Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım ben ilk tabloyu yapıp attığımda excell den attım bir anda garip gureba şekiller çıktı felaket birşey oluştu elhan kaptanım baştan saatlerce uğraşmak zorunda kaldı tek tek kontrol edip. Sen gayet de güzel yaptın benim ilk yapışıma göre çok iyiydin :KK66:
Haklısın kilo verme oranı yüksek olanların c.tesi sık sık bakmalarını rica ediyorum ben de ki takımlar oluşsun herkes günlük hayatına hızlıca dönebilsin
Sağol kaptanım üzüldüm yaani hakkına girmiş gibi oldum onun yerine ben kaptan oldum bi de. Evet kaptan bulma işi zor oluyor kimi müsait olmuyor kimi burada aktif olmuyor. Senin işin baya zor sadece tablo var sanıyordum ama hafta içinde ben hazırlıkta olacağım diyenleri falan takip etmek zor iş. Ben tablo kadınıyım gerçekten matematik tablo grafik olsun bana. Seninki zor iş vesselam kolay gelsin canım kaptanım :KK19:
Nasıl emek vermişsin ellerine emeğine sağlık ♥️
Teşekkür ederim. Asıl emek verdiğim silindi de bu tekrar uğraşmamak için çekip attım.
Bu liste işini sen mi devraldın? Ellerine sağlık.
Bu arad Jou Jou beni geçmişsin 😲 bravo tebrik ediyorum seni 💞💞
Evet ablacım bir buçuk 2 aydır bunu ben yapıyorum. Menü ve spor takip listesini de ben yapıyorum geri kalanı kaptanım lena yapıyor.:KK200:
Bugün yürümemem için tüm şartlar oluştu dün de zaten yapamamıştım salon taşınıyor falan diye..
Sabah suyumu doldurdum spor çantasına attım ipimi de attım ip de atlayacam plan öyle stadda tabi. Bir baktım çantamdan su damlıyor evden çıkmak üzereyken. Su şişemi doldurmuşum kapağını hiç kapatmadan çantama atmışım 🙄
Bi baktım kapak tezgahta:eek: içindeki havlum falan ıslandı tabi. Yine de gittim bu sefer de yağmur yağdı yine de yürüdüm koştum. Ben koşarken stadda zemin tadilatı var sanırım harfiyat kamyonu geldi. Koca stadda sadece ben, harfiyat kamyonu ve şöförü var 🫨
ip atlayamadım zıp zıp kamuoncuya karşı :KK14:
Tabi sonra bikaç genç geldi takım oyuncusu sanırıö herles deli old düşündü çünkü ıslana ıslana yürüdüm. Boncuk2307 Boncuk2307
Ayy sesli güldüm allah iyiliğini versin. Bu kadar şeye rağmen yine de yapmışsın ya sporunu alnından öpüyorum seni :KK19::KK36:

Allahım ben bugün namazdan sonra ölü gibi uyumuşum. Oğlum tuvaletim geldi diye uyandırmasa kalkacağım yoktu.
Caanllaaarııımm ne yaptınızz. dolar milyoneri dolar milyoneri hoşgeldin şekerparem dün diyecektim kaptanıma, mina abla katıldıysa kırmızıya milyoner de bana gelsin diye, içimi okumuş sanki seni verdi bana. hoşgeldin sefa getirdin. :KK19:
Benim şekerparelerimm :KK200:
60kiloyum 60kiloyum
Ankee Ankee
B Beklenen2
bluegreeneyes bluegreeneyes
D Diyettenvzgctm-olmuyo
dolar milyoneri dolar milyoneri
gezegenfeza gezegenfeza
G Goklerce
LenaG LenaG
Lotus1234 Lotus1234
M Makaron23
malahit malahit
Sitare55 Sitare55
tomrs tomrs
Dün dünde kaldı canlarım. Menüleri sporları not ettim yorum bile yapmadım. Ama bugün sıfırdan başlıyoruz detoks suları mixler ne içiyorsanız hemen hazır edelim gün içinde ya da akşam tüketelim, pazar günü diye çok abartmayalım. Haydi mavişlerim. Hepinizi çok seviyorum ve çok güveniyorum. BAŞARACAĞIZ :KK76::KK19: Sporlar da yapılsın az da olsa pleasse:KK71:

Yaw gittim diye diyeti bırakmadım ki bebişim 2 hafta izindeydim -1.6 ile geldim ödülüm de olmasın mı yaw🤣

Bi bakayım kaptanım bulursam ondan alırım teşekkür ederim 🥰

Ben de girebilsem keşke 🫣🤭 hazırlıkta bile değilim ben aslında burda yoğuuuumm yoooğumm🥺
Canikom ben daha yeni aldım lavaşlardan tadı çok güzel tavsiye ederim. Bulayım da atayım linkini.

