- 14 Şubat 2021
- 811
- 4.427
- 43
Hosgeldinmerhabalar nasılsınız yıllardır ulaşamadığım hedefim ve ben burdayım kabul ederseniz yıl bitmeden toparlamak istiyorum
Yine tatlıdan kaçamamışsındün menümü yazacakken tam şarjım bitti teli daha elime alamadım bugün yazayım hemen... 04.11.2024 menüm
sabah 10.00 bir dilim tam buğday ekmek (ilaç içmek için yiyorum)
öğlen 12,00// bir buçuk servis kaşığı tas kebabı bir bardak ayran iki dilim tam buğday ekmek
ara bir avuç kabuklu fıstık
akşam//18,00 // 4 yk. karnabahar yemeği iki lokma kepekli ekmek
aksam21,30// bir dilim pasta bir adet çikolata (yıl dönümümüz dü yedim ama telafi ederim)
adım sayım 8500
su miktar 2,5 lt
Boncuk2307 LenaG @nurovic Sitare55
Biz uğraşalım sen ver hey gidim heeyyytartıyı da hemen atayım..
cumartesi:49,35 (yanlış hatırlamıyorumdur umarım kaptanlarım)
salı 48,60
Boncuk2307 LenaG
Bak bensiz gidersen oralara tutunamazsın el ele girelim bekle sen beniAl gülüm bak bekliyorum demiştim
Maşallah maşallah günün kolay geçsin cicegimGünaydınlarrr
Bugün çok yoğun bir gün olacak inş sağ salim çıkarım bu günden
Eki Görüntüle 3499100
Jou Efenin_Annesi @Tutku44 sibel_84
Bendeee
Amin canım amin cümlemize inşallahah canım yaa aslında uykusuzluk kilo verdirmeyebilir biliyor musun.
şöyle bir güzelce uyuyabilsen belki de birden gidivericek.
ben de bu aralar çocukla -ki çocukla diyorum kendisi 1 adet- uğraşırken kilo veriyorum.
4 çocukla eminim mutfaktan çıkamıyosundur.
bazen haftasonu diyorum ki daha fazla artık ayakta duramıycam yani o derece iş oluyor.
O nedenle Allah sana kolaylıklar versin.
Hhuuuu katilan yok mu tamam 4 kilo cok iddiali 4 olmasa da odem atariz yaffHuuuu var mi bana katilan1 haftada 4 kilocuk @tomrs zorunlu . Kirmizi takim da olsa ❤❤❤❤ mavi takim hadi neyse siz de katilin cumartesiye kadar hadi bakalim kac kilo gidecek. Oksuren tiksiran herkese de iyi gelecek. Gel vatandaaaasssss katilanlar alıntı yapsin lutfen
Eki Görüntüle 3499101
ahahahha tatlı beni buluyor her türlü ben aramasamda anlamadım kiYine tatlıdan kaçamamışsın
Biz uğraşalım sen ver hey gidim heeyyy
Bak bensiz gidersen oralara tutunamazsın el ele girelim bekle sen beni
Tünaydın canım h.sonu hafif kaçırıyoruz ya onların getirisi oluyor c.tesi güzel eksi gelir
Oyy maşallahGünaydınlar güzel haber vereyim 2.kez anneanne oluyorum kısmet olursa3 aylık oldu,bizim minnoşundsa haberi yok daha hiç istemiyordu nasıl karşılayacak hiç bilmiyrum kıyameti kopartacak zaten.
