Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kizlar spor icin Boncuk2307 olacak yanlis etiket yapmisim

Afiyet olsun canım sporlarına maşallah didimm
Sporun karşısında eridimm Maşallah ne diyeyim Ben 2100 ipin 100ünü yaptıktan sonra muhtemel bayılmıştım. Şu sporu yapsam acile kaldırırlar beni
Kizce aynısını ben dedim varya ahahahah ben 100tane atlasam heralde yere yapışirdım ama sitarem bin ikibin diyor maşallah erisin yağları kas olsun ona hep sende hepimiz çıpcitir hatunlar olalım

Senin şu sporlarına bitiyorum ben bu yaşımda yapamam vallahi, maşallah sana Menü de efsane

Çok güzel menü su spor gayet güzel afiyet olsun, ne kadarlık bebiş
10 aylık canm alerjik bir bebe olduğu için ek gıdadan ziyade anne sütü ile besleniyor o yüzden biraz fazlaca yapışık geziyoruz

Ya işte bu etrafımızdaki insanlar bizi çok etkiliyor maalesef. Aslında önemli olan aynada veya giydiğimiz kıyafetlerde kendimizi nasıl hissettiğimiz.
Evet etkiliyorlar maalesef. Hele ki kilo konusunda hassasiyetimiz varsa. Kilo aldığım dönem psikolojimi bozmuşlardı. Her gören kilo almışsın kilo almışsın. En son ayy sizene demiştim.
Aminnnnnnnnnn eriyelim hepimiz. Sen erime dur sen böyle

Biliyorum ama niden boyleyim bilmiyorum ama dün çok dikkat ettim

Çok teşekkürler sağol

24 Ekim menüm
Kahvaltı 10
Kıymalı patates bir porsiyon
Yeşil biber acılı, 3 dilim kırmızı pancar,5 y zeytin, bolca peynir

Öğle sonrası
Bir mandalina,bir thurma,
İkindi komsularim geldi sade kahve bir kuru incir,bir kuru erik, bir ceviz

Akşam yüzme kursum vardı hafif yedim
Tadımlık ciğer kavurma tadımlık mercimek çorbası, yarım dilim ekmek
LenaG Cicekbocekkaktus
Yürüyüş e çıkamadım yüzme biraz yormuş ve dışarı çıkmak biraz korkuttu beni açık asi teorror olaylarından dolayı küçük kızım birinci sınıf derlerinde biraz geride onu calistirmaya çalıştım

Kizlar dun gelmeye yuzun yoktu kusura bakmayin.
Dun 6000 adım disinda iyi birsey yoktu. Boncuk2307

Cok guzel görünüyor. Sporun da iyi . Istikrarla o 15+15ler sıkı bir vucut yapar
afiyet olsun diyete uygundur✔
Afiyet olsun. Sporun da var
Cicekbocekkaktus ben dün 23 Ekim menü paylaştım mı hiç hatırlamıyorum aklımı alıyor bu çocuklar
Mesajlarinda gecmisi görebiliyorsun . Ben bazen alintilari atlamis oluyorum o yuzden kesin yoktu diyemem ama bende yok
Mutfak terazin varsa bir tartip bakmani öneririm. Bazen cok geliyor ama diyette tolere edilebiliyor . Canin cok yemek isterse de hesaplayip yersin
Diyete uygun oh spor zaten hep var
Kuflu peynir varligi yoklugu arasında bir degisim oldu mu sence gerci en az 21 gun deyoola. Yeni baslayinca da yedigin gunden itibaren 4 gun etkiliyormus. Alerji ise hemen , intolerans ise 4 gun icinde etki ediyor.
Coskulu bir kahvaltiyi sonrasinda dengelemişsin sporun da insanlik icin küçük senin icin de küçük bir miktar olmuş
Cok değil kizindan kalani da babasi yesin beaa hani bir anaokulu videosu var ya , " artan bekleyen yemekler ne olur " diye soruluyor cocuk da " babamiz yer " diyor. O geldi aklima. Babalar yesin
Butun takıma yetecek kadar spor var buradaher kalem 1 kisilik spor 🏋‍dinlenme günün de olmali
En basarili vejeteryan menu ☺afiyet olsun
Yüzme dakikasini da spora yazdin mi ? Menun guzel

Teşekkür ederim bir saat yüzme dersi aldığım için kalori yakmamisimdr diye düşünüyorum, kenardan tutan sırtüstü bir-iki kulaç atmaya çalış suda durmaya calis çerez için dedin demi canm var aslında mutfak tartım bundan sonrasinda olcebilirm çok sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…