Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sabahkileri akşam dengelemek böyle bişi işte 😍 süpersin Canım 🤗

Afiyet olsun Canım, ben de köz biber severim. Evde de baya biber birikti. Salı günü ben de yapayım kahvaltıya🤩

Allah kabul etsin Canım🙏🏻💐
Sağol tatlım 🌸süper olur valla canım Kahvaltıda harika oluyor benim vazgeçilmezim☺️

Yazdan yaptığım kornişon turşularım bitmek üzere. Şimdi de kornişon fiyatları uçtu. En uygun bu büyük boyları bulabildim. Bizim kız mutfağa gidip gelip 2 şer 2 şer götürüyor 😂 Bunlar da bitmeden bı kaç kavanoz bari yapabileyim şimdi 🤭😀 IMG_20241103_194309.jpg

Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG

03 Kasım Pazar

sabah yok

öğlen 12.30
1 yumurta, 1 dilim yumurtalı ekmek, 45 gr ezine-tulum peyniri, 7 zeytin, 1 yk biberli sos, domates salatalık, 1/2 paket çavdarlı eti form

ara 14.50
1/2 çb kefir, 3/4 çb çekirdek

ara 16.00
1 kase spagetti, 2 yk yoğurt, 2 kuru kayısı

akşam 19.25
70 gr a yaklaşık döner, avuç içi kadar lavaş, 7 yk kıymalı yeşil domates yemeği, salatalık, turp

ara yapmamayı düşünüyorum. çünkü öğlen makarna ve kayısı ekstra oldu. sıcak birşeyler içeceğim.

2 lt su

Son düzenleme:
Yazdan yaptığım kornişon turşularım bitmek üzere. Şimdi de kornişon fiyatları uçtu. En uygun bu büyük boyları bulabildim. Bizim kız mutfağa gidip gelip 2 şer 2 şer götürüyor 😂 Bunlar da bitmeden bı kaç kavanoz bari yapabileyim şimdi 🤭😀Eki Görüntüle 3498465
evet fiyatlar gerçekten çok fena. Allah herkesin yardımcısı olsun. bu arada çok güzel görünüyorlar 😍

🖤🖤🖤🖤Pazar Menüm🖤🖤🖤🖤

🧡9: 30
1.5 yumurta
1 yk mantar kavurma
30 g karışık peynir
3 zeytin
1/2 simit, 1/3 acma
1 tk recel
Domates, salatalik, dereotu, havuc

💛13: 1 çb kefir+1.5 yk keten tohumu

🤎15.00 1 kapucino

💚17: kaşarlı domates çorba
3 kofte
Salata
5 kuru kara üzüm
6 badem

❤Spor : 10.000 adım

LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 Boncuk2307 Boncuk2307
Sabahki simit açma gün içinde dengelenmiş afiyet olsun çiçeğim:KK200:
Hoş buldum kaptanım boncuğum 🌸 kalbin temizmiş de beni isteyeceğine başka bişey isteseydin kıaaazz🤣🤣
O an başka bir şey istesem olurmuş amma bilemedim, olsun bu da gözeldir:KK19:Genelde içimden ne geçiirsem olur hamdolsun.
İyi akşamlar 🌸
03.11.2024

Kahvaltı 12:00
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 köz kapya biber
2 köz yeşil biber
2 dilim tam buğday ekmek

Ara 16:00 1 elma

Akşam 18:00
1 kase tavuk çorbası
1 kase yeşil fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt

2,5 litre su içtim

Adım 5000 (grip oldum o yüzden spor yapamıyorum kendimi iyi hissettiğimde telafi etmeye çalışacağım )

