- 31 Ağustos 2012
- 7.559
- 26.406
Teşekkür ederim kaptanım geçti ama ağlattı valla. Hala da kafamı hareket ettirdiğimde zonkluyor
Geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptanım geçti ama ağlattı valla. Hala da kafamı hareket ettirdiğimde zonkluyor
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım
Cok geçmiş olsun canım baş ağrısı da hiç birşeye benzemiyorÇok sağol canım
Çok teşekkür ederim Evet valla asla odaklanıp çalışamadım. Son ilaç etkili oldu ancaCok geçmiş olsun canım baş ağrısı da hiç birşeye benzemiyor
Afiyet olsun Sarma 4 tane yiyip yanına yoğurdunu,salatanı yiyebilirdin akşam yemeği de yiyebilirdin neden kendini o kadar zora soktunBugünkü saçma menümü yazayım
Sabah kahvaltı yok
Öğle 14.30
Bı tabak sarma
Akşam yok
Ara yarım muz bı avuç fıstık
Şu 3.5 lt
Yarın düzgün birşeyler yerim umarım sırf sarma yicem diye başka bir şey yemedim baş ağrısından olcem şuanda daha çocuklar uyumadı birşeyler yersem eklerim
LenaG Boncuk2307
Afiyet olsun kahvaltıda siyezin 3 dilim gibi anladım öyleyse 1 dilimi kaçmış gibi onun dışında gayet güzelaç karna ; sıcak sütlü kahve (türk kahve kakao tarçın)
11.30
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
5zeytin
1dilim kaşar peynir
3 tereyagında siyez ekmek
15.00
yeşilçay ve beyaz leblemi bir avuç
17.30
Bol karışık kıvırcık salata
5 izgara köfte
2 y.k pilav(kızımdan kalan)
1siyez ekmek
kefir
2litre su
Cicekbocekkaktus Efenin_Annesi LenaG Sitare55
Sporun karşısında eridimm Maşallah ne diyeyim Ben 2100 ipin 100ünü yaptıktan sonra muhtemel bayılmıştım. Şu sporu yapsam acile kaldırırlar beniMenüm LenaG Cicekbocekkaktus
Sabah sade kahve
Kahvaltı 10.15 : yulaflı omlet( 3 y k yulaf iki yumurta, 30 gr kaşar p, maydanoz )
1 k kayısı 2 tam ceviz,
marul maydanoz
Salatalık yeşil biber
Ara 13.00: 2 kaşık yoğurt 9 badem 1 k kayısı
Ara 15.30: 1 minik kahve çikolatası
Türk kahvesi (müdür arkadasın ikramıydı geri çeviremedim)
Akşam 18.30:1 kepçe çorba
8 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yogurt
Ara 21. 00: 9 badem
avuç içi fıstık
Sade kahve
3 litre su
Aralarda yeşil çay
Spor Boncuk2307
bluegreeneyes A Asya89
yosunlupapatya
35 dk tempolu yürüyüş
40 dk bölgesel hareketler(ağırlıklı)
2100 ip atlama
1.5 saat zumba( halk oyunu)
Ekstra 5000 adım
Ya harikasın valla afiyet şifa olsun
Çookkk geçmiş olsunSelamlar hanımlar hastaneden geldim 1 yıl korumalı serumu yedim kemik erimesi için.
Yakınlarınızda varsa hekede diş tedavisi olacaksa mutlaka doktoruna sorsun,tedaviyi etkiliyor bu iğne ve serum işi.
