Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ayy afiyet olsun kaptanım çok güzel, senin de mi regl ağrılı geçiyor
Sağol canım
Tam buğday unundan yaptım.
Bazlama gibi daha ince hali. Pişirip kuruyor. Onu yiyeceğimiz zaman ıslıyoruz, bekletip öyle yiyoruz.
Ben küçük beze açtım.
Çok güzel ablacım valla ben de istiyorum kendim yapmak ama nasip olursa deneyeceğim

İyi akşamlar herkesee
Bugün çok başım ağrıyordu 3. ağrı kesiciyle anca geçti. Beynim gözüm zonkluyordu. Akşam da yemedim iştahım kaçmıştı
Sabah 10:00
1 kk peynir
1 mandalina
4 zeytin
1 tane karabuğdaylı çavdarlı grissini
Türk kahvesi

Öğle
Soslu 150 gr tavuk bonfile
Fırın patates (1 patates vardır herhalde tam bilmiyorum veya 3/4)
1 çatal ıspanak

Ara 17:15
1/2 nar

Su 2 lt
14000 adım

LenaG
Boncuk2307

Ben normalde kimseye çok zayıfsın kilo al veya kilolusun biraz daha ver demem. Herkes hangi kiloda kendini mutlu hissediyorsa öyle olsun morali bozulmasın derim. Ama ben düşmemeni öneririm. Yağ oranın düşük. 45’e inersen Allah korusun sağlık olarak etkilenirsin. Eminim böyle çok güzel görünüyorsundur. Benim 47 kilo halimi hatırlıyorum. Kemiklerim sayılıyordu.Kendime mesela 49.5 50 yi çok yakıştırıyorum. Daha altına düşmek istemem.

Kızlar ben elendim çok tatlı yedim bugün yazılacak gibi değil sanırım ara vermeliyim diyet enerjim yok
Canım h.sonu izne alalım istersen seni biraz kendini dinleyip kafanı toplayıp kesin kararlı olduğunda tekrar başlarsın
Ayy afiyet olsun kaptanım çok güzel, senin de mi regl ağrılı geçiyor

Çok güzel ablacım valla ben de istiyorum kendim yapmak ama nasip olursa deneyeceğim
Eskiden acillik olurdum ki acı eşiğim yüksektir şimdi dayanabiliyorum nispeten
Afiyet olsun Geçmiş olsun canım

Çok haklısın canımm aslında son düşmelerim istemsiz olmuş farkında olmadan az yiyorum sanırım ama eşim artık kızmaya basladi kemiklerin görünüyor kaburgaların çıkmış iyice diye ekmek karbonhidrat yedirmeye çalışıyor yiyorum ama diyet yapmıyorum şuan yani bence de ama 50iyi ve ideal

Afiyet olsun akşam haşlanmış tavuklu bir salata olsa mesela çok güzel olurmuş veya peynirli

Valla kaptanım yiyesim vardı ama tutucam kendimi son 2
Kızlar ben elendim çok tatlı yedim bugün yazılacak gibi değil sanırım ara vermeliyim diyet enerjim yok
Ahah yaa güldüm niye elenesin yahu, bi gün bozduysan ertesi gün devam sonra ipin ucu kaçıyor.

Benim de öyle oluyor kaptanım yaa, şimdi 6-7 aydır vertigoyla birlikte geliyor, bulantı migren hormonlar hepsini tetikliyor

Sağol canım

Ay tüm gün hiçbişey yememişsin nasıl dayandın akşama kadar

Sağol kaptaniçem ❤

Teşekkür ederim kaptanım geçti ama ağlattı valla. Hala da kafamı hareket ettirdiğimde zonkluyor

Ayyy sanırım beni anlattın sen aramıza katılmadan önce bende tam böyle yazmıştım

Bugünkü saçma menümü yazayım
Sabah kahvaltı yok
Öğle 14.30
Bı tabak sarma
Akşam yok
Ara yarım muz bı avuç fıstık
Şu 3.5 lt
Yarın düzgün birşeyler yerim umarım sırf sarma yicem diye başka bir şey yemedim baş ağrısından olcem şuanda daha çocuklar uyumadı birşeyler yersem eklerim
LenaG Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…