Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Yazıyorum hemen canımmm kaptanım

Canımm niye tek öğünlü menüler afiywt eksi getirsin
Sağol kaptanım, ya geçen seneden beri çok alıştım maksimum 2 öğün yiyebiliyorum

İki günde çok az olmuş sanki ama sen iyiysen sorun yok afiyet olsun yasemin ablam
Sağol canımmm

Afiyetler olsun canım, meyveler miktar olarak biraz fazla geldi bana
Teşekkürler canım, ya meyveyi tatlı niyetine yiyorum resmen, inşallah onu da azaltacağım

Ayyy ben 2 yaş sendromu olan kız torun baktım aman aman birde 3 yaş mı varmış hemde erkek alalh yardımcınız olsun
Ondan bana da 10.5 yaş 5.5 yaş ve 10 aylık ogluslar birinin ergenlik tripleri başlıyor diğeri desen yeni kardeş kıskançlığı ayrı havada öbürü kucak kuşu bi tek hunim eksik
Allah yardımcınız olsun

Hepinizden Allah razı olsun
Bugün röntgen temiz çıktı şükür
Oğlum küçük değil 10 yaşında ama otizm. Fiziksel gelişiminde boylu poslu artık birşeyleri saklamakta ve uzaklastirmakta zorlanıyoruz. Yaramazlikta cin gibi çünkü
Rabbim dermansız dert vermesin bugüne şükür ne diyelim
Günaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Basın sağolsun canım
Ahh canım çok geçmiş olsun. Kimbilir ne kadar korktun . Benim kızda geçenlerde burnuna mısır sokup biranda içine çekmişti aklım çıkmıştı. Allah im evlatlarımızı korusun
Ayy geçmiş olsun
Canım benim içini rahat ettirecek bir filmle karşilaşmani dilerim Allah işinde gücünde kolaylıklar versin.
Hamd olsun
Evet ileri yitmek için geri nefes alıyor çünkü,
Baya bı karın darlığı sezdim. Maşallah azmin müthiş canım

Teşekkür ederim canım benim kaba kulak dedi aile hekimi lakin yumusak doku enfeksiyonuymus boyun kısmında şişlik ağrı vardı . Antibiyotigini değiştirdi şükür daha iyi canim

Selam canlar hastane işlerinden gelemedim şükür yatış yapılmadı evde antibiyotik tedavisine devam .Kızım da daha iyi Dua eden soran arkadaşlarim Allah razı olsun

15.11.2024
Kahvaltı 12
Haşlanmış 1 yumurta
2 ceviz
2 parça beyaz peynir
5 Zeytin yarim avakado
Domates

Ara filtre kahve 2 hurma 10 çiğ yer fıstığı

Akşam 17.30
Koca tabak kapuska
Salata

Bugün suyumu sayamadim sporda yok
Haftaya inşaallah kızım iylesince düzene giricem
Yarınki tartıda fena olmiyacagina düşünüyorum ama sporsuz olunca beklediğim gibi bir sonuç olmiyacak gibi
LenaG Sitare55 Boncuk2307

İşaret pamagimizin uç noktasından başlayıp ikinci kıvrılma noktasına kadar olan kısım hocam
Allah seni tesadüfen görmem peki
Canım istemiyor canım torunlara yapmiş malum bide üstüne erken regl oldum yarın tartı var felaket tellalı gibi oldum
İrademşze sahip çıkalım regle yapacak bir şey yok canım
Çok geçmiş olsun canım menün de azıcık zaten bol eksin olsun
Bana x 3 o zaman ahaha
Ondan bana da 10.5 yaş 5.5 yaş ve 10 aylık ogluslar birinin ergenlik tripleri başlıyor diğeri desen yeni kardeş kıskançlığı ayrı havada öbürü kucak kuşu bi tek hunim eksik
Oy anam anam Allah can sağlığı vetsin bu günler de geçer benim bir oğlum var ama kızlarımdan daha naif kızlar da zaten çeneden ibaret hahaha tabiatlarına uygun davranıyorlar yani
Kızlar selaammm

Eşim hasta iki gündür, bi yandan iş bi yandan onun rahatsızlığı fırsat bulup da giremedim buraya
Çok geçmiş olsun canım
14 Kasım Perşembe menüm

12.00
2 tane kaşarlı sucuklu tost
1 tane salatalık
1 muz
3 ceviz

19.30
4 yk pilav
4 yk çiftlik kebabı
3 mandalina

Su: 1 lt

Sitare55 LenaG
Afiyet eksi olsun canım Canım sucuklu tostlar ne ekmeğinden tahminen ne kadar ekmek? akşamki pilav geç saat olmuş mandalina bir tanr olsa daha iyiymiş
Ablam benim bugün yoğun günüm ben giremedim kimse girmemiş pek Sitare55 kaptanım dolar milyoneri balımsu yosunlupapatya da çok sessiz bugün
Çok yoğundu spora bile gidemedim

Çok şükür canım, daha daha iyi olun

Menün harika canım telaşına rağmen güzel menü çıkarmışsın sporla derken ben spor yapıyorum ama tartım sağolsun o kadar inatçı ki yapsan dert yapmasan dert

Günaydın hanımlar. Sabah sabah kötü bir hbaer aldık. Şimdi cenaze evine doğru gidiyoruz. Annemin teyze kızı vefat etmiş. Yaşı küçüktü aslında
Ahhh yaa başınız sağolsun çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

Neyin vardı canım kaçırmışım ben, geçmiş olsun

Rabbim şifa versin, sanada kolay gelsin canım
Amin canım sağolasın

Selam casminim. Eşine acil şifalar dilerim.
Canım elhanımm teşekkürler

Afiyet olsun canım İki MİNİ kaşarlı sucuk mu dedin
Sağol canım
Mini mini birler
Dünkü menü olmadı farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…