Popüler Konu LenaG ile MasterFit

yaa evet yağ oranım çok az cidden ama kastan da gitmeye başlamış spor konusunda tembelleştim ameliyatımdan sonra sadece işte protein yemeye çalışıyorum köfte peynir her yemeğimin yanına ayran yoğurt gibi gibi.. ama başka ne yapabilirim bilmiyorum henüz 2 gündrü yavaş yavaş yürüyüş yapmaya başladım ama daha ne yapsam bilmiyorum bu kaslarımı arttırabilmek için... pofff sen ne diyorsun patimsilizm canımm dünkü yiyetisyen sonucuma ? Yağ Oranı %17,00
aşağıya yazdımm

23.10.2024 /10:56 /48,200 /-1/ 8,200 /-0,8 /38,000 /-0,3/ 29,300/ -0,1 /40,0 /-0,2/ 17,000 /-1,2
Ölçüm Tarihi/ Kilo / Fark/ Yağ kg / Fark / Kas kg/ Fark / Sıvı kg / Fark/ Yağ Dışı kg/ Fark/ Yağ Oranı /Fark

bende onu seviyoreee ahahahah Sitare55

Evet biraz direnc antrenmanina yonelmen gerekli
Hiit ve direnc karisik videolar var onlardan yapabilirsin ama
Ama spor yapip proteinden eksik beslenirsen o proteini kaslarindan karsilar vucut yine yağ oranin artar
Hep diyorum ya ikisi eşit gitmeli beslenme+spor
Pilatesle falan olmaz diyim saglam direnc antrenmani gerek

Pilatesle falan olmaz diyim saglam direnc antrenmani gerek

pilates artık verdin son 2 3 kilon kaldı vücudu şekillendiricen işte o zaman işe yarıyor doğru diyosun
şu an cardio falan lazım bende de pek bir direnç var
bu direnç acaba kilo alma aşamasında neden olmuyor hiç anlamıyorum.

işte protein almaya çalışıyorum elimden geldiğince ama yağ oranım zaten sınırın altında iken ne sporu yapsam da kası arttırsam bilemedim şuan tek iyi gelen şey yürüyüş benim için diğerlerine hem daha meliyatım yeni diye hemde biraz ara verdiğim için bi üşengeçlik geldi yürüyüş te temiz hava filan ondan sıkılmıyorum ama spora nasıl adapte etsem kendimi bilemedim ve hangi sporu yapsam

tamam ben de akşam kurucam artık
dün saat neredeyse 10a kadar spor salonundaydık kayıt olduk bakalım.
bu arada dün bi de 10bin adım atmıştım.
yine bile verememişim valla hatırladıkça uyuz oluyorum.
canım belkide kilo veremesende kas yapıyor da olabilirsin okadar dikkat ediyorsun yemene içmene kızma kendine bu kadar

işte nette kardiyo hareketleri diye yazıyorum bi kadın ayakta kardiyo diye göstermiş 10dk lık bi video bildiğin leslie bu ya dedim ahahahahah önereceğin bi kardiyo varmı kas arttırma için

Birazdan bi link ekleyecehim buraya oradaki videoyu indirin gercekten cok faydali etkili
İnternette olmayan bir video
Telefonumda kayitli da wetransfere aktarayim siz indirirsiniz

Birazdan bi link ekleyecehim buraya oradaki videoyu indirin gercekten cok faydali etkili
İnternette olmayan bir video
Telefonumda kayitli da wetransfere aktarayim siz indirirsiniz
Saolasınnn canımm kastan erimek endişelendirdi beni açıkçası dün de 48 kilo olduğumu duyunca bi tedirgin olmasım desem yalan olur ki iki hafta önce 49 dum eriyorum spor bile yapmadan anlamadım vallahii

Bu videoyu indirin kizlar telefonunuzda olsun sabah aksam birer defa yapin zaten 9 dk
Zamanla vucudunuzu yoklayip artirirsiniz

9-Minute Tabata Workout

Saolasınnn canımm kastan erimek endişelendirdi beni açıkçası dün de 48 kilo olduğumu duyunca bi tedirgin olmasım desem yalan olur ki iki hafta önce 49 dum eriyorum spor bile yapmadan anlamadım vallahii
Bn duymuştum sanki vücut bir yerden sonra alışıyor kilo vermeye istemesen de veriyorsun diye, nerden duydum hatırlamıyorum ama inşallah doğru değildir. Sanırım seren serengil öyleydi onda başka bir şey daha vardı ama iyice hasta olmuştu.

Bu videoyu indirin kizlar telefonunuzda olsun sabah aksam birer defa yapin zaten 9 dk
Zamanla vucudunuzu yoklayip artirirsiniz

9-Minute Tabata Workout
indirdim bilee ama içinde squat hareketi filanda var bayıldımmm hem kısa hem öz bi video olmuş kendime söz verdim günde birkez bile olsa yapıcam bu videoyuuuu teşekkür ederimm patimsilizm

tamam canım nohutu pek sevmesem de fasulye yiyordum bakliyat olarak yeşil mercimek yapayım bu hafta

ya o mide ameliyatı oldu saçma sapan ardarda bir sürü işlem yaptı da ondan öyle oldu
ben 5-6 sene önce 46 ya kadar inmiştim zorla valla yediğimde hemen alıyordum
hiç de alışmıyor vermeye zaten tabi alışmasın allah korusun da.
Bizlerde vücut şu şekilde çalışıyor "allah vere bir kaçamak yapsa da 3-5 kilo aldırsam şuna"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…