Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Brn birazdan ev görmesine gidecem yine malum arkadaş grubumla. Yine eherkes birer çeşit yapıyor Ya bu gtubu bırakmam lazım ya da irafemi konuşturmam lazım 🤔
Şu meşhur video varya tatile kimle gidersin a eşin b diyor ya 😅
Ben seviyorum vaktim varken ugrasmayi🥰 ama vsktim yokken ve ozellikle pisirdigim sey yenilmezse nefret ediyorum😩 su siralar ev halki da yaptıklarımdan yedi , hic birsey ziyan olmadi yapma konusunda motiveyim🥰

Tabi yrmekle ugrasmak isteneyenlere Allah kolaylik versin 🤲
Bende çok severim. Benimkiler de sever ama benim yaptığım şeyler çok sağlıklı olmuyor 😅🤪
🖤🖤🖤🖤Pazar Menüm🖤🖤🖤🖤

🧡9: 30
1.5 yumurta
1 yk mantar kavurma
30 g karışık peynir
3 zeytin
1/2 simit, 1/3 acma
1 tk recel
Domates, salatalik, dereotu, havuc

💛13: 1 çb kefir+1.5 yk keten tohumu

🤎15.00 1 kapucino

💚17: kaşarlı domates çorba
3 kofte
Salata
5 kuru kara üzüm
6 badem

❤Spor : 10.000 adım

LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 Boncuk2307 Boncuk2307
Güzel toparlanmış 😍
Afiyet olsun ♥️
Bende menümü paylaşayım.
Sabah yürüyüş öncesi 1 fincan türk kahvesi
Kahvaltı
2 yumurta
1 salatalık+1domates
4 yaprak marul maydanoz ile salata
7 adet zeytin
2 adet ceviz
2 tatlı kaşığı lor peynir
Ara öğün
Yarın Trabzon hurması+2kasik yoğurt
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
1adet maden suyu
1 avuç kuruyemiş
Akşam
İki parça fırında pişmiş et
Ara öğün
1 fincan yeşil çay içerim.
Adım sayım 11855
Leslie mesliee hak getire. Regl oldum aşırı yoğunum bugün. Düzgün kimildayamiyorum bile .
Nöbet günüm değişti. Yarın nöbetçiyim. Erkenden uyurum.
Suyum 3 litre oldu.
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 Boncuk2307 Boncuk2307 @Sitare55
Vay bee geleceğin kaptanini görüyorum 😍
100 gram dı sanırım. Bak yine aklıma geldi. Ben niye yerimde sayıyorum acaba 🤔
Bugün menü göremedim çiçeğim sabah gazı verdim hala fıs sesi gelmedi 🫣😅
Gaz şişkinlik yapar bak 🫣🫣😘
Bacımsular beni de misafirliğe çağırdılar akşama yemeğe ne yaptı onu da bilmiyorum. :cry:
Canım ayıp olur git ye o kadar hazırlık yapılmış 🙄🤪
3 Kasım Pazar menüm

10.30
1 adet pişi
2 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
3 zeytin
1 adet salatalık

14.00
1 portakal

17.00
1 kase tereli rokalı salata
1 kase yoğurt

19.00
2 mandalina

Su: 1 lt

Suyum yine çok az oldu, canım istemedi hiç
Spor da yapamadım halsizdim azıcık

Yarına su spor ve menüm daha iyi olacak inşallah

Mthn83 Mthn83 LenaG LenaG
Hafif ve güzel menü afiyet olsun 😍
Bilmem kac bölüm Kırmızı Oda , 2 sezon da in treatment izlemis biri olarak uzman psikolog yorumlarim geliyor :KK70:kocainin huyu bu Allah'tan sana özel degil.Ne yapican ? Kendine karişıldigi zaman rahatsiz oldugunu, hevesinin kactigini dile getir muhakkak. Anladi anladi , anlsmazsa birlikte alışverişe cikilmayacak demek ki . Bir kadin ve bir erkegin bitlikte alışveriş yapmasi zaten çılgınca bir fikir:deli:
Ooo sayfaya bak ücretsiz psikolojik destek sağlıyor 😍🤪
İyi akşamlar

11:00 1kabak, 2yumurta, 2yk.yulaf çok az kapya ile yağlı kağıtta kabak tost, 8zeytin, 2kk.karışık peynir, şekersiz çay, 2çatal tava yumurta

