Kızlar gelemedim maalesef özel sebeplerim vardı. Dünde küçük kızım patmağı üstğne düştü atel takıldı acile gittik falan.
menülerinize baktım çok gözüme kötü gelen bir menü olmadı sporlar da maşallah
Yarın güzel sonuçlar gelecek harikasınız
Ağlamak istiyorum gerçekten menü spor tablosunu yaptım her şeyi bitti baktım yeniden menü paylaşılmış mı diye sayfayı yenileyince hepsi gittitam bir buçuk saattir uğraşıyordum oysa ki
Şuna çok güldüm yaaBombayi 1 gün erken patlatmışsın sanki
Aa hayırdır neden öyle diyolar?Hastaneler çok kötü canım şu an. Tahlile bile gelme telefonda haberlesiriz diyor. Salı gideceğim inşallah. Bakalım ne dieyecek
Canım salgın var. Covid çoğaldı. Herkes hastanede maskeli. Bende de bağışıklık zayıflıyor.Aa hayırdır neden öyle diyolar?
Bir de kötü bir şey çıkmaz merak etme neyse ona göre ilaç verecek zaten. Bir an önce düzelir değerlerin inşallah
Canım salgın var. Covid çoğaldı. Herkes hastanede maskeli. Bende de bağışıklık zayıflıyor.
Günaydın canım, tebrik ediyorum güzel eksi geldi
Canım gayet güzel eksi neden üzülüyorsun tebrik ederimKızlar niye bu kadar az veriyorum cidden anlamıyorum artık kafayı yemek üzereyim neyse
GEÇEN C.TESİ 64.25
SALI 63.60
CUMARTESİ 63.50
FARK -0.75KG
ORAN -1.167
Göğüs: 96
Bel: 80
Kalça: 100
LenaG
Boncuk2307
Lotus1234
Tbk ederimmmmKilo bildirimi
Geçen hafta 70.5
Bu hafta 69.7
Fark 0.8
Oran %1.134
LenaG Sitare55 Lotus1234
Boncuk2307 Mthn83 Eki Görüntüle 3497925
Günaydın canım, tebrik ediyorum güzel eksi geldi
Canım gayet güzel eksi neden üzülüyorsun tebrik ederim
Oo güzel 60larKilo bildirimi
Geçen hafta 70.5
Bu hafta 69.7
Fark 0.8
Oran %1.134
LenaG Sitare55 Lotus1234
Boncuk2307 Mthn83 Eki Görüntüle 3497925
Afiyet olsunİyi akşamlar
01.11.2024
Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve
Kahvaltı 12:00 1 yumurta ve 45 gr beyaz peynirle omlet,5 zeytin ve 3 ceviz,sütlü şekersiz çay
Ara 17:00 2 wasa arası labne,filtre kahve
Akşam 20:00 liste dışı ama diyet dışı yemedim 4 yk z.yağlı pırasa (içinde pirinç var) 2 yk yoğurt
İştahım yoktu bugün hiç zorla yedim
Su 3 lt
9300 adım birazdan koridor sporla 10 bine tamamlayacağım
Sitare55
Boncuk2307
Aaaa kısırlastırma mı yaptın neden dikişli@Cakinin Gelini biliyor musun benim bıdığın dikiş yeri enfeksiyon kapmış o kadar dikkat ettik bugün krem süreyim derken gördüm apar topar götürdüm veterinere yine iğne oldu,boyunluk bağlandı ateşi de yüksek çıktı5 gün duracakmış o kadar üzgün bakıyor ki o boyunluk yüzünden.
Kiz bi koş da gel ne arti 100ü
Teşekkür ederim aciksamda yemm kendimi tutarım akşamları dikkat ederimAfiyet olsunSabah sadece tost yeterli gelmemiş öğle yemeği de az okmuş akşam da salata yemişsin bari içindeki krutonları yeseydin
Afiyet olsun kahvaltı gayet güzel de sonra birden aşırı kısılmış
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyorlar
Afiyet olsuno kadar para verdin bayatlamadan yiycen tabi gayet güzel menü olmuş
Afiyet olsun sabah ve öğle çok kısmışsın canım akşam güzel de genel olarak 20:30-21:00 gibi acıkmazsın umarım
Teşekkür ederimAfiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun menü güzelmiş
Afiyet olsun cnm güzel dengeli olmuş lahmacunnnn severizzzz
Oooo ölçüler küçülüyor süper
Afiyetler olsun cnm akşam protein eklememissin ama inşallah iyi bir eksi görürsün.
Harika menü gelsin eksiklebol su icmelisin.
Afiyet olsun az ama öz güzel menü
Harikasın ankeee Tebrikler cnm