Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Eveeet sonuclar
( 1 sade Turk kahvesi icip 8700 adım yürüyüşe çıktım)

Eve gelince tartildim. -300 olmustum ( terle giden , aslında kahvenin 90 ml sayacaksak terle epey gidiyor )

Ardından lavaboya gittim.-100 de idrarla gitti bagirsaklar calismadi.
Toplam -400 bana yetti

Ben 500 istemiştim git bi koş gel

Teşekkür ederim canım bekliyorum sizi ona göre

Ben 500 istemiştim git bi koş gel
Bu sabahtan beri olan eksi yoksaaa haftalik fark basķa gecen hafta cumartesi hem sabah eksi cikmak icin yürüdüm, hem de ödülden sonra yakayim diye yürüdüm toplam 18.000 adim oldu canim cikti yaww. Yurumek de bir yere kadar bugun artik illa spor yapacaksam minik dambillarla kol çalışırım. Canim ayaklarim bacaklarim , dizlerim kıyamıyorum onlara

LenaG Sitare55
Cumartesi 76.30
Bu gün 76.30
Sabit

O kadar kalori açığım nereye gitti bilmiyorum
Günlük önerilen kalorinin yarısını aldım o kadar yürüyüş yaptım

yinede sabit geldim

Kaptanım bu hafta izin kullanacağım eşim yok çocuklar ile zor oluyor spora çıkamam ve kendime düzenli menü yapamam. Normalde 2 hafta eşim yok ama ben bir haftalık izin yapayım bakarım ipin ucunu kaçırmazsam diğer haftada izin yaparım.
Bu şekilde takımı etkilemek istemiyorum

Teşekkür ederim canım henüz çeyrek porsiyon olamadık
Ahahaha canımm sen istikrarlı bir şekilde ilerliyorsun 6lari gördün çok yakında 5leri de göreceksin
Canım modunu düşürme olabilir bazen böyle hazırlıkta kal en azından hem çok da uzak kalmamış olursun gruptan
Gecen hafta 79.8
Bugun : 78.6
Fark: -1.2 kg
% - 1.503

Sitare55 LenaG Boncuk2307

Eki Görüntüle 3497999
Vayyy tebrikler canımm

Gecen hafta 79.8
Bugun : 78.6
Fark: -1.2 kg
% - 1.503

Sitare55 LenaG Boncuk2307

Eki Görüntüle 3497999
Tebrik ederim canım
5lerde gözüm pek yok 6lari diplesem kafi
Etli butlu mutlu olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…