- 14 Şubat 2021
- 770
- 4.184
- 43
Eveeet sonuclarKizlaaaaa kizaaaaaaaaa kilom dün sabaha göre +100 , dün öğleye göre +300
Neden ? Çünkü dun aksam 19da yedim , normaldekinden daha gec . Tavuklu salatadq tavuk epey vardi bir de 2 gundur ekmek yemezken 1 dilime yakin tam bugday kruton vardi salatanin icine. Ödem bunlar ödem
Simdiiii planim
Öğleye kadar su icilmeden wc beklenecekcunku gecen hafta ictigim sular zor gitti .
90 ml turk kahvesinin pek etkisi olmaz ve bagirsak çalıştırabilir onu icip hoooop yürüyüşe
Minik deneysel çalışmamı sizlere gururla sundum
Tebrikler metabolizmmani alnından öpmelisin
Tebrikler canım bu da demek oluyor ki haftaya harika eksi göreceksinRegle rağmen yine eksi geldim ona seviniyorum.
Geçen cumartesi 73.55
Bugün 72.85
Fark -700 gram.
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Ben 500 istemiştim git bi koş gelEveeet sonuclar
( 1 sade Turk kahvesi icip 8700 adım yürüyüşe çıktım)
Eve gelince tartildim. -300 olmustum ( terle giden , aslında kahvenin 90 ml sayacaksak terle epey gidiyor )
Ardından lavaboya gittim.-100 de idrarla gittibagirsaklar calismadi.
Toplam -400 bana yetti
Günaydın güzel Hanımlar
Cumartesi:97
Bugün: 95,4
Eki Görüntüle 3497995
Ben hazırlıklara devam ediyoree
Akşam görüşürüz
Teşekkür ederim canım3 paket margarin az mı canım tebrik ederim
Vay vayvvaayyy birileri yolu açmış bizde peşindeyiyz canım twbrik ederim
Miniminnacık artı gidet canım haftaya güzeş eksiler bizim olsun
Tebrik ederim
Emziren ve bebişi küçük bir anne sin ve harikasın bebeğim var deyip salmadın kendini
Tebrik ederim
Harikasın canım tebrik ederim
Teşekkür ederim canımKızlar kızlar harikasınız ne güzel eksiler var öyle gorebildiklerimi cokk tebrik etmek istedimAnkee bluegreeneyes Mthn83 Jou sibel_84 daha yazamadigim tüm herkes eksileriniz bol olsun yüzünüz hepp gülsün
Bu sabahtan beri olan eksi yoksaaa haftalik fark basķaBen 500 istemiştim git bi koş gel
Ahahaha canımm sen istikrarlı bir şekilde ilerliyorsun 6lari gördün çok yakında 5leri de göreceksinTeşekkür ederim canımhenüz çeyrek porsiyon olamadık
Canım modunu düşürme olabilir bazen böyle hazırlıkta kal en azından hem çok da uzak kalmamış olursun gruptanLenaG Sitare55
Cumartesi 76.30
Bu gün 76.30
Sabit
O kadar kalori açığım nereye gitti bilmiyorum
Günlük önerilen kalorinin yarısını aldım o kadar yürüyüş yaptım
yinede sabit geldim
Kaptanım bu hafta izin kullanacağım eşim yok çocuklar ile zor oluyor spora çıkamam ve kendime düzenli menü yapamam. Normalde 2 hafta eşim yok ama ben bir haftalık izin yapayım bakarım ipin ucunu kaçırmazsam diğer haftada izin yaparım.
Bu şekilde takımı etkilemek istemiyorum
Vayyy tebrikler canımmGecen hafta 79.8
Bugun : 78.6
Fark: -1.2 kg
% - 1.503
Sitare55 LenaG Boncuk2307
Eki Görüntüle 3497999
Günaydın canım, tebrik ediyorum güzel eksi geldi
Canım gayet güzel eksi neden üzülüyorsun tebrik ederim
Tebrik ederim canımGecen hafta 79.8
Bugun : 78.6
Fark: -1.2 kg
% - 1.503
Sitare55 LenaG Boncuk2307
Eki Görüntüle 3497999
5lerde gözüm pek yok 6lari diplesem kafiAhahaha canımm sen istikrarlı bir şekilde ilerliyorsun 6lari gördün çok yakında 5leri de göreceksin
Canım modunu düşürme olabilir bazen böyle hazırlıkta kal en azından hem çok da uzak kalmamış olursun gruptan
Vayyy tebrikler canımm