Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Dün saat 21 civarı bana çok kötü biseyler oldu kendimi kaybettim resmen şuan inanılmaz vicdan azabı çekiyorum:KK43:
Yediğim şeyleri yazsam hepinizin ağzi açık kalır. :KK43: Şok olursunuz. :KK43: Yazmaya utanıyorum zaten kendime not olarak yazdığım halde bile yerin dibine girdim :KK43: Allah im inşallah tekrarını yaşamam bu tatlı krizinin. :KK43: Dün akşamı unutmak istiyorum :KK43: buraya neden yazdım çünkü yarın tartıya kesin yansicak diye :KK43: yapabilirsem açlık yapicam bugün :KK43:

Çok ama çok özür dilerim kaptanlarim :KK43:
Ben de iki gun oyleydim :KK43: bugun azicik ac kalayim dedim ya yapamazsam diye yazmak da istenedim. "kilo almis nurovic nurovic üstadin taktigi ile acil eksi cikmaya calisiyorum " diye yazdigimi hayal ettim 🤕 ikimiz icin de onaylayici veya kinayici bir yorum yazmak istemiyorum. Sadece gercek su ki "böyle oldu " .Umarim yarina kadar toparlayabildigimiz kadar toparlariz :KK19:

misafirligemi gitmistin canım
Hayır canım. Evdeydim :KK43: ilk defa böyle bişey yaptım nasıl yaptım şoku atamıyorum üstümden inanılmaz pişmanım
hemen hemen aynıymış hatta benim dha kalorili oldu sanırım bir paket kare çikolata öğlen çokonat baklava çikolata yemek olarak hafifti ama Allahtan 3 köfte bir kase salata yedim de sonra neskafe ve o çikolatayı yemeyeydim iyiydi bugün bende dengeleyeceğim işte bakalım o_O o_O o_O
Yok canım sana öyle geliyor.
Seninki benimkilerin yanında devede kulak

Ben de iki gun oyleydim :KK43: bugun azicik ac kalayim dedim ya yapamazsam diye yazmak da istenedim. "kilo almis nurovic nurovic üstadin taktigi ile acil eksi cikmaya calisiyorum " diye yazdigimi hayal ettim 🤕 ikimiz icin de onaylayici veya kinayici bir yorum yazmak istemiyorum. Sadece gercek su ki "böyle oldu " .Umarim yarina kadar toparlayabildigimiz kadar toparlariz :KK19:
Umarım canım. İnşallah yarın en azından sabit çıkarız 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

24 Ekim menü
07.00 1 bardak kuru incirli su
09.30 1 fincan kahve 1 hurma
10.45 kefirli smoothie
13.00 2 grissini 1 cennet hurması 1 fincan rezene
17.00 1 salatalık 5 badem 1 fincan rezene
18.30 yarım kase mercimek çorba, 4 kaşık nohutlu bulgur pilavı bolca salata
20.30 3 kuru kayısı 1 kucuk kahve fincanı dolusu kuruyemiş
3 litre su 35 dk tempolu yürüyüş emzirmeye devam 🐄🤣
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Sitare55 Sitare55
Afiyet olsun ❤️ bir tek protein mi yok
LenaG LenaG @Lotus1234 Boncuk2307 Boncuk2307
9:30
1 sütlü kahve

11:30
2 kepçe etli kuru fasülye
2 çatal zeytin yağında yumurta
1 lokma krem peynirli üzerine yarım çay kaşığı kadar pekmez

buraya yeni gelen bir arkadaşıma hoş geldine gittim

14:30
3/4 ısırık cevizli sucuk
Kadayıflı muhallebi tatlısından 4/5 çatal
1 avuç fındık ceviz karışımı
1 avuç tuzsuz çekirdek
3 dilim hurma
2 lokum Türk kahvesi yanına
(Ev sahibi çok ısrarcı biri bunlar ile kurtarana kadar canım çıktı😂)

17:30
Akşam yemeği bitti
3 yk etli kuru fasülye
Bol salata
dengelemek istedim
Su 2.5 litre oldu
Bu gün önerilen kalori 1500
Aldığım kalori 880
Spor ile harcadığım kalori 350

