Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben dünkü menümu yazayım
Sabah öğleye doğru
3 sıkım kadar çiğ köfte okula yoğurdum sadece tadına bakmak için yemisimdir biraz da fazla yoğurdum
Öğle sonrası komşum kahveye çağırdı
5 e yakın Dut kurusu sade kahve
İkindi evim misafir aldım ve çiğ kofteden yemedim bile dedim çok yedim yigurdugumda neyse bir kuru erik bir ceviz yedim
Akşam
İki lokmalik ekmk, küçük tabak et kavurma
Akşamına yürüyüş yaptım
9 bin adım
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Kimleri görüyorum kimler gelmiş hosgeldin canım benim ❤️❤️🥰
Ben biraz ara verdim ama fazlasıyla da geri aldım buradan uzaklaşmak iyi gelmiyor sen nasılsın nasıl geçti tatilin iyimisin
Ara vermeyi bizim bunyemiz, kilo al da gel olarak algılıyor bunu çözemedik kuzum. :KK14:
Hoş buldum sen de hoş geldin sesimi duyup gelmene çok sevindim. :KK68:İyi diyelim iyi olsun .

Tartıldım ama bn de bazı deneysel çalışmalar yapacam 😂 çünkü beklentimi karşılamadı 😒 kahve kuru kayısı yiyip kızımı denemeye bırakacam. Oradan çarsıya çıkıp kızıma gezisi için pijama takımı terlik falan alacam. Kendime şal alacam somra eve gelip tekrar tartılacam bakalım :KK53: Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
😁sevindim , öğleye kadar heyecan devam ediyor yani :KK48: ben hepsini bitirdim geldim:olamaz: 2 haftadır ev halkini gonderip 9da kahve içiyor yürüyüşe çıkıyordum . Bugun oğlan geziye gidecekti 8de onu otobüse götürdüm , gitmisken yürüyüş yapayim de geleyim dedim , bir de matkete ugradim ve daha saat 10:KK64:ya istedigim kiloyu vermedimse nasil 2 saat nasil oyalanicam terlemedim de zaten:KK35:hyecan dorukta dın dın dınınıııııınnnnn bi daha tartiliyim 😅

1000074939.jpg

Geçen hafta 74.8
Bu hafta 75.5
Fark +700 gr
LenaG LenaG

Tartıldım ama bn de bazı deneysel çalışmalar yapacam 😂 çünkü beklentimi karşılamadı 😒 kahve kuru kayısı yiyip kızımı denemeye bırakacam. Oradan çarsıya çıkıp kızıma gezisi için pijama takımı terlik falan alacam. Kendime şal alacam somra eve gelip tekrar tartılacam bakalım :KK53: Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Hadi bakalım kolay gelsin

Kaptanım iznin olursa hazırlığa katılmak istiyorum yoksa 80.lere yelken açtım gidiyorum dur demenin zamanı geldi 😒
LenaG LenaG
Eki Görüntüle 3500976
Başlangıcın hayırlı olsun canım 🥰
Tartı bildirimi
Önceki kilo:79.4
Güncel kilo :76.2
Fark: 3.2
Ödemden şişmişim
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿süper
Geçen cumartesi 72.85
Bugün üzülerek yazıyorum 72.35
Fark -500 gram
Saliya göre almışım cumartesiye gör vermişim.
Ya yerimi yadırgadım uyuyamadım ondandır ödem
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 @Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
Tebrikler canım 🌸
Geçen hafta 63.50 bu hafta 62.65
fark -0.85 oran -1.33
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Tebrikler canım 🌸
Gecen cumartesi 57,05
Buhafta 56.500
Fark - 550
Oran 0,964 cıktı dogrumu bilemedim
Gece hiç uyumadım cok uykusuzum ama cok güzel basen gobek ve karın ıncelmem olmus 😍
LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307
Tebrikler canım 🌸
Eki Görüntüle 3501013
Başlangıç kilom :ıslık::ıslık::ıslık:
09.11.2024
LenaG LenaG
Mthn83 Mthn83
Takımlara girebilmeyi çok isterim. :KK8:
Başlangıcın hayırlı olsun canım 🌸
Geçen cumartesi 49.30
Bu cumartesi: 48.25