Sabah ödemi oluyor böyle canım c.tesi eksi gelir
Tünaydın canım kolaylıklar diliyorumGünaydınlarrr
Bugün çok yoğun bir gün olacak inş sağ salim çıkarım bu günden
Eki Görüntüle 3499100
Jou Efenin_Annesi @Tutku44 sibel_84
Tebrik ederim canım güzel eksi
Surat asmak,pes etmek yok düzelir c.tesi güzel bir eksi gelir
Canım kilo verirlen güzel incelmeni sağlar bence boşa gitmemiş paralarGünaydın kızlar
Ctesi: 82.5
Bugün :82.3
Fark : -200 gr
Dün 81 dim kızlar ya akşam o erişte ödem mi yaptı artık offff( emziriyorum diye yedim keşke yemeseydim ya tüh
Ayrıca kızlar pilates kilo verdirmiyor şekle sokuyor; evin karşısında diye yazıldım da boşa yazılmışım neyse artık bitene kadar gideceğim o kadar para verdim
Tünaydın canım tebrik ederim direnç de gitmişHayırlı sabahlar
Güne 600 ml detoks suyuyla başladım
Cumartesi 57,05
Bugün 56.65
Fark -400
Şükür ilk direnc olan 57 yi kırdık darısı 55 e
Tünaydın papatyamgüüünayyyyyyydıııınnnnn kızçelerrr
İyidur sabit kalmak da güzeldur
Merhaba tabiiki kabul ederiz hoşgeldinnn inşallah beraberce yılmadan azimle sağlıkla vereceğiz kilolarımızımerhabalar nasılsınız yıllardır ulaşamadığım hedefim ve ben burdayım kabul ederseniz yıl bitmeden toparlamak istiyorum
Canım boy oranına göre hedef 55 olması daha güzel olmaz mı am sen 65 te rahat hissediyorsan okADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 155
KİLONUZ: 79
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: mühendis
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dengesiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Astım, Tansiyon
Tekrar hoşgeldin canımMerhaba kızlar ha başladım ha başlıcam diye diye bugün başladım hastayım ama yine de dikkat edıcem
Taşındık her yer dandini ama ben yine de tartıma pil taktım. Bugün sabah 69.2 yı gördüm hedefim 9 kilo verip 60 kg olmak bakalım inşallah başaracagım
Sabah kahvaltımı mümkün olduğunca gecıktırcem çünkü çok işim var
Tünaydın çiçekGünaydın kızlar
İlaçr vs yorgunluk normal canım c.tesiye toparlanır
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun4 Kasım Menüm
10.00
1 haşlamış yumurta
3 dilim peynir
5 zeytin
1 salatalık
13.00
1 avuç antep fıstığı
2 mandalina
15.00
2 yk pilav
2 yk bezelye yemeği
17.00
3 hurma
3 ceviz
su: 2 lt
spor yok
Mthn83
Halen midemi iyileştirmeye çalışıyorum canım ama daha iyi gibiyim teşekkür ederimellerine sağlıkk canımmm
çok geçmiş olsun kuzum şu anda nasılsın
Afiyet olsun güzel menü sadece o pasta geç kalmış ama özel günlerde böyle olabiliyor.dün menümü yazacakken tam şarjım bitti teli daha elime alamadım bugün yazayım hemen... 04.11.2024 menüm
sabah 10.00 bir dilim tam buğday ekmek (ilaç içmek için yiyorum)
öğlen 12,00// bir buçuk servis kaşığı tas kebabı bir bardak ayran iki dilim tam buğday ekmek
ara bir avuç kabuklu fıstık
akşam//18,00 // 4 yk. karnabahar yemeği iki lokma kepekli ekmek
aksam21,30// bir dilim pasta bir adet çikolata (yıl dönümümüz dü yedim ama telafi ederim)
adım sayım 8500
su miktar 2,5 lt
Boncuk2307 LenaG @nurovic Sitare55
Tünaydın canımGünaydın çıtır kızlar
Ben yine baya artıya geçtim ya.
O kadar koşturmaya yediğim 2 lokma sırf eskisi gibi yürüyüş yapmıyorum diye artı olarak geliyor. (Gün içinde 5.6 bin yürüyüş yapıyorum ve hiç oturmuyorum.
Sabah 7:00 akşam 22:30 civarı artık işim bitiyor
Gece hiç yatamadım çocuklar sağolsun saat başı kalktılar.
Sabah namazını kıldım.
2 büyüğüm okula gidecek diye uyandırdım, ses yapma dedikçe gürültü yaptılar. 2 küçüğüm de uyandılar. Bu sefer hepsini hazırla giydir beslenme hazırla okula cümbür cemaat git gel.
Bu gün öğretmen ile konuştum. Eşim yok dedim kadın oooo gerçekten mi 4 çocukla çok zor sana bol spor oluyordur şimdi dedi. Oluyorda üstüne kilo alıyorum diyemedim
RABBİM bu günlerimizi aratmasın çok şükür bu günlere.
ama bu koşturmaya güzelce kilo versem çok da iyi olur yani
Oy oy maşallahtartıyı da hemen atayım..
salı 48,60
Boncuk2307 LenaG
Salılara takılmıyoruz demiştik sanırım
Tatlım tabi zor kilo verirsin senin önünde D vitamini dağı varmış yaaValla canım en son geçen yıl baktırmıştım( burda her istediğinde bakmıyorlar)
yılbaşından sonra tekrar baktırabilirim.