Mthn83 Mthn83 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Harika bir gün geçirmişsin benim takımımda değilsin kıskandım biraz ama olsun afiyet bal şeker olsun:KK53:
Bende menümü paylaşayım.
Sabah yürüyüş öncesi 1 fincan türk kahvesi
Kahvaltı
2 yumurta
1 salatalık+1domates
4 yaprak marul maydanoz ile salata
7 adet zeytin
2 adet ceviz
2 tatlı kaşığı lor peynir
Ara öğün
Yarın Trabzon hurması+2kasik yoğurt
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
1adet maden suyu
1 avuç kuruyemiş
Akşam
İki parça fırında pişmiş et
Ara öğün
1 fincan yeşil çay içerim.
Adım sayım 11855
Leslie mesliee hak getire. Regl oldum aşırı yoğunum bugün. Düzgün kimildayamiyorum bile .
Nöbet günüm değişti. Yarın nöbetçiyim. Erkenden uyurum.
Suyum 3 litre oldu.
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 Boncuk2307 Boncuk2307 @Sitare55
Çok güzel menü olmuş adım sayısı harika:super:
Herkese selam
Bugün oruçtum sahura kalkmıyorum uyku problemim var kalksam bi daha uyuyamam
Tek öğün yapmış olacağım oruçlu olduğum günlerde

Saat 18.00-19.00 arası yemek dilimi

Bir kase hünkar çorbası
Bir tane tam buğday lavaş (186kalori)
Bir porsiyon Hamsi (yağsız pişirdim yağlı kağıtta)
Bolca salata bunları dürüm yaptım
Yanına roka
Bir kaseye yakın yoğurt

Yarım cennet hurması
Bir avuç beyaz leblebi

19.00 da Günü kapattım

Su 1 litre uyuyana kadar içerim biraz daha
Spor 7.500 adım
İlk gün olduğu için baş ağrım var vücut alışınca @Denp cimin attığı videolardan yapmak istiyorum iftar sonrası

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 @Denp
Suyu da 2 yaptın mı tadından yenmez canım ciğerim afiyet olsun:KK36:

03 Kasım Pazar

sabah yok

öğlen 12.30
1 yumurta, 1 dilim yumurtalı ekmek, 45 gr ezine-tulum peyniri, 7 zeytin, 1 yk biberli sos, domates salatalık

ara 14.50

ara 16.00

akşam 19.25
70 gr a yaklaşık döner, avuç içi kadar lavaş, 7 yk kıymalı yeşil domates yemeği, salatalık, turp

ara yapmamayı düşünüyorum. çünkü öğlen makarna ve kayısı ekstra oldu. sıcak birşeyler içeceğim.

2 lt su
Güzel olmuş afiyet olsun spor ne alemdee :KK71:

Allah kabul etsin Canım🙏🏻💐
Allah razı olsun canım cümlemizin ibadetlerini kabul etsin Rabbim 🤲🏻🌸
Yok canım tuz oranımı ayarlıyorum da hem.mens dönemi hemde grip olacak gibiyim kayın babam grip onunla ilgilenirken şifayı kaptım gibi ondan ağrıyor ben günde 2 şişe maden suyu içiyorum içine kaya tuzu atıyorum spor sonraları iyi geliyor
Ay dikkat et canım ben geçen hafta ölüyordum nasıl kötü hastalandım kemiklerimin içi ağlıyordu piyasada değişik bi hastalık var aman dikkat et canım kendine 🌸
Rabbım kabul etsin canım benimde borçlarım var haftaya inşallah niyetim tutmak hazır uzun acliklara da alışmışken vücut
Amin ecmain canım benim günler de tam müsait hem de sen alıştırdın açlığa zorlanmazsın Allah’ın izniyle
Ben diyette olmama rağmen bugün baş ağrım oldu ramazanın ilk iki üç günü olur zaten geçer inşallah
O an başka bir şey istesem olurmuş amma bilemedim, olsun bu da gözeldir:KK19:Genelde içimden ne geçiirsem olur hamdolsun.
Yiaaa yerim seni🌸 ay kızzzz maşallah temiz
Kalpli boncuğum benim 🧿
Suyu da 2 yaptın mı tadından yenmez canım ciğerim afiyet olsun:KK36:
İçmeye çalışacağım kaptanım 🥰🌸

Hava güzeldi nevresimleri yikayayim dedim. Yıka kurut utule geçir derken iyi yoruldum

