Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyi aksamlar kızlar

LenaG LenaG

Sitare55 Sitare55

Boncuk2307 Boncuk2307

30 EKİM ÇARŞAMBA

1 kaşarlı poğaça (saçma maalesef, sağlikli yemem gerekirdi ama üzgünüm)
Şekersiz çay
Filtre kahve
🌺Öğlene kadar bu şekildeydi

Akşam üzeri
Meyveli kurabiye (sağlikli aslinda ama çok yedim ne yazık ki)
Fit krep (bal az kullandım)
Haşlanmış tavuk
Salata

ARALAR
Kahve, süt, çay

SU
2 tane 1 bucuk litrelik ictim.

SPOR
2 saat ev işi
20 dk bölgesel
Koşu bandı (adım olarak saymistim)
ADIM SAYISI: 9.129

Maalesef yine kötü. Mahcubum cidden ama kesinlikle telafi edicem.
Screenshot_2024-10-30-20-36-47-11_e3c9b3b2f1312fb6287cff465e1c4bd0.jpg

Mens döneminde yoğun yeme atağı yaşayan bir benmiyim acabaa
Kendime sutlu kahve yaptım.yanina 3 ceviz bir minik bitterle inanılmaz bir yeme atağı başka şeylere saldırmamak adına en sagliklisi bu gibi olsaydım hayırlısıyla o zaman geçiyor ama olana kadar böyle ya
Olmaz mııı, tatlı krizleri hamurişi krizleri neler neler :KK50:
LenaG LenaG @Lotus1234

Sabah 1 fincan kahve 1 çay kaşığı tahin bal kakao karışımı yapıyorum ondan

Kahvaltı 13 gibi 7,8 adet kıl biber 3 dilim kaşar 2 dilim ekmek

ara 1 bardak kefir

Akşam 19:00 6,7 yk karnabahar brokoli havuç patates karışık fırında ( beşamel soslu ) 3 yk yoğurt 🌸

2 litre su 🩷
Çok güzel olmuş afiyet olsun, spor da olaymış tadından yenmezmişş:KK200:
canım ben geçtiğimiz Ocak ayında 6 lı karışık paket aldım. için 2 arpa, 1 yulaf, 1 kepek, 1 tambuğday, 1 çavdar vardı. hepsinin lezzeti ayrı. ama en güzeli çavdar unlu olan. önceki gün 4 lü çavdar aldım. trendyolda sepete at flash indirimi bekle. öyle uygun oluyor.
Ben de dün 4 lü çavdar söyledim normalde de tam buğday ekmek sevmiyorum, çavdar ekmeği tüketiyorum. İnşallah güzeldir abla vallaha baya da var çöp olsun istemem:KK19:
İyi Akşamlar
10:45 1büyük kase roka salatasının içine toplamda 46gr.yy.kaşar ve yağlı beyaz peynir, 30gr.hindi füme,
1haşlanmış yumurta ve 7zeytin ekledim, 2tk.sos

Ara, 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
LenaG LenaG @Lotus1234 Boncuk2307 Boncuk2307
19:00 Akşam yemeği
2kase kabak çorbası, 3yk.yumurtalı yoğurtlu semizotu, yağlı kağıtta 1patates ve avuç içi tavuk
acı sos

4 litre su
Adım 3315
Çook güzel olmuş ablacım afiyet olsun:KK53:
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
Tost

