yaaa ne yedin kızçemm ne yedinnDün saat 21 civarı bana çok kötü biseyler oldu kendimi kaybettim resmen şuan inanılmaz vicdan azabı çekiyorum
Yediğim şeyleri yazsam hepinizin ağzi açık kalır.Şok olursunuz. Yazmaya utanıyorum zaten kendime not olarak yazdığım halde bile yerin dibine girdim Allah im inşallah tekrarını yaşamam bu tatlı krizinin. Dün akşamı unutmak istiyorum buraya neden yazdım çünkü yarın tartıya kesin yansicak diye yapabilirsem açlık yapicam bugün
Çok ama çok özür dilerim kaptanlarim
Yazamam ama 8 farklı şey diyebilirimyaaa ne yedin kızçemm ne yedinn
yaa iyice meraklandım şimdi özelden yaz bari kızçemm dün bende yedim çünkü ne kadar fazla olabilir ki merak ettimmYazamam ama 8 farklı şey diyebilirim
canımsınKaptanım vücut sinyal veriyor dinlen diye de inş pazar off günüm olacak
Sen ne yedin niye yedin
Bizim de içimizi açtın valla Allah razı olsun canım
Bu kadar üzme kendini yarın yansımaz canım benim . Bugun dengelersin sen birseycikler olmaz insaDün saat 21 civarı bana çok kötü biseyler oldu kendimi kaybettim resmen şuan inanılmaz vicdan azabı çekiyorum
Yediğim şeyleri yazsam hepinizin ağzi açık kalır.Şok olursunuz. Yazmaya utanıyorum zaten kendime not olarak yazdığım halde bile yerin dibine girdim Allah im inşallah tekrarını yaşamam bu tatlı krizinin. Dün akşamı unutmak istiyorum buraya neden yazdım çünkü yarın tartıya kesin yansicak diye yapabilirsem açlık yapicam bugün
Çok ama çok özür dilerim kaptanlarim
yaa iyice meraklandım şimdi özelden yaz bari kızçemm dün bende yedim çünkü ne kadar fazla olabilir ki merak ettimm
aboww hayatta yiyememBiraz acıdır kendileri , kahvaltımda Eki Görüntüle 3494553 16 adet yemişim fazlamidr
misafirligemi gitmistin canım2.5 kurabiye
2 kek
3 ceviz
1 avuç fındık
1 avuç beyaz leblebi
Beyaz ekmegin içine şokella
Çeyrek gözleme
Sütlaç
hemen hemen aynıymış hatta benim dha kalorili oldu sanırım bir paket kare çikolata öğlen çokonat baklava çikolata yemek olarak hafifti ama Allahtan 3 köfte bir kase salata yedim de sonra neskafe ve o çikolatayı yemeyeydim iyiydi bugün bende dengeleyeceğim işte bakalım2.5 kurabiye
2 kek
3 ceviz
1 avuç fındık
1 avuç beyaz leblebi
Beyaz ekmegin içine şokella
Çeyrek gözleme
Sütlaç
Yav meraka bak yemiş gitmiş her şeui merak ediypr şapşikyaa iyice meraklandım şimdi özelden yaz bari kızçemm dün bende yedim çünkü ne kadar fazla olabilir ki merak ettimm
şeyy bende yedim de suç ortağımı yanıma çektim ahahahYav meraka bak yemiş gitmiş her şeui merak ediypr şapşik
Afiyet kas olsun canımşeyy bende yedim de suç ortağımı yanıma çektim ahahah
işte orası muammaa bunlar hep yağ hep yağğ ahahahahAfiyet kas olsun canım
Tonlari önemligünaydın herkese
Eki Görüntüle 3494546
Pembe ile turuncu kombin yapanları yakıstırmazdım. Ama bu çicegi görünce bayıldım . Rabbim ne büyüksün sanatın kusursuz
Kiz ben onu dilimliyorum menemene 3-5 dilim atiyorumBiraz acıdır kendileri , kahvaltımda Eki Görüntüle 3494553 16 adet yemişim fazlamidr
Ivet ivet tarhanalari da tart öyle kuccuk bir tabak deneyle olmaz , sonra fat secret a girip yedigin miktarin bir kalorisina bak . Farkindalik acidindan iyi olurTeşekkür ederim bir saat yüzme dersi aldığım için kalori yakmamisimdr diye düşünüyorum, kenardan tutan sırtüstü bir-iki kulaç atmaya çalış suda durmaya calisçerez için dedin demi canm var aslında mutfak tartım bundan sonrasinda olcebilirm çok sağol tatlım