En sevdiğim 😁😁 Seç beğen internetten daha uyguna al.
Vallahi en güzeli ya, işin komik tarafı kv eşime dedi ki bak da bana bir tane telefon al dedi, eşime dedi kadın şimdi aylarca eşimin telefon secebilmesini bekleyecek 🤣 bugün baktı bir telefon tamam al iste onu dedim, işlemcisini tam bilmiyorum onun biraz araştırmam lazim dedi, annesi ne yapacaksa işlemcisini kadın wp dan başka birşey kullanmayacak 🤣🤣🤣
Afiyet olsun güzel menü ❤️ çok keyifli bir kaçamak 😋

Canım afiyet olsun ❤️ z.yağını ne kadar ekliyorsun suya canım bir tuhaf olmuyor mu 🥴
Spor çok güzel ayaklarına sağlık 💪

Amann eşle alışverişe gidilmez canım herşeye karışıp hiç karışmıyor gibi yapıyorlar insanın böyle tepesine tepesine siniri zıplıyor sonra biz dırdırcı oluyoruz 🤷‍♀️

Afiyet olsun ❤️ o simitçik açmacık kardeşler girmeyeymiş kahvaltıya çok güzel olacakmış çünkü evet çok lezzetliler de doyurmuyorlar ya yedikçe yiyesi geliyor insanın en azında çeyrek de durmuşsun ❤️
Vallahi tam olarak bu, herşeye karisip ben karismiyorum diyorlar😒
Bende menümü paylaşayım.
Sabah yürüyüş öncesi 1 fincan türk kahvesi
Kahvaltı
2 yumurta
1 salatalık+1domates
4 yaprak marul maydanoz ile salata
7 adet zeytin
2 adet ceviz
2 tatlı kaşığı lor peynir
Ara öğün
Yarın Trabzon hurması+2kasik yoğurt
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
1adet maden suyu
1 avuç kuruyemiş
Akşam
İki parça fırında pişmiş et
Ara öğün
1 fincan yeşil çay içerim.
Adım sayım 11855
Leslie mesliee hak getire. Regl oldum aşırı yoğunum bugün. Düzgün kimildayamiyorum bile .
Nöbet günüm değişti. Yarın nöbetçiyim. Erkenden uyurum.
Suyum 3 litre oldu.
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 Boncuk2307 Boncuk2307 @Sitare55
Afiyet olsun canım çok güzel
Ahh erkekler😀 hepsi aynı fabrikadan çıkma bunların 😂
Ahahahah evet giciklat ya yıllar süren evlilikten sonra daha gıcık görünüyorlar 🤣

03 Kasım Pazar

sabah yok

öğlen 12.30
1 yumurta, 1 dilim yumurtalı ekmek, 45 gr ezine-tulum peyniri, 7 zeytin, 1 yk biberli sos, domates salatalık, 1/2 paket çavdarlı eti form

ara 14.50

ara 16.00

akşam 19.25

2 lt su
Afiyet olsun canım

Allah razı olsun canım cümlemizin ibadetlerini kabul etsin Rabbim 🤲🏻🌸

Ay dikkat et canım ben geçen hafta ölüyordum nasıl kötü hastalandım kemiklerimin içi ağlıyordu piyasada değişik bi hastalık var aman dikkat et canım kendine 🌸

Amin ecmain canım benim günler de tam müsait hem de sen alıştırdın açlığa zorlanmazsın Allah’ın izniyle
Ben diyette olmama rağmen bugün baş ağrım oldu ramazanın ilk iki üç günü olur zaten geçer inşallah

Yiaaa yerim seni🌸 ay kızzzz maşallah temiz
Kalpli boncuğum benim 🧿

İçmeye çalışacağım kaptanım 🥰🌸
Ben demeyi unuttum Allah kabul etsin ben de tutmayı düşünüyorum bakalım nasip olursa :dua: Seviyorum sizleri yaa:KK200:

Bugün daha iyisin inşallah 🤲
Çok şükür canım, ne mide bulantım oldu ne ateşim 🙏🏻 sadece halsizliğim devam o kadar, ama o da normal 2 gün resmen perişan oldum, atarım halsizliği de üzerimden 🫶🏻

