Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben de iki gun oyleydim bugun azicik ac kalayim dedim ya yapamazsam diye yazmak da istenedim. "kilo almis nurovic üstadin taktigi ile acil eksi cikmaya calisiyorum " diye yazdigimi hayal ettim ikimiz icin de onaylayici veya kinayici bir yorum yazmak istemiyorum. Sadece gercek su ki "böyle oldu " .Umarim yarina kadar toparlayabildigimiz kadar toparlariz

misafirligemi gitmistin canım
Hayır canım. Evdeydim ilk defa böyle bişey yaptım nasıl yaptım şoku atamıyorum üstümden inanılmaz pişmanım
Yok canım sana öyle geliyor.
Seninki benimkilerin yanında devede kulak

Umarım canım. İnşallah yarın en azından sabit çıkarız

Afiyet olsun bir tek protein mi yok
Afiyet olsun ev sahibine gönderiyorum taaa oralara kadar kovalarım Akşam güzel toparlamışsın
Canım afiyet olsun 8 tane mercimekli köfte biraz fazla olmuş 4 tane ve yanında bol marulla yeterli gelir
Afiyet olsun bir tek salata eksik geldi
2 saat uyudum iki saattir uyanığım
Rahatsızlandın mı canım neden ?
Günaydın kızlarcim, gününüz harika geçsin inşallah

Hayırlı cumalar
Günaydın canım hayırlı cumalar
Günaydınnnn Kızlarrrr
Günaydıııınnn
Günaydın canlar mutlu ve güzel bir gününüz olsun beden sagliguniz kadar ruhunuzda huzurlu olsun,
Günaydın
Cümleten günaydınlar hanımlar
Günaydın nasılsın
Afiyet olsun güzel olmuş
Günaydınlaaarrr
Günaydııınnn
günaydın herkese
Eki Görüntüle 3494546

Pembe ile turuncu kombin yapanları yakıstırmazdım. Ama bu çicegi görünce bayıldım . Rabbim ne büyüksün sanatın kusursuz
Ahh canım benim çok güzel “ne güzel yaratmış yar yar seniiii yaradan” türküsü geçti aklımdan
Olur mu gayet de bol bol hareket ediyorsun suyun üstünde durmaya çalışmak zaten baya efor gerektiriyor
Biraz acıdır kendileri , kahvaltımda Eki Görüntüle 3494553 16 adet yemişim fazlamidr
Kııaazzz müden mahvolur anammm
Şifa olsun canım
Oldu bitti geçti bu kadar üzülme canım açlık falan da yapma normal düzenine geç en fazla ödem yaparlar biraz suyu arttır bugün biraz da yürüyüş eklemeye çalış

Selamlar iyiyim canım çok sağol,sen nsılsın

hiç sorma kaptanımdibime oturmuş bunu yemedin şunu yemedin diye diyepoğaça kurabiye elimi sürmedim ısrarla al dedi. kolestrol var bende yeterli yediklerim dedim

Mercimek nohut var diye tekrar eklemedim kaptnim
Teşekkür ederim canım

Selal güzeller ben menüyü yazmayı unutmuşum. Dünkü menüm geceye kadar iyiydi gece tatlı krizine girdim regli zamanım

Sabah 1 yumurta 2 3 kıvırcık 1/2 salatalık 1 parça peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek
Ara kefir 1/3 avakado chia tohumu keten tohumu
Ara 5 fındık 1 kahve 1 mandalina
Akşam 1 tabak nohut yemeği susuyu almadim ekmek yemedim 1 kaşık pirinç pilavı 1bardak ayran
Gece 22.00 gibi 2 kaşık tahin pekmez
7bin adım 2litre şu + 1 litre su içine 3diljm limon 3 karanfil 1 kabuk tarçın
LenaG Boncuk2307

Çok teşekkür kaptanicem acıyı seviyorum bı sıkıntı vermedi mideme aliskanim sanırım

Ivet ivet tarhanalari da tart öyle kuccuk bir tabak deneyle olmaz , sonra fat secret a girip yedigin miktarin bir kalorisina bak . Farkindalik acidindan iyi olur
Teşekkürler canm tarhanayitadimlik yiyorum hafta sonu ödül için bekletiyorum çerezi de bugün sadece 5 fındık yedim dikkatliyim tarhana kalorisi yusek ama çok faydalı besin ,çerezlerin kalorisi ni ölçüp ona göre yerim

10 aylık canm alerjik bir bebe olduğu için ek gıdadan ziyade anne sütü ile besleniyor o yüzden biraz fazlaca yapışık geziyoruz
Ayy maşallah allah bağışlasın küçükmüş daha minnoş

2.5 kurabiye
2 kek
3 ceviz
1 avuç fındık
1 avuç beyaz leblebi
Beyaz ekmegin içine şokella
Çeyrek gözleme
Sütlaç
Benim de tuttu tatlı krizi dün niye herkes böyle olmuş.. Ben söylesem yarışır seninle vallaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…