Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tek öğün 16:00

1 porsiyon et
2 kaşık pilav
3 kornişon turşu
4 kaşık salata
Yarım soğan

IMG-20241028-WA0013.jpg

3 lt su

30 dk eliptik bisiklet

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Sanırım ben diyette iken nasıl yemek yenir bilmiyorum 🙈
Sabah kahvaltı yapmadan çıktım evden. 13.00 gibi velim ıspanaklı pide yaptırmışti. Sıcak olunca, bı de acıkınca çayın yanında bı tane yedim🙊
Eve gelince hemen bı telafi sporu yapıldı. Şimdi de böyle detox çayının yanına bı kivi dilimledim.
IMG_20241028_164855.jpg
Ama şimdi akşam ne yemeliyim bilmiyorum. Salata, yoğurt yesem olur mu, yoksa günü böyle mi kapatmaliyim. Ya da ne yesem uygun olur sizce🤔

Sanırım ben diyette iken nasıl yemek yenir bilmiyorum 🙈
Sabah kahvaltı yapmadan çıktım evden. 13.00 gibi velim ıspanaklı pide yaptırmışti. Sıcak olunca, bı de acıkınca çayın yanında bı tane yedim🙊
Eve gelince hemen bı telafi sporu yapıldı. Şimdi de böyle detox çayının yanına bı kivi dilimledim.
Eki Görüntüle 3495874
Ama şimdi akşam ne yemeliyim bilmiyorum. Salata, yoğurt yesem olur mu, yoksa günü böyle mi kapatmaliyim. Ya da ne yesem uygun olur sizce🤔
Bence yoğurt çok güzel olur 😍

bana inanıyosann kendine hayli hayli inan😆😆 amaa 50 kiloya düşmem yani okadarda istemem bi deri bi kemik kalacaz şuanlık hedefim 56 veya 58
Ben şu an 65 e bile razıyım. Azıcık et olsun. Etek metek güzel duruyor 62-63 de kabulum.
Valla psikolojim bozuldu. Cizmelerimin bacak kısmı kapanmıyor. Acilen zayıflamam lazım. Kar yagmadan 70 in altına düşmem lazım. :sopa::sopa:

X