18:45 5dilim balık, bol salata, az tahinli ve keçiboynuzu özlü 1muz
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 Boncuk2307 Boncuk2307
Su 3 litre

Bugün evi süpürdüm,markete gittim ve günlük işler
Afiyet olsun 😍
Kabak tost nasıl acaba 🙄

Bende çok severim. Benimkiler de sever ama benim yaptığım şeyler çok sağlıklı olmuyor 😅🤪

Güzel toparlanmış 😍
Afiyet olsun ♥️

Afiyet olsun 😍
Kabak tost nasıl acaba 🙄
O eskidendi canım. Şu ilaclar çok etkiliyor kilo vermemi. Birşey kalmadı bir hafta sonra inşallah bırakırım da eski düzenime dönerim. Valla yoruldum emek verip verip gram kilo vermek.

3 Kasım menü
09.30 2 bardak limonlu su
11.00 3 kaşık lor peyniri ile bol yeşillikli salata 2 dilim tb ekmek 2 tk tahinpekmez
14.00 1 fincan rezene 1 mandalina 1 közlenmiş patates
16.00 1 bardak ayran 1 salatalık 10 fındık
18.00 8 kaşık zeytinyağlı karnabahar yemeği,3 kaşık yoğurt 1 dilim tb ekmek 2 çatal kavun
20.30 1 fincan sütlü kahve 1 tane tuzlu kurabiye
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Güzel toparlanmış 😍
Afiyet olsun ♥️

Afiyet olsun 😍
Kabak tost nasıl acaba 🙄
Kaptanım 1 orta boy kabağı büyüklüğüne göre boylamasına dörde beşe bölüp ince ince kıyıyorum ne kadar ince okadar iyi çorba kasesinden az büyük kase yetiyor sonra 2 yumurta ve 2 bazen 3yk.yulaf az kıyılmış kapya baharat kasede iyice karıştırıp aygaz üstü tostun içine yağlı kağıt ikiye katlayıp arasına harcı döküyorum kısık ateşte çevirip pişiriyorum fikir olması için görsel ekliyim bazen tostu kıvırıp arasına kaşar peyniri koyuyorum bazende kıvırmıyorum çok kolay zahmetsiz ve kalorisiz şimdiden afiyet olsun ❤( kabağı rendeleyince olmuyor tamamen yapışıyor) 😘

Eklentiler

• 1000022178.jpg
    1000022178.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000017515.jpg
    1000017515.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000024616.jpg
    1000024616.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 10
Kaptanım 1 orta boy kabağı büyüklüğüne göre boylamasına dörde beşe bölüp ince ince kıyıyorum ne kadar ince okadar iyi çorba kasesinden az büyük kase yetiyor sonra 2 yumurta ve 2 bazen 3yk.yulaf az kıyılmış kapya baharat kasede iyice karıştırıp aygaz üstü tostun içine yağlı kağıt ikiye katlayıp arasına harcı döküyorum kısık ateşte çevirip pişiriyorum fikir olması için görsel ekliyim bazen tostu kıvırıp arasına kaşar peyniri koyuyorum bazende kıvırmıyorum çok kolay zahmetsiz ve kalorisiz şimdiden afiyet olsun ❤( kabağı rendeleyince olmuyor tamamen yapışıyor) 😘
Uyyyy nasıl güzel görünüyor canııımmm afiyet şifa olsun, hafızaya attımm oruç olmadığım bir gün yaparım ben bunu inşallah 🌸

Ellerine sağlık canım 😘

Hoşbuldum canım sıcak karşılaman için teşekkürler ❤️
Tanışalım ben Ceren kısaca ceee diyebilirsin. geçen haziran ayında 59 kg düştüm ve ayrılmıştım ama yine birazcık sınırımı aşınca aranıza dönmeye karar verdim.Desteğinizle yine istediğim kiloya dönebileceğimi ve bu sefer koruyabileceğimi düşünüyorum .seni çok öpüyorum :KK60: :KK19:

Güzel fezammm💕Hoşbuldum canım nasılsın :KK60::KK68:
Hamdolsun canım, daha iyi olacağım 🤲🏼
Mesajı sabah uyanınca yazıyordum, minnoş kızım gelip elimin üstüne yatınca bitirip yollayamadım
Ancak şimdi fırsat buldum 😁

X