Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cumartesi
Sabah. Sade kahve

12:30
1 kabak,2 yumurta , 2 yk yulaf kepegi , 3 yk kasar rendesi ile az yagli mücver ( bir suru oldu)
10 zeytin
1 tk recel

Ara. Kahve+10 g cikolara

19.00
Yayla corba
3 kofte kadar et haşlama
6 adet sarma
Salata
1 tk recel
20 kabuklu fistik

Spor. 16.200 adım
3 litre su

LenaG Mthn83 Boncuk2307

İyi akşamlar cancağızlarım yeni girdim evimeee bütün günüm yollarda geçti diyebilirim öğlen bir ara bakıyordum biraz hocadan azar yedim
Özlediniz mi beni kııızzzz
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Boncuk2307 ellerine sağlık tekrar teşekkür ederim canım kaptanlığın da hayırlı olsun
Mthn83 kaptanlık hayırlı olsun canım

Senin kilon kaç bebeğim bn daha akşam yemeği yemedim misafir geldi hazırlık falan yaptım onları yicektim kızım hiç durmuyor açlıktan olcem şimdi uyutmaya çalışıyorum uyursa yicem ayy sahi bn susamusim da

Kasım hedefim70 olsun canım bni d ekler misin

Canım afiyet olsun akşamki sarmalar çok olmuş
Afiyet olsun canım çok az olmuş hasta değil misin sen ? bir çorba bari içeydin

Ellerine sağlık yaş artık 44 olduuu Kasım hedefimiz de 82 yapayım da tutturayım bari bu sefer

Heyette beee kaptan giibiii kaptannnn

Bu sefer yüksekten uçmayayim ama 94 diyorum be kaptanimmm aralıktan 90 deriz ocak ayında 86 ile girersek ne alaa

Kiz bi koş da gel ne arti 100ü
Evden çıkış yapacağım diye erkenden tartildim aslında gelmezdi belkide işte acele ettik
Tebrik ederim canım gayet güzel bi eksi 750 gr az değil

Tebrik ederim canım

100 gr artı bile değil salıya bol bol eksi gelir bence

Tebrikler canım
insallah cicegim
biraz daha bekleseydin 100 kaybolcaktı acelen neydiii donuna kadar soyundunmu
Soyundum soyundumm pü Allah seni davul etmeye lastik tokum bile 1 gr ağırlık yapar diye onuda çıkarttım
Aslanım benimm
gidecek insallah kuzum
Buralardayım boncugum
Efenin_Annesi gel canım @Jou ile ayirmayayim seni kuşum
çok naziksin kaptanımmmm
Güveniyoruz bizde bizee kaptanim

Menümü yazayım ben de
02.11.2024 Cumartesi

Sabah yok

Kahvaltı 11:00 1 simit, 2-3 küçük küp peynir,yarım haş.yumurta,3-4 zeytin ,çay 1 çk şeker

İkindide 16:00 gibi 3 yk etli pilav,1 küçük şekerpare benzeri tatlı,1 bardak ayran

Akşam yok

Adım 7000 oldu pek yürümedim otobüslerdeydim çoğunlukla
Su da az içebildim 1,5 lt falan anca

Yarın toparlarım

Boncuk2307

Canım saat geç olduğu için akşamı atlamani tavsiye ederim. Yoğurt ceviz ye ya da salatalık da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…