Güya ben bugün dinlenecektim değil mi? Nasıl dinlendim anlatamam. Belim ağrıyor şu an 🥴🥴
Ama neden kuzum ya 😔 dikkat etsen ya kendine, yeni yeni toparlanırken niye kendini yoruyorsun

İyi akşamlar 🌸
03.11.2024

Kahvaltı 12:00
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 köz kapya biber
2 köz yeşil biber
2 dilim tam buğday ekmek

Ara 16:00 1 elma

Akşam 18:00
1 kase tavuk çorbası
1 kase yeşil fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt

2,5 litre su içtim

Adım 5000 (grip oldum o yüzden spor yapamıyorum kendimi iyi hissettiğimde telafi etmeye çalışacağım )

Mthn83 Mthn83 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canım 🫶🏻

Çok geçmiş olsun ilerlemeden atlatırsın inşallah 🙏🏻

Herkese selam
Bugün oruçtum sahura kalkmıyorum uyku problemim var kalksam bi daha uyuyamam
Tek öğün yapmış olacağım oruçlu olduğum günlerde

Saat 18.00-19.00 arası yemek dilimi

Bir kase hünkar çorbası
Bir tane tam buğday lavaş (186kalori)
Bir porsiyon Hamsi (yağsız pişirdim yağlı kağıtta)
Bolca salata bunları dürüm yaptım
Yanına roka
Bir kaseye yakın yoğurt

Yarım cennet hurması
Bir avuç beyaz leblebi

19.00 da Günü kapattım

Su 1 litre uyuyana kadar içerim biraz daha
Spor 7.500 adım
İlk gün olduğu için baş ağrım var vücut alışınca @Denp cimin attığı videolardan yapmak istiyorum iftar sonrası

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 @Denp
Allah kabul etsin canım 🤲🏻

Yok canım tuz oranımı ayarlıyorum da hem.mens dönemi hemde grip olacak gibiyim kayın babam grip onunla ilgilenirken şifayı kaptım gibi ondan ağrıyor ben günde 2 şişe maden suyu içiyorum içine kaya tuzu atıyorum spor sonraları iyi geliyor
Çok geçmiş olsun canım 🙏🏻❤️

03.11.24
11.00
1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 çk kaymak bal, avokado salatası

16.00
Sade kahve,Trabzon hurması, 6 badem
17.30
Yoğurtlu koz biber, 1 kase Tarhana çorbası,1 dilim ekmek

Şu:2.5 olur
Spor yapacağım 💪. LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Ya benim güzel takım arkadaşlarıma bak hele yerim sizi ben. Çok güzel olmuş menü spor bildirimini 4 gözle bekliyorumm:confused::rolleyes::KK8:

3 Kasım Pazar menüm

10.30
1 adet pişi
2 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
3 zeytin
1 adet salatalık

14.00
1 portakal

17.00
1 kase tereli rokalı salata
1 kase yoğurt

19.00
2 mandalina

Su: 1 lt

Suyum yine çok az oldu, canım istemedi hiç
Spor da yapamadım halsizdim azıcık

Yarına su spor ve menüm daha iyi olacak inşallah

Mthn83 Mthn83 LenaG LenaG

Aynen canim kendine alırken çok vahim durum 50 sene alamaz birşey o kadar deyim,ben direk alır çıkarım ama bana da birşey deyince gözüme batiyor
Ay evet ya o ara karışık da başka işlerimiz de vardı zaten pazar kalabalık sinir de oldum çıktım geldim eve ama şimdi internetten alacağım aynısını 😁
Bilmem kac bölüm Kırmızı Oda , 2 sezon da in treatment izlemis biri olarak uzman psikolog yorumlarim geliyor :KK70:kocainin huyu bu Allah'tan sana özel degil.Ne yapican ? Kendine karişıldigi zaman rahatsiz oldugunu, hevesinin kactigini dile getir muhakkak. Anladi anladi , anlsmazsa birlikte alışverişe cikilmayacak demek ki . Bir kadin ve bir erkegin bitlikte alışveriş yapmasi zaten çılgınca bir fikir:deli:

X