- 14 Şubat 2021
- 838
- 4.626
- 43
Ben de iki gun oyleydimDün saat 21 civarı bana çok kötü biseyler oldu kendimi kaybettim resmen şuan inanılmaz vicdan azabı çekiyorum
Yediğim şeyleri yazsam hepinizin ağzi açık kalır.Şok olursunuz. Yazmaya utanıyorum zaten kendime not olarak yazdığım halde bile yerin dibine girdim Allah im inşallah tekrarını yaşamam bu tatlı krizinin. Dün akşamı unutmak istiyorum buraya neden yazdım çünkü yarın tartıya kesin yansicak diye yapabilirsem açlık yapicam bugün
Çok ama çok özür dilerim kaptanlarim
Hayır canım. Evdeydimmisafirligemi gitmistin canım
Yok canım sana öyle geliyor.hemen hemen aynıymış hatta benim dha kalorili oldu sanırım bir paket kare çikolata öğlen çokonat baklava çikolata yemek olarak hafifti ama Allahtan 3 köfte bir kase salata yedim de sonra neskafe ve o çikolatayı yemeyeydim iyiydi bugün bende dengeleyeceğim işte bakalım
Umarım canım. İnşallah yarın en azından sabit çıkarızBen de iki gun oyleydimbugun azicik ac kalayim dedim ya yapamazsam diye yazmak da istenedim. "kilo almis nurovic üstadin taktigi ile acil eksi cikmaya calisiyorum " diye yazdigimi hayal ettim ikimiz icin de onaylayici veya kinayici bir yorum yazmak istemiyorum. Sadece gercek su ki "böyle oldu " .Umarim yarina kadar toparlayabildigimiz kadar toparlariz
Afiyet olsun24 Ekim menü
07.00 1 bardak kuru incirli su
09.30 1 fincan kahve 1 hurma
10.45 kefirli smoothie
13.00 2 grissini 1 cennet hurması 1 fincan rezene
17.00 1 salatalık 5 badem 1 fincan rezene
18.30 yarım kase mercimek çorba, 4 kaşık nohutlu bulgur pilavı bolca salata
20.30 3 kuru kayısı 1 kucuk kahve fincanı dolusu kuruyemiş
3 litre su 35 dk tempolu yürüyüş emzirmeye devam
LenaG Cicekbocekkaktus Sitare55
Afiyet olsunLenaG @Lotus1234 Boncuk2307
9:30
1 sütlü kahve
11:30
2 kepçe etli kuru fasülye
2 çatal zeytin yağında yumurta
1 lokma krem peynirli üzerine yarım çay kaşığı kadar pekmez
buraya yeni gelen bir arkadaşıma hoş geldine gittim
14:30
3/4 ısırık cevizli sucuk
Kadayıflı muhallebi tatlısından 4/5 çatal
1 avuç fındık ceviz karışımı
1 avuç tuzsuz çekirdek
3 dilim hurma
2 lokum Türk kahvesi yanına
(Ev sahibi çok ısrarcı biri bunlar ile kurtarana kadar canım çıktı)
17:30
Akşam yemeği bitti
3 yk etli kuru fasülye
Bol salata
dengelemek istedim
Su 2.5 litre oldu
Bu gün önerilen kalori 1500
Aldığım kalori 880
Spor ile harcadığım kalori 350
Akşam son anda çaya komşum alicek geldiler
Onlara tatlı çerez hazırladım
Ben çay ile eşlik ettim
1 sade Türk kahvesi
Spor 10 bin adım
Birde beni gören yeter çok kilo vermişsin artık rahat ye diyearkadaş ben artık böyle beslenmeyi seviyorum diyorum anlamıyorlar. Mecbur millet içinde yiyorum ama eve gelince dengeliyorum
Canım afiyet olsun 8 tane mercimekli köfte biraz fazla olmuş 4 tane ve yanında bol marulla yeterli gelir24 EKİM PERSEMBE
KAHVALTI
ÖĞLE
AKŞAM; Çorba, etli nohut, turşu, salata, tam buğday ekmeği (kalın dilim), az pilav
ARALARDA: 8 mercimek köftesi, kakaolu, meyveli yoğurt (Ben yaptım), kahve, çay, sade soda, 5 yer fıstığı
SPOR
40 dk ev işi
ADIM sayamadım, Allahtan takimlarda değilim şuan
LenaG
Boncuk2307
Afiyet olsunPerşembe Menusu
10.00 2 yumurtadan omlet(dereotlu peynirli corekotlu, susamli)2 siyah zeytin, 3 dilim ekmek, 1 cay kasigi bal
12.00 1 tane karnıbaharlı kıymalı köfte
14.00 yarım mandalin yarım elma
16.00 1 kare bitter cikolata
18.00 1 kase yayla corbasi, 5 tane karnıbahar köfte
Su 1.5t
spor 20 dk yuruyu
Çarşamba Menusu
10.00 2 haslanmıs yumurta, 4 dlim peynir, 2 dilim ekmek, marul
12.00 1 kase yabanersini , yarım avuc fındık
18.00 5 yk taze fasulye, 5 yk tavuklu bulgur pilavi , 1 kae cacık
Su 2lt
Spor : 80 dk bebek arabasıyla tempolu yuruyus
Boncuk2307
LenaG
@Lotus1234
Rahatsızlandın mı canım neden ?2 saat uyudum iki saattir uyanığım
Günaydın canımGünaydın kızlarcim, gününüz harika geçsin inşallah
Hayırlı cumalar
