Günaydın canımGünaydın canlar
Ara vermeyi bizim bunyemiz, kilo al da gel olarak algılıyor bunu çözemedik kuzum.Kimleri görüyorum kimler gelmiş hosgeldin canım benim
Ben biraz ara verdim ama fazlasıyla da geri aldım buradan uzaklaşmak iyi gelmiyor sen nasılsın nasıl geçti tatilin iyimisin
Tartıldım ama bn de bazı deneysel çalışmalar yapacamçünkü beklentimi karşılamadı kahve kuru kayısı yiyip kızımı denemeye bırakacam. Oradan çarsıya çıkıp kızıma gezisi için pijama takımı terlik falan alacam. Kendime şal alacam somra eve gelip tekrar tartılacam bakalım Cicekbocekkaktus
Hadi bakalım kolay gelsinTartıldım ama bn de bazı deneysel çalışmalar yapacamçünkü beklentimi karşılamadı kahve kuru kayısı yiyip kızımı denemeye bırakacam. Oradan çarsıya çıkıp kızıma gezisi için pijama takımı terlik falan alacam. Kendime şal alacam somra eve gelip tekrar tartılacam bakalım Cicekbocekkaktus
Bu hafta çok sıkı tutmam lazim. Evdeyiz iki günlük bir kacamak olacak. Sabah yürüyüşlere ağırlık vereceğim.insallahOlsun canım mortim eksi eksidir ama beni miktarı az d aolsa pirinç pilavı çok etkiler o da olabilir
Uykusuzluk zaten etkiler
Kız ne ettin sen
Hayırlı olsun hocam başlangıç kilonuz.
Sağ ol SibelimHayırlı olsun hocam başlangıç kilonuz.
Tek kelime ile ha ri ka sin bebek
Kac kilo ile ayrilmistin takimdan
64' lü bir şeydi canım.Kac kilo ile ayrilmistin takimdan
Başlangıcın hayırlı olsun canımKaptanım iznin olursa hazırlığa katılmak istiyorum yoksa 80.lere yelken açtım gidiyorum dur demenin zamanı geldi
LenaG
Eki Görüntüle 3500976
Tartı bildirimi
Önceki kilo:79.4
Güncel kilo :76.2
Fark: 3.2
Ödemden şişmişim
Tebrikler canımGeçen cumartesi 72.85
Bugün üzülerek yazıyorum 72.35
Fark -500 gram
Saliya göre almışım cumartesiye gör vermişim.
Ya yerimi yadırgadım uyuyamadım ondandır ödem
LenaG Mthn83 @Sitare55 Boncuk2307
Tebrikler canım
Tebrikler canımGecen cumartesi 57,05
Buhafta 56.500
Fark - 550
Oran 0,964 cıktı dogrumu bilemedim
Gece hiç uyumadım cok uykusuzum ama cok güzel basen gobek ve karın ıncelmem olmus
LenaG
Boncuk2307
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim canımmmBaşlangıcın hayırlı olsun canım
süper
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Başlangıcın hayırlı olsun canım
tebrikler canım
Teşekkür ederim seni de bekliyorum buralar harika biliyor musunTek kelime ile ha ri ka sin bebek