D vitaminim çok düşük
Doktor 6 aylık ilaç vermişti onu kullandım biraz iyi geldi. Şimdi bence yine çok düşmüş çünkü başım dönüyor ara ara
Çocuklar için her sabah D vitamini kullanıyorum her verdiğimde kendimde almaya başladım. Bakalım inşallah etki eder
Bu 1/2 haftadır aşırı WC sorunum var
Ok moral bozmadan aynen devam c.tesi eksi gelecek
Merhaba canım sabit de iyidir
İyi oldu bak hazırlıkta regl şişkinliği de gider haftaya mis gibi başlarsınŞimdi buraya yazdım ya regli olmuşum neyse zaten 1 hafta deneme yazıyor kurallarda
Günlük menü paylaşımı
Salı ve cumartesi kilo paylaşımı grupta değilmi
Yürüyüş te ben genel de öğlen zaten 40 dk falan yürümeye gayret ediyorum
3 gün için olabilir canım sabit de iyidir
Ooo çok güzel görünüyor afiyet olsunEki Görüntüle 3499192 tahin ekmek denedim bugün ki kahvaltım saat 12.00da yapılıyor şuanbol proteinli bir menü oldu Jou Sitare55 Mthn83
Tünaydın canım inşallahGünaydın kizlarmusmutlu günlerimiz olsun
Sabah tartildim: 73.3
Cumartesi:72.9
Yani +400 Gr aslında menüm güzeldi ama wc çıkamadım fasulyenin şişkinliği oldu diye düşünüyorum.LenaG Boncuk2307
Umarım c.tesi çok daha iyi olur hepimiz içinTünaydın canım h.sonu hafif kaçırıyoruz ya onların getirisi oluyor c.tesi güzel eksi gelir
Oyy maşallahşimdi öyle der doğunca çok sever kardeşini hele bir yüzünü görsün
Sabah ödemi oluyor böyle canım c.tesi eksi gelir
Tünaydın canım kolaylıklar diliyorum
Tebrik ederim canım güzel eksi
anamm çoookkk çook tebrik ediyorum süper ötesi bir eksi 3 gündeeee
Surat asmak,pes etmek yok düzelir c.tesi güzel bir eksi gelir
Canım kilo verirlen güzel incelmeni sağlar bence boşa gitmemiş paralarTebrik ederim ayrıca c.tesi çok daha güzeli gelecektir
Tünaydın canım tebrik ederim direnç de gitmiş
Tünaydın papatyam
İyidur sabit kalmak da güzeldur
Merhaba tabiiki kabul ederiz hoşgeldinnn inşallah beraberce yılmadan azimle sağlıkla vereceğiz kilolarımızı
Canım boy oranına göre hedef 55 olması daha güzel olmaz mı am sen 65 te rahat hissediyorsan ok
Tekrar hoşgeldin canım
Tünaydın çiçek
İlaçr vs yorgunluk normal canım c.tesiye toparlanır
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun
Halen midemi iyileştirmeye çalışıyorum canım ama daha iyi gibiyim teşekkür ederim
Afiyet olsun güzel menü sadece o pasta geç kalmış ama özel günlerde böyle olabiliyor.
Nice mutlu güzel yıllarınız olsun
Tünaydın canımyorgunluk ve uykusuzluk ciddi ödem tutuyor
Oy oy maşallah
Salılara takılmıyoruz demiştik sanırım
Tatlım tabi zor kilo verirsin senin önünde D vitamini dağı varmış yaa
Ok moral bozmadan aynen devam c.tesi eksi gelecek
Merhaba canım sabit de iyidir
İyi oldu bak hazırlıkta regl şişkinliği de gider haftaya mis gibi başlarsın
3 gün için olabilir canım sabit de iyidir
Ooo çok güzel görünüyor afiyet olsun
Tünaydın canım inşallah
C.tesiye güzel kesi gelecek yolumuzdan aynen devam
eksi gelmiş ya bu da iyidir ablacım ben korkuyorum tartıya çıkmayaGünaydınn kızlarrr
Cts:54.00kg
Bugün:53.9 kg
Fark:-100 gr
3 saatlik uykuyla güne başladım. Onun ve wc etkisi var
LenaG
Boncuk2307
Tekrar hoşgeldinGünaydın Hanımlar
4 yıldır bu kiloya gelmemiştim
Eski kilonu hatırlayamadım ama cumartesiye eksi geleceğine eminimGünaydın kızlar dün gece maalesef istenmeyen olaylar yaşandı bir 10 tane şam fıstığı yedim
Sabah tartıldım 63.25 im maalesef ödem inme vs bekleyecek zamanım yoktu zira 7.10 da evden çıkmış olmamız lazım
LenaG Boncuk2307
Hoşgeldiniz, ay güldürdün beni ne kadar açık sözlüsün.KATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Dilek
YAŞINIZ:40 buçuk
BOYUNUZ:1/68
KİLONUZ:80 diyelim tartilacam şimdi
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:3 tane 19 ,14,5 iki kızım bir oğlum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:köpek gibi yemem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Zayıflık gibisi var mı ya koca bir gobekten ve hantalliktan nefret ediyorum
Hay maşallah bu ne kız napıyon senKilo bildirimimi de yapayım unutmadan.
