafta insan çok veremiyor zaten yine de eksi her zaman iyidir
Hoş bulduk bitanem. İki üç gün oluyor geleli. İyiyim çok şükür sen de iyi misinAblacım nasılsınhoş geldin, ne zaman geldin
Pembeli demene çok güldüm ama , bana şu sahneyi hatırlattı
Kullanıcı adımı yazarken karşımda pembe pilates topu vardı direkt onu yazmış olmam pekiAhahha benim peki senin nickini hep pembelipilates okumam ahahahah
Çok iyi vermişsinGeçen cumartesi 64,95
Bugün 62,95
-2 kg
Mthn83 LenaG Boncuk2307 kızlar Salı ya kadar yatılı misafirim var rica etsem bu hafta beni hazırlığa alabilir misiniz?
Eki Görüntüle 3501023
Tez gelen tez gider insalahhh hayırlı olsun baslangicimiz kankişim
Ahanda ben de 64 lu ayrıldım 70 li döndüm64' lü bir şeydi canım.
Sağol canımBaşlangıcın hayırlı olsun canım
İnanılmaz harikasınGeçen cumartesi 64,95
Bugün 62,95
-2 kg
Eki Görüntüle 3501023