GünaydıııınnnGünaydınnnn Kızlarrrr
GünaydınGünaydın canlar mutlu ve güzel bir gününüz olsun beden sagliguniz kadar ruhunuzda huzurlu olsun,
GünaydınCümleten günaydınlar hanımlar
Afiyet olsun24 Ekim menüm
Kahvaltı 10
Kıymalı patates bir porsiyon
Yeşil biber acılı, 3 dilim kırmızı pancar,5 y zeytin, bolca peynir
Öğle sonrası
Bir mandalina,bir thurma,
İkindi komsularim geldi sade kahve bir kuru incir,bir kuru erik, bir ceviz
Akşam yüzme kursum vardı hafif yedim
Tadımlık ciğer kavurma tadımlık mercimek çorbası, yarım dilim ekmek
LenaG Cicekbocekkaktus
Yürüyüş e çıkamadım yüzme biraz yormuş ve dışarı çıkmak biraz korkuttu beni açık asi teorror olaylarından dolayı küçük kızım birinci sınıf derlerinde biraz geride onu calistirmaya çalıştım
GünaydııınnnGünaydınlaaarrr
Ahh canım benim çok güzel “ne güzel yaratmış yar yar seniiii yaradan” türküsü geçti aklımdangünaydın herkese
Eki Görüntüle 3494546
Pembe ile turuncu kombin yapanları yakıstırmazdım. Ama bu çicegi görünce bayıldım . Rabbim ne büyüksün sanatın kusursuz
Olur mu gayet de bol bol hareket ediyorsun suyun üstünde durmaya çalışmak zaten baya efor gerektiriyorTeşekkür ederim bir saat yüzme dersi aldığım için kalori yakmamisimdr diye düşünüyorum, kenardan tutan sırtüstü bir-iki kulaç atmaya çalış suda durmaya calisçerez için dedin demi canm var aslında mutfak tartım bundan sonrasinda olcebilirm çok sağol tatlım
Kııaazzz müden mahvolur anammmBiraz acıdır kendileri , kahvaltımda Eki Görüntüle 3494553 16 adet yemişim fazlamidr
Şifa olsun canım
Oldu bitti geçti bu kadar üzülme canım açlık falan da yapma normal düzenine geç en fazla ödem yaparlar biraz suyu arttır bugün biraz da yürüyüş eklemeye çalışDün saat 21 civarı bana çok kötü biseyler oldu kendimi kaybettim resmen şuan inanılmaz vicdan azabı çekiyorum
Yediğim şeyleri yazsam hepinizin ağzi açık kalır.Şok olursunuz. Yazmaya utanıyorum zaten kendime not olarak yazdığım halde bile yerin dibine girdim Allah im inşallah tekrarını yaşamam bu tatlı krizinin. Dün akşamı unutmak istiyorum buraya neden yazdım çünkü yarın tartıya kesin yansicak diye yapabilirsem açlık yapicam bugün
Çok ama çok özür dilerim kaptanlarim
Selamlar iyiyim canım çok sağol,sen nsılsınAfiyet olsunbir tek protein mi yok
Afiyet olsunev sahibine gönderiyorum taaa oralara kadar kovalarım Akşam güzel toparlamışsın
Canım afiyet olsun 8 tane mercimekli köfte biraz fazla olmuş 4 tane ve yanında bol marulla yeterli gelir
Afiyet olsunbir tek salata eksik geldi
Rahatsızlandın mı canım neden ?
Günaydın canımhayırlı cumalar
Günaydıııınnn
Günaydın
Günaydınnasılsın
Afiyet olsungüzel olmuş
Günaydııınnn
Ahh canım benim çok güzel “ne güzel yaratmış yar yar seniiii yaradan” türküsü geçti aklımdan
Olur mu gayet de bol bol hareket ediyorsun suyun üstünde durmaya çalışmak zaten baya efor gerektiriyor
Kııaazzz müden mahvolur anammm
Şifa olsun canım
Oldu bitti geçti bu kadar üzülme canım açlık falan da yapma normal düzenine geç en fazla ödem yaparlar biraz suyu arttır bugün biraz da yürüyüş eklemeye çalış
hiç sorma kaptanımAfiyet olsunbir tek protein mi yok
Afiyet olsunev sahibine gönderiyorum taaa oralara kadar kovalarım Akşam güzel toparlamışsın
Canım afiyet olsun 8 tane mercimekli köfte biraz fazla olmuş 4 tane ve yanında bol marulla yeterli gelir
Günaydıııınnn
Günaydın
Günaydınnasılsın
Afiyet olsungüzel olmuş
Günaydııınnn
Ahh canım benim çok güzel “ne güzel yaratmış yar yar seniiii yaradan” türküsü geçti aklımdan
Olur mu gayet de bol bol hareket ediyorsun suyun üstünde durmaya çalışmak zaten baya efor gerektiriyor
Şifa olsun canım
Oldu bitti geçti bu kadar üzülme canım açlık falan da yapma normal düzenine geç en fazla ödem yaparlar biraz suyu arttır bugün biraz da yürüyüş eklemeye çalış
Evet kaptaniçem tıkandım iyice uyandım normalde uykudan uyanmam kolay kolayRahatsızlandın mı canım neden ?