13.00 öğle
Tost

16.30 akşam
15 yaprak sarma
1 kase şalgamli kus kus salatası

20.30
Meyveli Waffle
Bitki çayı

2.5 lt su
5000 adım
Sarmalar bir tık fazla olmuş afiyet olsun kaptanım, bir de kuskus var, amaaan waffl ı da sonra gördüm naptın bugün:duduk:
15 dk sandalyede karın egzersizi videosu
+5200 ip atlama yapıldı günün sporu tamam
2.7 lt su içildi 9 a kadar 3 e tamamlarım inşallah sabah görüşmek üzere cümleten Allaha emanet
LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307
Maşallah maşallah sitare kaptanımı geçtin bayaa :KK19:
Kızlar ben bugün sabah oğlanı hastaneye götürdüm grip almıştı ordan kv ye geçtik onun hazırladığı kahvaltıyı yemek zorunda kaldım:KK43:
2 kaşık tahin pekmez + 6 küçük yeşil zeytin + 4 yeşil biber + 2 haşlanmış yumurta +1 dilim yufka ekmek
Öğle: sade Türk kahvesi
Akşam 19.00: 2 kaşık cacık + 2 kaşık et sote + 1 bardak muzlu yulaflı smoothie
Eki Görüntüle 3496914
19 dk eliptik (bebek ağlayınca bırakmak zorunda kaldım)
Ayrıca spor yaparken termal eşofman giyiyorum tavsiye ederim kızlar 😍
Geçmiş olsun oğluşa, güzel olmuş afiyet olsun. Ben de termal tayt giyiyorum agraflı çok güzel terletiyor. Birkaç haftadır giymiyorum hatırlattın bana da iyi oldu.:KK19:
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Bu günkü menüm
9:30
2 sütlü kahve
1 dilim ekmek üzerine biraz bal biraz krem peyniri
(en son öğünümü dün saat 16:20 de yapmıştım toplam 16 saatlik açlıktan sonra)

12:00
2 mercimek köftesi
1 içli köfte
2 çatal patlıcan
Domates salatalık

16:30 bitti(misafirliğe gitmiştim )
1 lahmacun
1 tabak cacık
3/4 ısırık cevizli sucuk

Su 2.5 litre

Toplam aldığım kalori 970
Spor ile şimdilik yaktığım kalori 485
Toplam adım sayım 12.100 oldu
Çok güzel olmuş yine ablacımm afiyet olsun:KK36:
30 Ekim Menü
12.00: 1 küçük kase supangle
2 tane tuzlu çubuk kurabiye

17.00: 1 kıymalı pide
1 tabak menemen
2 dilim ekmek
2 lt su

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55
Spor henüz yapmadım. Yapabilirsem gün sonunda yazarım inşallah
Bana biraz fazla geldi afiyet olsun :KK200:

Ben de dün 4 lü çavdar söyledim normalde de tam buğday ekmek sevmiyorum, çavdar ekmeği tüketiyorum. İnşallah güzeldir abla vallaha baya da var çöp olsun istemem:KK19:

Sarmalar bir tık fazla olmuş afiyet olsun kaptanım, bir de kuskus var, amaaan waffl ı da sonra gördüm naptın bugün:duduk:

Geçmiş olsun oğluşa, güzel olmuş afiyet olsun. Ben de termal tayt giyiyorum agraflı çok güzel terletiyor. Birkaç haftadır giymiyorum hatırlattın bana da iyi oldu.:KK19:

Sağol canım benim🤗😘

İyi aksamlar kızlar

LenaG LenaG

Sitare55 Sitare55

Boncuk2307 Boncuk2307

30 EKİM ÇARŞAMBA

1 kaşarlı poğaça (saçma maalesef, sağlikli yemem gerekirdi ama üzgünüm)
Şekersiz çay
Filtre kahve
🌺Öğlene kadar bu şekildeydi

Akşam üzeri
Meyveli kurabiye (sağlikli aslinda ama çok yedim ne yazık ki)
Fit krep (bal az kullandım)
Haşlanmış tavuk
Salata

ARALAR
Kahve, süt, çay

SU
2 tane 1 bucuk litrelik ictim.

SPOR
2 saat ev işi
20 dk bölgesel
Koşu bandı (adım olarak saymistim)
ADIM SAYISI: 9.129

Maalesef yine kötü. Mahcubum cidden ama kesinlikle telafi edicem.Eki Görüntüle 3496936
Bugün bir tık kaçmış, spor güzel ama yine de afiyet olsun :KK200:

çavdarlı olan en lezzetlisi bence. merak etme çöp olmaz. mesela arpa unlu tatsızdı ama çöp etmedim. yedim gitti. zaten içine birşeyler koyunca gidiyor. wc ye katkısı var.