Kız sonra tereddüt ettim acaba kızdı mı diyeAllah im nasıl güldüm hem de sesli var ya ahahhahaahahajaahahahahahahaahahahaj
Çok yaşa emi sen canım yaaaa haahahahaha
İnsan sevdigiyle uğraşır daisycimm Sitare de seni çok seviyor
Canımmmbende onu seviyoreee ahahahah Sitare55
Harikasın bak sakın salma peşindeyim
Sen ne harika bir kadınsın yaBu videoyu indirin kizlar telefonunuzda olsun sabah aksam birer defa yapin zaten 9 dk
Zamanla vucudunuzu yoklayip artirirsiniz
9-Minute Tabata Workout
Ohh şifa olsunİyi akşamlar
6 yk kurufasulyeye maydanoz dogradim
Havuc turp salatasi ve yoğurt aksam öğünüm
Eki Görüntüle 3494349
Afiyet olaun canım ekmekler azıcık kaçmışaç karna ; sıcak sütlü kahve (türk kahve kakao tarçın)
11.30
2 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
5zeytin
1dilim kaşar peynir
3 tereyagında siyez ekmek
15.00
yeşilçay ve beyaz leblemi bir avuç
17.30
Bol karışık kıvırcık salata
5 izgara köfte
2 y.k pilav(kızımdan kalan)
1siyez ekmek
kefir
2litre su
Cicekbocekkaktus Efenin_Annesi LenaG Sitare55
Ve ben şu an nöbetçi eczaneden geliyorum öyle de hastayım ama yapmazsam hem üzgün hem hasta olurdum şimdi mutlu ve hastaSporun karşısında eridimm Maşallah ne diyeyim Ben 2100 ipin 100ünü yaptıktan sonra muhtemel bayılmıştım. Şu sporu yapsam acile kaldırırlar beni
amaaann düşük kalorili olsun okadarrYa harikasın valla afiyet şifa olsun
Çookkk geçmiş olsun
Kız sonra tereddüt ettim acaba kızdı mı diye
Seni de Çok seviyprum ki
Canımmm
Sen ne harika bir kadınsın ya
Ohh şifa olsun
Afiyet olaun canım ekmekler azıcık kaçmış
3dilim ama baya ince kestim napayim çok acıktım gözüm döndüAfiyet olsun Sarma 4 tane yiyip yanına yoğurdunu,salatanı yiyebilirdin akşam yemeği de yiyebilirdin neden kendini o kadar zora soktun
Afiyet olsun kahvaltıda siyezin 3 dilim gibi anladım öyleyse 1 dilimi kaçmış gibi onun dışında gayet güzel
Farkındayım canım ya sacmaladigimi sarmaya karşı aşırı zaafım var yani tok olsam da bı tencere sarmayı yiyebilecek kapasitem var ama korkma kalanı buzluğa attım hepsini tencereyle yemicenAfiyet olsun Sarma 4 tane yiyip yanına yoğurdunu,salatanı yiyebilirdin akşam yemeği de yiyebilirdin neden kendini o kadar zora soktun
Afiyet olsun kahvaltıda siyezin 3 dilim gibi anladım öyleyse 1 dilimi kaçmış gibi onun dışında gayet güzel
Helal olsun valla azmini tebrik ediyorum. Hastayken bir an önce iyileşmek için her şeyi bırakıyorum ben. Ayy çok imrendim sanaVe ben şu an nöbetçi eczaneden geliyorum öyle de hastayım ama yapmazsam hem üzgün hem hasta olurdum şimdi mutlu ve hasta
Harika bir menü ve spor canm tebrik ederimMenüm LenaG Cicekbocekkaktus
Sabah sade kahve
Kahvaltı 10.15 : yulaflı omlet( 3 y k yulaf iki yumurta, 30 gr kaşar p, maydanoz )
1 k kayısı 2 tam ceviz,
marul maydanoz
Salatalık yeşil biber
Ara 13.00: 2 kaşık yoğurt 9 badem 1 k kayısı
Ara 15.30: 1 minik kahve çikolatası
Türk kahvesi (müdür arkadasın ikramıydı geri çeviremedim)
Akşam 18.30:1 kepçe çorba
8 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yogurt
Ara 21. 00: 9 badem
avuç içi fıstık
Sade kahve
3 litre su
Aralarda yeşil çay
Spor Boncuk2307
bluegreeneyes A Asya89
yosunlupapatya
35 dk tempolu yürüyüş
40 dk bölgesel hareketler(ağırlıklı)
2100 ip atlama
1.5 saat zumba( halk oyunu)
Ekstra 5000 adım
Hafta sonu yapamam ama hafta içi salmam canm zaten çok yapamıyorum en azından düzenli devam etmeye çalışacamYa harikasın valla afiyet şifa olsun
Çookkk geçmiş olsun
Kız sonra tereddüt ettim acaba kızdı mı diye
Seni de Çok seviyprum ki
Canımmm
Sen ne harika bir kadınsın ya
Ohh şifa olsun
Afiyet olaun canım ekmekler azıcık kaçmış
Sonra aklıma geldi emziriyorsun aslında gayet normal afiyet eksi olsun canımamaaann düşük kalorili olsun okadarr
Bugünkü saçma menümü yazayım
Sabah kahvaltı yok
Öğle 14.30
Bı tabak sarma
Akşam yok
Ara yarım muz bı avuç fıstık
Şu 3.5 lt
Yarın düzgün birşeyler yerim umarım sırf sarma yicem diye başka bir şey yemedim baş ağrısından olcem şuanda daha çocuklar uyumadı birşeyler yersem eklerim
LenaG Boncuk2307
Senin zaten hafta boyunca menü ve spor efsoysu, bakalım c.tesi bomba bekliyorum sendenVe ben şu an nöbetçi eczaneden geliyorum öyle de hastayım ama yapmazsam hem üzgün hem hasta olurdum şimdi mutlu ve hasta
Su çok güzel gelseneHelal olsun valla azmini tebrik ediyorum. Hastayken bir an önce iyileşmek için her şeyi bırakıyorum ben. Ayy çok imrendim sana
O bomba elimde patlamasında geçen ayın sonlarında regl olmuştumBu kadar mı bitti mi?
Senin zaten hafta boyunca menü ve spor efsoysu, bakalım c.tesi bomba bekliyorum senden