Ben dörtlü çavdar aldım tam buğday sevmediğim için sen hangisini beğeniyorsan ondan alırsın :KK200:

Son düzenleme:
78. diyorum insa ❤️
Neden olmasın 😍
02.1124

10.00
1 krep, 1 yumurta, avokado salatası, 1 dilim peynir, 1 çk bal,7 zeytin

14.00
1 mandalina
5 badem, 1 hindiba kahvesi

19.00
1 dilim pırasalı kek, yoğurtlu koz biber, patates salatası,1 dilim tiramisu (misafirim vardı )
Spor yapamadım ama hazırlık vs çok yoruldum
Şu:2 lt
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Koşturmaya gitmiştir inşallah 😍
Gözlerim doldu bunu okurken 🌸
ne kadar önemli bir yazı duygu dolu

Bende 20 li yaşlarımda 5 li rakamlarda olmayı çok isterdim. Şimdi 30 lu yaşlarımdayım tam 35
5 li rakamları gormek istiyorum
Gençken genç gibi giyinmek istiyorum
S beden giymek istiyorum
İçime o şişman ve büyük kadın ruhu oturduğu için elim o tarzlara gidiyor ruhum isyan ediyor arada kalıyorum 🙁
Severek giyin 😍
İyi geceler kızlar

Kızlar bugün tüm gün arkadaşımla dışarıdaydım
heeç bişey yemedim suda içemedim evden aç çıktım resmen aç girdim şöyle 17 ye doğru avuç içi kadar tb.ekmeği ve 1yk.kadar küflü peynir

19:30 evde çokca karışık peynir yarım dilim tb.ekmeği birkaç parça şarküteri ürünü, 6zeytin, avuç içi kadar kabak tost, şekersiz çay 4tk.keçiboynuzu özlü tahin, 1avuç karışık kuruyemiş
Su 2litre
Şimdi yağsız sütle şekersiz filtre kahve
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 Boncuk2307 Boncuk2307
Kızlar ben bugün önümüzdeki cumartesiye kadar yürüyüşümü tamamladım bilginiz olsun 🤭
Adım 21.321
Bağışıklığın düşer rutin hale getirme ♥️
2 Kasım menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.00 1 fincan kahve 1 kuru erik 2 galeta
11.00 1 yumurta, 3 kaşık lor ile bol yeşillikli salata 2 dilim tb ekmek 1 fincan rezene
12.30 1 fincan rezene 1 mandalina 6 badem
16.00 1 fincan sütlü kahve 1 salatalık 10 fındık
18.30 8 kaşık zeytinyağlı karnabahar yemeği, 4 kaşık yoğurt 1 dilim tb ekmek
20.30 1 fincan kahve 1 minik kare çikolata
3 litre su 30 dk yürüyüş emzirmeye devam
Çok dolu görünüyor ama çok güzel 😍
2 Ekim

12:00

3 incir
3 hurma

17:30

1,5 kepçe unsuz ayran çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
1 et, 3 tavuk şiş (küçük)
3 sarma, 3 kuru biber dolma, 2 çiğköfte
Soğan salatası

1,5 lt su
2 kupa siyah çay
2 kupa kahve

Apa ya mi başladın abla ♥️
3 Kasım menüm
Sabah 11.00
Sucuklu yumurta çeyrek ekmek
Akşam 20.30
Bir kase şehriye salatası
Bir dilim Kıbrıs tatlısı
Ara türk kahvesi
Şu 3 lt
Az görünüyor ama ruhunu doyurmustuur umarım ♥️
Allah fukarayı sevindirmek isterse önce eşeğini yitirtir, sonra buldurmuş😂
Önce üzüldüm şimdi de çok sevindim 🥳🥳
Teşekkür ederim Kaptanım 😘😘💖
Hoşgeldin 😍
Yok, önemli değil Kaptanım, özürlük bişi yok. Estağfurullah ne demek, ben kendimi eksik ifade etmişim, olabilir💖
Evet, gün içinde çoğunlukla yoğunluktan giremiyorum. Girsem de burada olup biteni takip edip çıkıyordum. Muhabbete dahil olmaya çok fırsatım olmuyor. En sakin saatlerimde herkesin uyuduğu saatler oluyor. Ama buna ekstra özen göstermeye çalışacağım inşallah Kaptanım 💐🤗
Bazen 100 Gr bile kaptanliga götürebilir seni hiç boş bırakmamak lazım ♥️
Vallahi tekrar baktım sen hazırlıklara devam ediyore yazmışsın ben hazırlıktan devam okudum onu. Gözüme diye başlayan bir sövgü yaptım kendime. Tekrar kusura bakma ablacım, kaptanım bir kere rica etti sıvadım iyice :cry: Bir de senden ricam aslında herkesten ricam cumartesi günleri takım kaptanı seçmeleri olduğu için aktif olmak gerekiyor bugün en az 1 saat kaptan aradık bulamadım bir türlü, ona sora buna sora. @Mthn83kaptanım oluyor gibioldu misafirim gelecek dedi. Sonramisafiri vazgeçmiş kabul etti baya uğraştık yani. Ondan bynim allak bullak oldu tekrar kusura bakma emi :KK19:
İnsanız canım 😘
Ellerine sağlık 😍
2 Kasım menü
14.00 1 mandalina 1 salatalık 2 karabuğday patlayıcı üzerine fıstık ezmesi 1 muz kahve
17.00 1 laviva çikolata
18.00 1 dürüm çiğköfte
21.00 mısır patlağı çay
Su 2 litre
5 bin adım
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 @BONCUK23
🫣🫣🫣🫣
kızz değill halamın diyetisyeni bile 4 5 vermiş yani etli ve az yağlı olunca ekmeksiz
Afiyet olsun şifa olsun ♥️
Günaydın kızlar dündü menüm
Sabah 1 simit peynir çay
Ara çay 10 kadar fındık
Ara 1 züber 1 kolajenli kahve
Ara 1 muz
Akşam 4 köfte 1 kepçe çorba 2 kaşık pilav
2litee şu 1 maden suyu . Dün serbest gün yaptim 🙈 . Bugün kaldığım yerden devam
LenaG LenaG Mthn83 Mthn83 🌺🌺💞💞
Afiyet olsun ♥️
Yaw gittim diye diyeti bırakmadım ki bebişim 2 hafta izindeydim -1.6 ile geldim ödülüm de olmasın mı yaw🤣