Akşam son anda çaya komşum alicek geldiler
Onlara tatlı çerez hazırladım
Ben çay ile eşlik ettim
1 sade Türk kahvesi
Spor 10 bin adım

Birde beni gören yeter çok kilo vermişsin artık rahat ye diye😱arkadaş ben artık böyle beslenmeyi seviyorum diyorum anlamıyorlar. Mecbur millet içinde yiyorum ama eve gelince dengeliyorum😃
Afiyet olsun ❤️ ev sahibine :sinirli: gönderiyorum taaa oralara kadar kovalarım 🤣🤣🤣 Akşam güzel toparlamışsın
24 EKİM PERSEMBE

KAHVALTI ❌

ÖĞLE❌

AKŞAM; Çorba, etli nohut, turşu, salata, tam buğday ekmeği (kalın dilim), az pilav

ARALARDA: 8 mercimek köftesi, kakaolu, meyveli yoğurt (Ben yaptım), kahve, çay, sade soda, 5 yer fıstığı

SPOR
40 dk ev işi

ADIM sayamadım, Allahtan takimlarda değilim şuan
LenaG LenaG

Boncuk2307 Boncuk2307
Canım afiyet olsun 8 tane mercimekli köfte biraz fazla olmuş 4 tane ve yanında bol marulla yeterli gelir ❤️
🌿🌷 Perşembe Menusu🌷🌿

10.00 2 yumurtadan omlet(dereotlu peynirli corekotlu, susamli)2 siyah zeytin, 3 dilim ekmek, 1 cay kasigi bal
12.00 1 tane karnıbaharlı kıymalı köfte
14.00 yarım mandalin yarım elma
16.00 1 kare bitter cikolata
18.00 1 kase yayla corbasi, 5 tane karnıbahar köfte

💦Su 1.5t
💪spor 20 dk yuruyu
🍂🍁🍄🍃Çarşamba Menusu🍁🍂🍄
10.00 2 haslanmıs yumurta, 4 dlim peynir, 2 dilim ekmek, marul
12.00 1 kase yabanersini , yarım avuc fındık
18.00 5 yk taze fasulye, 5 yk tavuklu bulgur pilavi , 1 kae cacık
Su 2lt
Spor : 80 dk bebek arabasıyla tempolu yuruyus

Boncuk2307 Boncuk2307
LenaG LenaG
@Lotus1234
Afiyet olsun ❤️ bir tek salata eksik geldi ❤️
2 saat uyudum iki saattir uyanığım :işsiz:
:KK1::hasta::ruh::silah:
Rahatsızlandın mı canım neden ?
Günaydın kızlarcim, gününüz harika geçsin inşallah 💞 🌸

Hayırlı cumalar 🤲🏻
Günaydın canım ❤️ hayırlı cumalar 🙏
Günaydınnnn Kızlarrrr ❤️💜😍
Günaydıııınnn ❤️
Günaydın canlar mutlu ve güzel bir gününüz olsun beden sagliguniz kadar ruhunuzda huzurlu olsun, :ruh:
Günaydın ❤️
Cümleten günaydınlar hanımlar :KK200:
Günaydın ❤️ nasılsın ❤️
24 Ekim menüm
Kahvaltı 10
Kıymalı patates bir porsiyon
Yeşil biber acılı, 3 dilim kırmızı pancar,5 y zeytin, bolca peynir

Öğle sonrası
Bir mandalina,bir thurma,
İkindi komsularim geldi sade kahve bir kuru incir,bir kuru erik, bir ceviz

Akşam yüzme kursum vardı hafif yedim
Tadımlık ciğer kavurma tadımlık mercimek çorbası, yarım dilim ekmek
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Yürüyüş e çıkamadım yüzme biraz yormuş ve dışarı çıkmak biraz korkuttu beni açık asi teorror olaylarından dolayı küçük kızım birinci sınıf derlerinde biraz geride onu calistirmaya çalıştım
Afiyet olsun ❤️ güzel olmuş
Günaydınlaaarrr :KK36:
Günaydııınnn ❤️
🍄🍂🍁🍀🌾🌿günaydın herkese🌿🌾🍀🍁🍂🍄😘
Eki Görüntüle 3494546

