Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Benim sorun ödem ve kabızlık canım, perşembe, cuma günü çaresine bakıyorum
Kefir ve keten tohumu denedin mi . 1 cay bardagi kefiri kaseye alip , aksamdan 1.5 yk keten tohumu koy şissin , istersen incirlerini de aksamdan ekle . Sabah 1 öğün gibi ye bakem. Bence o gun faydasi olmasi bile duzenli yapinca eskisinden daha iyi olur

Salı tartimiz kaldirilmasin sizi seviyorum çok öpüyorum

Pambik prenseslerim benim.Bosch marka bulaşık Makinesi nasıl kullanan varmı memnunmusunuz
7 Yil once esim bana sormadan aldi. Eko programi 3 sa 15 dkda yyikiyor.artik pes ettim sadece gece yatmadan calistirirsam eko yapıyorum. Gunduz 1 saat programi kullaniyorum. Ustteki bardaklarin üstündeki raf gibi seylerin tutacak yeri plastikti kirildi , ayni srkilde kase kismini tutacak yer de plastikten o da kırıldı, yarisina kadar kase koyabiliyorum.
Arcelik 3 programli makinamdan daha cok memnundum. Sudan gecirmeden makineye koyardim.
Boshta en iyi deterjan fairy plantium kullanmak zorunda kaldim. 3 aydir falan asperoxla devam ediyorum. Suyuna gidiyorum yani

Kızlaaar şuan inanın çok şaşkınım olduğu gibi anlatıyorum böyle tartı bildirimini unutan kızlara nasıl kızıyordum nasıl unutulur acaba diyee inanamadım birdaha bir daha kontrol ettim gerçekten yazmamış olamam diyeee inanın yazdım sanıyorum
Kontrol Tartısı
Cumartesi 79.7
Bugün 79.7
Fark 0
Sabit çıktım elimde patlıcan vardı aklıma geliverince şimdi onu falan devirdim şuan dökülenleri toplayıp hemen yazdım hala inanamıyorum
LenaG Mthn83 Boncuk2307
Bildirimde gelmedi

ambik prenseslerim benim.Bosch marka bulaşık Makinesi nasıl kullanan varmı memnunmusunuz

ben de arçelikten çok memnunum yaaa
hem çamaşır hem bulaşık hem kurutucum arçelik

ahahah ya oluyor
bi de bence eğer çok bi fark yoksa unutuyosun aslında
ama 2 kilo felan versem aslaaaa unutmam
eğer bi gün 2 kilo birden verirsem tartıyı tüm açılardan çekip atıcam

Sütlü kahve + 3 ceviz+ 5-6 kuru uzum

Veya
1 yumurtali veya 4 kasik nohutlu bolca salata veya peynirli salata . Salataya 2 ceviz konabilir.
Yaninda ayran

Hoşbuldum

Kınadığını yaşamadan ölmek yokmuş Ahan da ispatı

Allah ne etmeye patlıcanı niye devirdin kız Canım h.içi olduğundan çalışanlar sabah erken tartılıyorlar ödem oluyor,evde olanlarımız da ev işlerine çoluk çocuk ilgileniliyor unutuluyor ama C.tesi hepimizde net oturduğu için bildirimler geliyor üstelik makul saatte rahat rahat tartılıyoruz.

Selamlar
LenaG Boncuk2307
Cumartesi: 93.3 kg
Salı: 91.6kg
Fark: -1.7kg
Hay maşallah sübhanallah

Teşekkür ederim moralim bozuldu biraz
Anaa ben şimdi kırmızı mıyım
Boncuk2307 kaptanım teşekküt ederim kalplerimiz bir
Kalplerimiz bir

aynen yaa
o olayın cumadan c.tesiye çekilmesi çok iyi olmuş
bu arada sonunda alyansımı takabiliyorum

Bazen sorumluluğumuzu yapmaya o kadar dalıyoruz ki onunla ilgili bı adım atınca olmuş gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…