Bi bakayım kaptanım bulursam ondan alırım teşekkür ederim 🥰

Ben de girebilsem keşke 🫣🤭 hazırlıkta bile değilim ben aslında burda yoğuuuumm yoooğumm🥺
Himm 🧿🧿🧿
Tamam izin verdim 😅
İnşallah canımm 🙏🏻
Sen nasıl oldun ❤️

Atmaz mıyım sence 😎

İçtim 2 kupa canım, galiba o iyi geldi geceyi daha iyi geçirdim şükür 🙏🏻
Yok kuzum yapamadım iş değişikliğini bir türlü, olamadı henüz istediğim iş

Sebebi ne canım, 8-9 yıl çok uzunmuş cidden başka bi çözüm bulamıyor mu doktorlar 😔
Bugün daha iyisin inşallah 🤲
Bugün yürümemem için tüm şartlar oluştu dün de zaten yapamamıştım salon taşınıyor falan diye..
Sabah suyumu doldurdum spor çantasına attım ipimi de attım ip de atlayacam plan öyle stadda tabi. Bir baktım çantamdan su damlıyor evden çıkmak üzereyken. Su şişemi doldurmuşum kapağını hiç kapatmadan çantama atmışım 🙄
Bi baktım kapak tezgahta:eek: içindeki havlum falan ıslandı tabi. Yine de gittim bu sefer de yağmur yağdı yine de yürüdüm koştum. Ben koşarken stadda zemin tadilatı var sanırım harfiyat kamyonu geldi. Koca stadda sadece ben, harfiyat kamyonu ve şöförü var 🫨
ip atlayamadım zıp zıp kamuoncuya karşı :KK14:
Tabi sonra bikaç genç geldi takım oyuncusu sanırıö herles deli old düşündü çünkü ıslana ıslana yürüdüm. Boncuk2307 Boncuk2307
Azmin zaferi tebrik ediyorum 😍

bal ya balsın sen :KK60: :KK60:
😘😘😘
benimde kahvaltım bu şekildeydii sadece 1 çatal patates kızartması yedim
Ayy benim sofrada da kalmış 2 dlm patates
Yiyin çabuk şunu dedim 😂

Allahım ben bugün namazdan sonra ölü gibi uyumuşum. Oğlum tuvaletim geldi diye uyandırmasa kalkacağım yoktu.
Caanllaaarııımm ne yaptınızz. dolar milyoneri dolar milyoneri hoşgeldin şekerparem dün diyecektim kaptanıma, mina abla katıldıysa kırmızıya milyoner de bana gelsin diye, içimi okumuş sanki seni verdi bana. hoşgeldin sefa getirdin. :KK19:
60kiloyum 60kiloyum
Ankee Ankee
B Beklenen2
D Diyettenvzgctm-olmuyo
gezegenfeza gezegenfeza
G Goklerce
LenaG LenaG
Lotus1234 Lotus1234
M Makaron23
malahit malahit
Sitare55 Sitare55
tomrs tomrs
Dün dünde kaldı canlarım. Menüleri sporları not ettim yorum bile yapmadım. Ama bugün sıfırdan başlıyoruz detoks suları mixler ne içiyorsanız hemen hazır edelim gün içinde ya da akşam tüketelim, pazar günü diye çok abartmayalım. Haydi mavişlerim. Hepinizi çok seviyorum ve çok güveniyorum. BAŞARACAĞIZ :KK76::KK19: Sporlar da yapılsın az da olsa pleasse:KK71:
Brn birazdan ev görmesine gidecem yine malum arkadaş grubumla. Yine eherkes birer çeşit yapıyor Ya bu gtubu bırakmam lazım ya da irafemi konuşturmam lazım 🤔