Pembe ile turuncu kombin yapanları yakıstırmazdım. Ama bu çicegi görünce bayıldım . Rabbim ne büyüksün sanatın kusursuz🌸
Ahh canım benim çok güzel “ne güzel yaratmış yar yar seniiii yaradan” türküsü geçti aklımdan
Teşekkür ederim bir saat yüzme dersi aldığım için kalori yakmamisimdr diye düşünüyorum, kenardan tutan sırtüstü bir-iki kulaç atmaya çalış suda durmaya calis :KK45:çerez için dedin demi canm var aslında mutfak tartım bundan sonrasinda olcebilirm çok sağol tatlım
Olur mu gayet de bol bol hareket ediyorsun suyun üstünde durmaya çalışmak zaten baya efor gerektiriyor ❤️
Biraz acıdır kendileri , kahvaltımda Eki Görüntüle 3494553 16 adet yemişim fazlamidr
Kııaazzz müden mahvolur anammm 🙈
Şifa olsun canım 🙏❤️
Dün saat 21 civarı bana çok kötü biseyler oldu kendimi kaybettim resmen şuan inanılmaz vicdan azabı çekiyorum:KK43:
Yediğim şeyleri yazsam hepinizin ağzi açık kalır. :KK43: Şok olursunuz. :KK43: Yazmaya utanıyorum zaten kendime not olarak yazdığım halde bile yerin dibine girdim :KK43: Allah im inşallah tekrarını yaşamam bu tatlı krizinin. :KK43: Dün akşamı unutmak istiyorum :KK43: buraya neden yazdım çünkü yarın tartıya kesin yansicak diye :KK43: yapabilirsem açlık yapicam bugün :KK43:

Çok ama çok özür dilerim kaptanlarim :KK43:
Oldu bitti geçti bu kadar üzülme canım açlık falan da yapma normal düzenine geç en fazla ödem yaparlar biraz suyu arttır bugün biraz da yürüyüş eklemeye çalış ❤️

Afiyet olsun ❤️ ev sahibine :sinirli: gönderiyorum taaa oralara kadar kovalarım 🤣🤣🤣 Akşam güzel toparlamışsın

Canım afiyet olsun 8 tane mercimekli köfte biraz fazla olmuş 4 tane ve yanında bol marulla yeterli gelir ❤️

Günaydıııınnn ❤️

Günaydın ❤️

Günaydın ❤️ nasılsın ❤️

Günaydııınnn ❤️

Ahh canım benim çok güzel “ne güzel yaratmış yar yar seniiii yaradan” türküsü geçti aklımdan

Olur mu gayet de bol bol hareket ediyorsun suyun üstünde durmaya çalışmak zaten baya efor gerektiriyor ❤️

Şifa olsun canım 🙏❤️

Oldu bitti geçti bu kadar üzülme canım açlık falan da yapma normal düzenine geç en fazla ödem yaparlar biraz suyu arttır bugün biraz da yürüyüş eklemeye çalış ❤️
Selamlar iyiyim canım çok sağol,sen nsılsın :KK200: :KK200:

Günaydıııınnn ❤️

Günaydın ❤️

Günaydın ❤️ nasılsın ❤️

Günaydııınnn ❤️

Şifa olsun canım 🙏❤️

hiç sorma kaptanım♥️dibime oturmuş bunu yemedin şunu yemedin diye diye🫣poğaça kurabiye elimi sürmedim ısrarla al dedi. kolestrol var bende yeterli yediklerim dedim

Günaydıııınnn ❤️

Günaydın ❤️

Günaydın ❤️ nasılsın ❤️

Günaydııınnn ❤️

Şifa olsun canım 🙏❤️

Mercimek nohut var diye tekrar eklemedim kaptnim 🥰
Kizlar dun gelmeye yuzun yoktu kusura bakmayin.
Dun 6000 adım disinda iyi birsey yoktu.:KK43: Boncuk2307 Boncuk2307