Cumartesi 72.85
Bugün 71.95
Fark -900
LenaG Mthn83 Sitare55 Boncuk2307 Jou
Ayy ne güzeel, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahGünaydınlar güzel haber vereyim 2.kez anneanne oluyorum kısmet olursa3 aylık oldu,bizim minnoşundsa haberi yok daha hiç istemiyordu nasıl karşılayacak hiç bilmiyrum kıyameti kopartacak zaten.
Sen öyl diyorsan öyledir. Cumartesiye daha güzel eksi gelir
Maşallah maşallah gitsin kilolar gelsin 60lar az kaldı ha gayret şekerim
Aman tanrım didim, ksıkandım sankim
Cumartesiye azimle sporla gidecektir inşallah
Ben de öyle düşünüyorum şekillendirme için güzel ama kilo verdirmiyorGünaydın kızlar
Ctesi: 82.5
Bugün :82.3
Fark : -200 gr
Dün 81 dim kızlar ya akşam o erişte ödem mi yaptı artık offff( emziriyorum diye yedim keşke yemeseydim ya tüh
Ayrıca kızlar pilates kilo verdirmiyor şekle sokuyor; evin karşısında diye yazıldım da boşa yazılmışım neyse artık bitene kadar gideceğim o kadar para verdim
Haydi bakalım bu hafta takımlara da gireceksin inşallah cumartesiHayırlı sabahlar
Güne 600 ml detoks suyuyla başladım
Cumartesi 57,05
Bugün 56.65
Fark -400
Şükür ilk direnc olan 57 yi kırdık darısı 55 e
Sabit olmakda iyidir en azından + değil
Hoşgeldiniz takip edemedim ama ilk sayfadaki formu doldurmadıysanız doldurun 1 hafta hazırlık grubunda kalırsınız sonra bizlerle takımlarda yarışırsınız.merhabalar nasılsınız yıllardır ulaşamadığım hedefim ve ben burdayım kabul ederseniz yıl bitmeden toparlamak istiyorum
Az bir + cumartesiye gidecektir
Sen ne yapıyon ne ediyon biz yemiyoruz sen zayıflıyorsun maşallah maşallahtartıyı da hemen atayım..
salı 48,60
Boncuk2307 LenaG
Çok da dikkat ediyorsun ablacım neden böyle oldu ki acaba.
Sen de baya dikkat ediyorsun aslında, neden artı geliyoruz biz
Sabit çıkmak en güzelii
Hazırlıkta olanlar da menü spor kilo bildirimi yapmak zorundaŞimdi buraya yazdım ya regli olmuşum neyse zaten 1 hafta deneme yazıyor kurallarda
Günlük menü paylaşımı
Salı ve cumartesi kilo paylaşımı grupta değilmi
Yürüyüş te ben genel de öğlen zaten 40 dk falan yürümeye gayret ediyorum
Sabit olmak da iyidir çiçeğim
Wc nin çok etkisi oluyor ben onu bekliyorum gelmesiniGünaydın kizlarmusmutlu günlerimiz olsun
Sabah tartildim: 73.3
Cumartesi:72.9
Yani +400 Gr aslında menüm güzeldi ama wc çıkamadım fasulyenin şişkinliği oldu diye düşünüyorum.LenaG Boncuk2307
Cumartesi kaçtı hatırlayamadım ama geç kalmadın saat 14.00 de finish
Maalesef yaIlk 15 gun kas yaparsin sonra kilo verirsin. Her spor böyle. Tartidan onceki aksam yenen makarna , pilav , dolma , lahmacun tursu, cig kofte ertesi gün ++++++ demek. Ne kadar gec saatte ve ne kadar fazla yersen o kadar +++.
Eski kilonu hatırlayamadım ama cumartesiye eksi geleceğine eminim
Maalesef yaemziriyorum ya belki süt yapar dedim erişte o kadar emziriyorum hala da vermemişim dünden beri
Bak beni gaza getirme . Çok pis gaza geliyorum.Spor salonum bugün açılıyor nabeerrr
Olsun olsun. Bekle beni ya da yavaş yavas ilerle. El ele tutuşup 60 Lara geçelim.
Reglin etkisi herhalde. Bir de şu üç gündür diyetisyen detoks vermişti. Ona benzer bisiler uydurup yaptım.Hay maşallah bu ne kız napıyon sen
Yettim çiçeğiiiimmmHhuuuu katilan yok mu tamam 4 kilo cok iddiali 4 olmasa da odem atariz yaff
Denp var , Sitare55 var Lotus1234 hadi sen de öksürük için yap , elindeki malzemelerle basla sonra eksikleri tamamlarsin
Cumartesiye cok kilo verelim de herkişlee bize ne yaptin ne yaptin desin
Ben 77yi görmek istiremv
Haydi gelin bu detoksta benimle olun