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

30 Ekim Çarşamba

sabah 09.15
3,5 adet altınbaşak+ 1/2 karabuğday patlağı ve 40 gr otlu peynir

öğlen 12.15
1 kase salata (6 yk yeşil mercimek, 1,5 yk karabuğday, 3 ceviz, salatalık, domates, pancar, biber, avokado)

ara 15.40-17.00
100 mlt kefir, 3 çilek, 4 ceviz

akşam 19.30
2 kepçe tarhana çorbası, 7 yk domates soslu patlıcan biber kavurma, salatalık, biber, 3 yk yoğurt, 1 dilim tbe

ara 21.10
1 havuç, 1 lokma peynir, 1 lokma tbe

2 lt su

11.000 adım

💓saat:10 yarım tambuğday sandvç ekmeğine domates oeynirli tos
💓saat 14 1 tabak sebzeli makarna cacık salata
💓saat 18 1 kase domates çorbası roka salatası
Çok güzel menü 😍

30 Ekim Çarşamba

sabah 09.15

öğlen 12.15
1 kase salata (6 yk yeşil mercimek, 1,5 yk karabuğday, 3 ceviz, salatalık, domates, pancar, biber, avokado)

ara 15.40-17.00

akşam 19.30
2 kepçe tarhana çorbası, 7 yk domates soslu patlıcan biber kavurma, salatalık, biber, 3 yk yoğurt, 1 dilim tbe

ara 21.10

2 lt su

11.000 adım
afiyet olsun, adım çok iyiymiş ya benim burası kış memleketi maalesef ben bu kadar adım atamıyorum hava buz gibi

Çok güzel menü 😍

afiyet olsun, adım çok iyiymiş ya benim burası kış memleketi maalesef ben bu kadar adım atamıyorum hava buz gibi
doğrudur canım. doğuda mısın?
ben de sabahtan taktım. gün içi hareketi, öğlen biraz akşamüzeri biraz yürüyüş derken 11.000 i topladım.

Kızlaaarrr kızlaaar bugünlerde menülerde kaçamaklar çok görmeye başladım. Asla da sizi üzecek kıracak bir şey söylemedim moralinizi bozmak istemiyorum ancak bugün yedim yarın dengelerimler biraz çoğaldı gibime geliyor. Bu şekilde yaparsanız yediğimiz kaçamakları eritmeye çalışırız asıl gitmesi gereken kilolar gitmez ki 🤷‍♀️
Burada birbirimize motive etmek,sağlıklı dengeli menülerle birbirimize örnek olarak kilo vermek için bulunuyoruz kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok sadece biraz daha kararlı olmanızı,sabır etmenizi rica ediyorum.
Ben hiç yemeyin demiyorum haftada 1 sevdiğiniz bir yiyeceği yiyin hedef kilonuza ulaşın sonra korumaya geçtiğinizde dengelersiniz diyorum.
Bazen spora da çok güvenebiliyor insan bunu yedim ama fazladan 1 saat yaparım yakarım da çözüm değil inanın 🙏
Hepinizi seviyorum buradaki arkadaşlığımıza dayanarak ve tamamen samimiyetimle söylüyorum ❤️

Kızlaaarrr kızlaaar bugünlerde menülerde kaçamaklar çok görmeye başladım. Asla da sizi üzecek kıracak bir şey söylemedim moralinizi bozmak istemiyorum ancak bugün yedim yarın dengelerimler biraz çoğaldı gibime geliyor. Bu şekilde yaparsanız yediğimiz kaçamakları eritmeye çalışırız asıl gitmesi gereken kilolar gitmez ki 🤷‍♀️
Burada birbirimize motive etmek,sağlıklı dengeli menülerle birbirimize örnek olarak kilo vermek için bulunuyoruz kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok sadece biraz daha kararlı olmanızı,sabır etmenizi rica ediyorum.
Ben hiç yemeyin demiyorum haftada 1 sevdiğiniz bir yiyeceği yiyin hedef kilonuza ulaşın sonra korumaya geçtiğinizde dengelersiniz diyorum.
Bazen spora da çok güvenebiliyor insan bunu yedim ama fazladan 1 saat yaparım yakarım da çözüm değil inanın 🙏
Hepinizi seviyorum buradaki arkadaşlığımıza dayanarak ve tamamen samimiyetimle söylüyorum ❤️
doğru söylüyorsun canım. sonra kısır bir döngüye giriyor insan :KK51:

Atak geçirip yediğim menü. Normalde öğlen yemek yeme planı aklımda yoktu. Anlık gelişti. Birden bisiler yemek istedim. O an sadece karbonhidratli şeyler ya da tatlı şeyler yemek istiyorum. Bazen gözü dönmüşcesine hepsini de yemek istiyorum. Burası olmasa zaten ipin uc iyice kaçıyor. Bu kendimi en dizginleyebildigim halim😔
Ben de duygusal yiyiciyim . Buraya menu yazmaya baslayinca fark ettik ki 2 ana ogun yapmaya calisirken akşama cok acıkıp hesapta olmayan şeyleri yiyorum. Arada boyle ataklarin oluyorsa 2 öğüne hazir degilsin demektir. Öğlen öğünü planinda olsun ama saglikli seyler olsun. Corba salata gibi veya etli sebze yogurt gibi.

Sağol canım 🤗

30 Ekim Menü

1 tabak menemen
2 dilim ekmek
2 lt su

Hamur isini azaltip yerine yogurt ve salata koyarsan hem daha az kalori alirsin hem de daha tok tutar. Supangle yerine müsli guzel oluyor😋

Çok teşekkür ederim canım ☺️ bugünden itibaren menü bildrimine başlıyorum ❤️😍

Harikasın 😍 böyle vazgectiklerimizi yazmak aşırı motive ediyor beni

Aaa sen de mi geldin yasemin ❤️😍ben de izinden döndüm diyelim
🌺Bu alinti tekrar kalmis🙈
Bu hafta sirtinda küfe taşiyon küfeee :rolleyes:
🙈🙈Bu da kalmis tekrar 😄
İyi Akşamlar
10:45 1büyük kase roka salatasının içine toplamda 46gr.yy.kaşar ve yağlı beyaz peynir, 30gr.hindi füme,
1haşlanmış yumurta ve 7zeytin ekledim, 2tk.sos

Ara, 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
LenaG LenaG @Lotus1234 Boncuk2307 Boncuk2307
19:00 Akşam yemeği
2kase kabak çorbası, 3yk.yumurtalı yoğurtlu semizotu, yağlı kağıtta 1patates ve avuç içi tavuk
acı sos

4 litre su
Adım 3315

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
Tost

13.00 öğle
Tost

16.30 akşam
15 yaprak sarma
1 kase şalgamli kus kus salatası

20.30
Meyveli Waffle
Bitki çayı

2.5 lt su
5000 adım

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Bu günkü menüm
9:30
2 sütlü kahve
1 dilim ekmek üzerine biraz bal biraz krem peyniri
(en son öğünümü dün saat 16:20 de yapmıştım toplam 16 saatlik açlıktan sonra)

12:00
2 mercimek köftesi
1 içli köfte
2 çatal patlıcan
Domates salatalık

16:30 bitti(misafirliğe gitmiştim )
1 lahmacun
1 tabak cacık
3/4 ısırık cevizli sucuk

Su 2.5 litre

Toplam aldığım kalori 970
Spor ile şimdilik yaktığım kalori 485
Toplam adım sayım 12.100 oldu

30 Ekim Menü

1 tabak menemen
2 dilim ekmek
2 lt su

30 Ekim Çarşamba

sabah 09.15

öğlen 12.15

ara 15.40-17.00

akşam 19.30

ara 21.10

2 lt su

11.000 adım
Afiyet olsun kızlar🌺
Yok kirilmayiz estağfurullah. Döngü gibi olmaz tabi. Yerimizde sayarız🥺telafisi yok bu işin:mapus::mapus::mapus::mapus:

Yarın perşembe; insaallah iyi geciririz. Hem de baya iyi olması gerek🙏

Cuma akşam misafirlerim gelecek ama zaten ben ev sahibi oldugumda kosturmaktan yiyemiyorum. Garanti amaçlı, o gün tek öğün yapmaya calisicam. (Söz veremiyorum tabi, ruh ve beden durumunu zorlucam elimden geldigince)

Cumartesi cok iyi eksiler görmek dileğiyle...

İyi geceler kızlar🌺🌺

X