Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar ben bugün sadece yürüyüş ve ev işi yaptım eliptik yapacaktım hastalandım maalesef burun akıntısı boğaz ağrısı nane limon içip uyuyacağım
LenaG
Ben de de ufak birşeyler var ama kondurmuyorum kendime :))
Bn geçen cumartesi duşa girecektim saçım ıslak olur tartıda çok çıkarım diye duş almadım
Ay ben de duş sonrası tartılmıyorum saçlarım çok

26 ekim c.tesi
09.30 sıcuklu yumurta yarım simit 1 kibrit kurusu beyaz peynir 3 zeytin domates / sütlü kahve
14.00 detoks içeceği yeşil elmalı ıspanaklı
18.00 500 gr levrek yeşillik salata 1 kadeh şarap 1 dilim kepek ekmek tb
20.00 türk kahvesi

Su : 2 lt yürüyüş:9.000 adım

27 ekim pazar (kaçamaklk gün asıl bu maalesef)
09.00 peynirli yumurta yarım simit 1 kibrit kutusu beyaz peynir 3 zeytin domates / sütlü kahve
14.30 yarım tabak patates kızartması
19.00 2 fırın köfte ev yapmı küçük 3 küçük tavuk kanat / 5 adet lahana sarma 2 dilim tb ekmeği yeşillikli domatesli salata
Pazar günü kv geldiği için saati takamamışım, koşturmalı bir gün oldu suya da bakamadım maalesef

aralarda menü spor çırpıştırayım ortaya ahahahah tamamdır
Yaptımm bile öğle yemek sonrası 9 dk leylacığımın attığı kardiyo 15dk leslie 10dk tempolu yürüyüş dışarıda işim vardı koşaral gittim geldim resmen ahahah video mükemmelmiş bu arada kardiyo olan akşam gene yapacağım teşekkür ederim patimsilizm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…