Neden olmasın 😍

Koşturmaya gitmiştir inşallah 😍

İçime o şişman ve büyük kadın ruhu oturduğu için elim o tarzlara gidiyor ruhum isyan ediyor arada kalıyorum 🙁
Severek giyin 😍

Bağışıklığın düşer rutin hale getirme ♥️

Çok dolu görünüyor ama çok güzel 😍

Apa ya mi başladın abla ♥️

Az görünüyor ama ruhunu doyurmustuur umarım ♥️

Hoşgeldin 😍

Bazen 100 Gr bile kaptanliga götürebilir seni hiç boş bırakmamak lazım ♥️

İnsanız canım 😘
Ellerine sağlık 😍

🫣🫣🫣🫣

Afiyet olsun şifa olsun ♥️

Afiyet olsun ♥️

Himm 🧿🧿🧿
Tamam izin verdim 😅

Bugün daha iyisin inşallah 🤲

Azmin zaferi tebrik ediyorum 😍

😘😘😘

Ayy benim sofrada da kalmış 2 dlm patates
Yiyin çabuk şunu dedim 😂
Teşekkür ederim 😘

60kiloyum 60kiloyum
Ankee Ankee
B Beklenen2
D Diyettenvzgctm-olmuyo
gezegenfeza gezegenfeza
G Goklerce
LenaG LenaG
Lotus1234 Lotus1234
M Makaron23
malahit malahit
Sitare55 Sitare55
tomrs tomrs

Canım ben dün yazamadım
2 kasım cumartesi menü
09:KK30: Sabah yumurta salatası yani haşlanmış yumurta-taze soğan zeytinyağı- kırmızı biber-kekilki yarım simit sütlü espresso
17.00: bir mercimekli köfte/ 1yk patates salatası/ 2YK yeşil salata
19.00 (misafirlikte mangal yakıldı) 2 köfte 1 kase cacık 2 YK pancar salatası yoğurtlu 2YK normal yeşil salata 2 kadeh şarap (bu benim kaçamağım)
Gün içinde başka ekmek kaçamak yok
Spor: baya bir koşturmacadı zaten 3 saat gitmeden ev temizliği yaptım (gerçekten 10.30 13.30 arası hiç oturmadım) ve çocukla koşturmaca
Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG

Brn birazdan ev görmesine gidecem yine malum arkadaş grubumla. Yine eherkes birer çeşit yapıyor Ya bu gtubu bırakmam lazım ya da irafemi konuşturmam lazım 🤔
Sana güveniyorum az yersin olmadı akşama dengelersin cacık vesaire yoğurt falan sen yaparsın balımsu :KK19:

Gün özeti
Güne şekersiz kahve ve 350 ml zeytin yağlı limonlu suyla başlandı
30 dk kardiyo videosu yapıldı
Sabah Öğünü
3 yk yoğurt 3 yk ev yapımı lor peyniri 1 ck pekmez 1 ck tarçın zencefil zerdecal 1 yk zeytin yagi 1 yk keten tohumu yagi 3 yk zemzem suyu 2 hurma 3 ceviz ve 10 tane kadar üzüm tanesi

ARA
30 dk tabata videosu pesine
1 kupa sütlü kahve

Son Ogun
6 yk susuz et sote
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak yeşillik salatası tuzsuz limonlu
Şimdilik 2 lt su akşama kadar 3 olur
Akşam 8 gibi yine 1 saat eliptik yapılacak
LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307

Gün özeti
Güne şekersiz kahve ve 350 ml zeytin yağlı limonlu suyla başlandı
30 dk kardiyo videosu yapıldı
Sabah Öğünü
3 yk yoğurt 3 yk ev yapımı lor peyniri 1 ck pekmez 1 ck tarçın zencefil zerdecal 1 yk zeytin yagi 1 yk keten tohumu yagi 3 yk zemzem suyu 2 hurma 3 ceviz ve 10 tane kadar üzüm tanesi

ARA
30 dk tabata videosu pesine
1 kupa sütlü kahve

Son Ogun
6 yk susuz et sote
5 yk bulgur pilavı
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak yeşillik salatası tuzsuz limonlu
Şimdilik 2 lt su akşama kadar 3 olur
Akşam 8 gibi yine 1 saat eliptik yapılacak
LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307