Şifa olsun canım
Mercimek nohut var diye tekrar eklemedim kaptnimAfiyet olsunbir tek protein mi yok
Günaydıııınnn
Günaydın
Günaydınnasılsın
Afiyet olsungüzel olmuş
Günaydııınnn
Şifa olsun canım
Teşekkür ederim canımKizlar dun gelmeye yuzun yoktu kusura bakmayin.
Dun 6000 adım disinda iyi birsey yoktu.Boncuk2307
Cok guzel görünüyor. Sporun da iyi . Istikrarla o 15+15ler sıkı bir vucut yapar
afiyet olsun diyete uygundur✔
Afiyet olsun. Sporun da var
Mesajlarinda gecmisi görebiliyorsun . Ben bazen alintilari atlamis oluyorum o yuzden kesin yoktu diyemem ama bende yok
Mutfak terazin varsa bir tartip bakmani öneririm. Bazen cok geliyor ama diyette tolere edilebiliyor . Canin cok yemek isterse de hesaplayip yersin
Diyete uygun oh spor zaten hep var
Kuflu peynir varligi yoklugu arasında bir degisim oldu mu sencegerci en az 21 gun deyoola. Yeni baslayinca da yedigin gunden itibaren 4 gun etkiliyormus. Alerji ise hemen , intolerans ise 4 gun icinde etki ediyor.
Coskulu bir kahvaltiyi sonrasinda dengelemişsinsporun da insanlik icin küçük senin icin de küçük bir miktar olmuş
Cok değilkizindan kalani da babasi yesin beaa hani bir anaokulu videosu var ya , " artan bekleyen yemekler ne olur " diye soruluyor cocuk da " babamiz yer " diyor. O geldi aklima. Babalar yesin
Butun takıma yetecek kadar spor var buradaher kalem 1 kisilik spor 🏋 ⛹ dinlenme günün de olmali
En basarili vejeteryan menu ☺afiyet olsun
Yüzme dakikasini da spora yazdin mi ? Menun guzel
Ben 2yi geçmiş olabilirimBen bir litreyi aştım sular içiliypr mu
Geçmiş olsun canm bu aradaEvet kaptaniçem tıkandım iyice uyandım normalde uykudan uyanmam kolay kolay
Ben bir litreyi aştım sular içiliypr mu
Teşekkürler canm ben seviyorum galibaaboww hayatta yiyemem
Şifa olsun kilo kaybı olsun insa
İnan bilmiyordum kahvaltı da salata yemedim yanında sadece birkaç dilim kırmızı pancar vardiKiz ben onu dilimliyorum menemene 3-5 dilim atiyorumsizin eve bir tarti şart keto diyette karbonhidrat sayiyoruz ya biber bile olsa cok yiyince epey karbonhidrat geliyordu.
Çok teşekkür kaptanicem acıyı seviyorum bı sıkıntı vermedi mideme aliskanim sanırımAfiyet olsunbir tek protein mi yok
Günaydıııınnn
Günaydın
Günaydınnasılsın
Afiyet olsungüzel olmuş
Günaydııınnn
Şifa olsun canım
Teşekkürler canm tarhanayitadimlik yiyorum hafta sonu ödül için bekletiyorum çerezi de bugün sadece 5 fındık yedimIvet ivet tarhanalari da tart öyle kuccuk bir tabak deneyle olmaz , sonra fat secret a girip yedigin miktarin bir kalorisina bak . Farkindalik acidindan iyi olur
Ah bende ucukluyum qynini kullaniyorum
Ayy maşallah allah bağışlasın küçükmüş daha minnoş10 aylık canm alerjik bir bebe olduğu için ek gıdadan ziyade anne sütü ile besleniyor o yüzden biraz fazlaca yapışık geziyoruz
Benim de tuttu tatlı krizi dün niye herkes böyle olmuş.. Ben söylesem yarışır seninle vallaha.2.5 kurabiye
2 kek
3 ceviz
1 avuç fındık
1 avuç beyaz leblebi
Beyaz ekmegin içine şokella
Çeyrek gözleme
Sütlaç