Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım nasıl gidiyor koruma işleriGünayyydınnnn
İyi canım ne olsun özledim keyifli sohbetiniiyiyim balıımmm sen nasılsın
Günaydın canımGünaydınnnnnnn
yaaaaa canımsınnn sen ben de özledim vallahi tatlı dilini, muhabbetiniİyi canım ne olsun özledim keyifli sohbetini
idare eder kaptanımm burası en çok ta menü yazmaktan dolayı insanın kendini yemeden imtina ettiği disipline ettiği bir yermiş yazmayınca yiyor çünkü insan ama kilom aynı şimdilik 49 50 arasıyım belki yağlanma vardır ama biraz abarttım bu aralar hamur işi filan tekrar spora başlayacağım inşallah yeme düzeni de yapmak istiyorum belki hazırlığa katılırım belki ilerleyen haftalarda siz de kabul ederseniz hazırlıkta menü paylaşırımGünaydın canım nasıl gidiyor koruma işleri
Ay inşallah kaptanımGeçmiş olsun canım hemen c vit başla
Afiyet olsun karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım erken kapamışsın ama daha dengeli sebzeli/salatalı birşeyler yiyelim wc için önemli mesela tarhana full karbonhidrat bir çorba yanına 2 dilim ekmek fazla olmuş salata yiyebilirsin,yoğurt yiyebilirsin
Afiyet olsun güzel olmuş
Ellerine sağlık canım
Canım günlük değişimler olabiliyor yarın da çok farklı bir eksi görebilirsin mesela
Günaydın canım geçmiş olsun bugün biraz yoğurt tüketmeye çalış bol bol
Günaydın cano
Afiyet olsun bugün telafi edelim canım ama aç kalmadan
Günaydın
Günaydın canım hayırlı günler
Sizin canınız sağolsun koruma grubu açarız ne olacak siz de sabit kalma yarışı yaparsınız
Günaydın canım inşallah
Günaydııınnn
Günaydın
Canım tabii ki her zaman bekleriz hazırlık değil de koruma grubu yaparızidare eder kaptanımm burası en çok ta menü yazmaktan dolayı insanın kendini yemeden imtina ettiği disipline ettiği bir yermiş yazmayınca yiyor çünkü insan ama kilom aynı şimdilik 49 50 arasıyım belki yağlanma vardır ama biraz abarttım bu aralar hamur işi filan tekrar spora başlayacağım inşallah yeme düzeni de yapmak istiyorum belki hazırlığa katılırım belki ilerleyen haftalarda siz de kabul ederseniz hazırlıkta menü paylaşırım
Günaydıın canımGünaydın güzel Hanımlar
Sizin canınız sağolsun koruma grubu açarız ne olacak siz de sabit kalma yarışı yaparsınız
Ay kaptanım çok güzel olur bu .Günayyydınnnn
evet evet bende çokk sevindimm canımmm ama o grup ta da çoğunluk olmazsa nasıl olacakki bi ikimizi biliyorum şuanlık korumada kalanAy kaptanım çok güzel olur bu .
Okudun mu daisycim
Onu bende düşündüm ama cogaliriz git gide. malahit te var. Ayrıca daha ben korumaya geçmedim aktif katılım hakkımı sonuna kadar kullancam. Kovulmadigim sürece burdayimevet evet bende çokk sevindimm canımmm ama o grup ta da çoğunluk olmazsa nasıl olacakki bi ikimizi biliyorum şuanlık korumada kalan
Günaydın canım inşallahGünaydın canım kızçeleerr
Çok güzel bir haftamız olsun inşallah
Tamm teşekkür ederim kaptanicem, bugün küçük kase yoğurt ve 7 badem iki ceviz yedim böyle tuketilmeliymis sanırımGeçmiş olsun canım hemen c vit başla
Afiyet olsun karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım erken kapamışsın ama daha dengeli sebzeli/salatalı birşeyler yiyelim wc için önemli mesela tarhana full karbonhidrat bir çorba yanına 2 dilim ekmek fazla olmuş salata yiyebilirsin,yoğurt yiyebilirsin
Afiyet olsun güzel olmuş
Ellerine sağlık canım
Canım günlük değişimler olabiliyor yarın da çok farklı bir eksi görebilirsin mesela
Günaydın canım geçmiş olsun bugün biraz yoğurt tüketmeye çalış bol bol
Günaydın cano
Afiyet olsun bugün telafi edelim canım ama aç kalmadan
Günaydın
Günaydın canım hayırlı günler
Günaydın canım inşallah
Günaydııınnn
Günaydın
Hahhaha ben de peşinizden geliyorum az kaldı ben de kovulana kadar buradayımmOnu bende düşündüm ama cogaliriz git gide. malahit te var. Ayrıca daha ben korumaya geçmedim aktif katılım hakkımı sonuna kadar kullancam. Kovulmadigim sürece burdayim
Burada olmak çok ama çok önemli. Kendini kontrol altında tutmaya çok yarıyor. Arada olan kaçamaklarin burda olmasam devamı gelirdi benim. Arada kaynariz bence yaHahhaha ben de peşinizden geliyorum az kaldı ben de kovulana kadar buradayımm
siz gene aralarda kaynıyonuz beni almazsınız da şimdi ahahahahaBurada olmak çok ama çok önemli. Kendini kontrol altında tutmaya çok yarıyor. Arada olan kaçamaklarin burda olmasam devamı gelirdi benim. Arada kaynariz bence ya