Cok guzel görünüyor. Sporun da iyi . Istikrarla o 15+15ler sıkı bir vucut yapar👍

💕 afiyet olsun diyete uygundur✔

Afiyet olsun. Sporun da var 👍

🤭Mesajlarinda gecmisi görebiliyorsun . Ben bazen alintilari atlamis oluyorum o yuzden kesin yoktu diyemem ama bende yok😅

Mutfak terazin varsa bir tartip bakmani öneririm. Bazen cok geliyor ama diyette tolere edilebiliyor . Canin cok yemek isterse de hesaplayip yersin 💙

Diyete uygun oh spor zaten hep var 💙

Kuflu peynir varligi yoklugu arasında bir degisim oldu mu sence :KK64:gerci en az 21 gun deyoola. Yeni baslayinca da yedigin gunden itibaren 4 gun etkiliyormus. Alerji ise hemen , intolerans ise 4 gun icinde etki ediyor.

Coskulu bir kahvaltiyi sonrasinda dengelemişsin :KK48:sporun da insanlik icin küçük senin icin de küçük bir miktar olmuş 🤣

Cok değil 👍kizindan kalani da babasi yesin beaa😅 hani bir anaokulu videosu var ya , " artan bekleyen yemekler ne olur " diye soruluyor cocuk da " babamiz yer " diyor. O geldi aklima. Babalar yesin:deli:

Butun takıma yetecek kadar spor var burada:rolleyes:her kalem 1 kisilik spor :nazar: 🏋‍♀️🤸‍♀️🤾‍♀️:KK48:dinlenme günün de olmali🧘

En basarili vejeteryan menu ☺afiyet olsun 💙

Yüzme dakikasini da spora yazdin mi ? Menun guzel 💙
Teşekkür ederim canım 💚

Selal güzeller ben menüyü yazmayı unutmuşum. Dünkü menüm geceye kadar iyiydi gece tatlı krizine girdim regli zamanım

Sabah 1 yumurta 2 3 kıvırcık 1/2 salatalık 1 parça peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek
Ara kefir 1/3 avakado chia tohumu keten tohumu
Ara 5 fındık 1 kahve 1 mandalina
Akşam 1 tabak nohut yemeği susuyu almadim ekmek yemedim 1 kaşık pirinç pilavı 1bardak ayran
Gece 22.00 gibi 2 kaşık tahin pekmez 😔
7bin adım 2litre şu + 1 litre su içine 3diljm limon 3 karanfil 1 kabuk tarçın
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

Günaydıııınnn ❤️

Günaydın ❤️

Günaydın ❤️ nasılsın ❤️

Günaydııınnn ❤️

Şifa olsun canım 🙏❤️

Çok teşekkür kaptanicem acıyı seviyorum bı sıkıntı vermedi mideme aliskanim sanırım 🙈

Ivet ivet tarhanalari da tart öyle kuccuk bir tabak deneyle olmaz , sonra fat secret a girip yedigin miktarin bir kalorisina bak . Farkindalik acidindan iyi olur
Teşekkürler canm tarhanayitadimlik yiyorum hafta sonu ödül için bekletiyorum çerezi de bugün sadece 5 fındık yedim🤗 dikkatliyim tarhana kalorisi yusek ama çok faydalı besin ,çerezlerin kalorisi ni ölçüp ona göre yerim

10 aylık canm alerjik bir bebe olduğu için ek gıdadan ziyade anne sütü ile besleniyor o yüzden biraz fazlaca yapışık geziyoruz
Ayy maşallah allah bağışlasın küçükmüş daha minnoş :anne:

2.5 kurabiye
2 kek
3 ceviz
1 avuç fındık
1 avuç beyaz leblebi
Beyaz ekmegin içine şokella
Çeyrek gözleme
Sütlaç
Benim de tuttu tatlı krizi dün niye herkes böyle olmuş.. Ben söylesem yarışır seninle vallaha.

X