Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canım. Doyduysan sorun yok
teşekkürler canım hepimiz mükemmeliz

@Cicekbocekkaktus ben dün 23 Ekim menü paylaştım mı hiç hatırlamıyorum aklımı alıyor bu çocuklar
Paylaşmamışsın ablacım.
Sen de benim sporlarımı ve etiketlerimi görmüyorsun
Kıız yorum yapıyorum yaa iki gündür bir temizlik bir misafir sadece tabloyu yapıyorum yorum yapamadım kimseye. bugün yorumlayacağım söz Ha bir de senin bu sporlar ne kadar çok nasıl yapıyorsun 2200 tane ip falan evde mi dışarda mı atlıyorsun

Kız yeter yeter fazla merak iyi değilmeraktan kilo mu verilirmişAllah iyiliğini versin

Ben evin içinde bu kadar ip atlasam yarısına gelmeden alt komşunun evine düşerim

A Asya89 niye güldün kızzz ahahaha

Canım afiyet olsun ancak hem öğle hem akşam fazla olmuş karbonhidrat açısından ara tümden fazla olmuş neyse ki adım sayın güzel
Ne güzel okuyordum 17:30 dan sonra dan diye çarptım afiyet olsun ödem yapmasın diye suyu arttır canım
Yayla sonrası korkuyordum kendimden çünkü o gün çok üşümüştüm. Sabah boğazım ağroyordu şimdi burunda başladı öksürük de var
Geçmiş olsun canım hemen c vit.başla
Haklı ama çocuk aşırı acı oluyor direk boğazına atman lazım mamadan da ayırıyorlar öyle akıllı bıdık ki onlar
Aman tanrım didim, kimse yorumlamamış menümü
Kız erken mi yazdın görmedim canım dün kafam yerinde değildi.Afiyet olsun amaaa 3 yk mantıdan kurtuldum sanmaaa
Canım afiyet olsun tamam herkes dürüm yesin sen mesela tavuk şiş söyle canım
Günaydın kızlar.
Günaydın canım senin ismi görünce bozaaaaa diye bağırıyorum
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
Günaydın nur cum hayırlı sabahlar
1 avuçtan fazla fıstık mııı kııaaazzz kaç kalori biliyon muu
Günaydınlaaarrr
Günaydın can öğretmenim
Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı

Eki Görüntüle 3494085
@Efenin_Annesi Jou @bluegreeneyes
yosunlupapatya içimden sana etiket yapmak geldi
Var tabi afiyet olsun çok güzel
Çok güzel olmuş ama sabah yumurta da ye seviyorsan afiyet olsun
Günaydın kaptaniçem minik kız iyi demi ❤
Günaydın canım anlamadım ki nasıl dikişli bu kız fıldır fıldır koşuyor valla

ohhh afiyet şifa olsun balımaa nasıl da güzel bir omlet o öyleeeebeni de herr zaman etiketle canımm arkadaşımmm
Seve seve canım benim
Saçmalirsen Ercaaannn
Metakla bekliyorum yorumunu
Spor salonuna gidiyorum canım
Mesela iki gün önce 2000 ipi 23 dakikada atlamıştım. Dün 2200 ipi 20 dakşkada atladım Jou nasıl sence canım
Kız yeter yeter fazla merak iyi değilmeraktan kilo mu verilirmişAllah iyiliğini versin
Hay agzın brokoli yesin ne de güzel söyledin

Ay seni ne etmeye ağzı bari fit tatlı yesin kız

Ben evin içinde bu kadar ip atlasam yarısına gelmeden alt komşunun evine düşerim
geçen bende dedim Sitare55 ye dedim 300 atla hadi zorla 500 atla bin ikibin nedir yaaa ben 100 de nefes nefese yere yapışıyordum atladığım zamanlarda hahahah
ahahahah canımmsın yaa fazla merak iyi değil evet bence de ama hani mii acabaa kii oldum bi işte haahah

Biz de dedik evde atlasak alt komşuyla çok fazla içli dışlı oluruz, oğlan yeterince zıplıyor bir de ben zıplasam bu sefer çıkarlar

ahahahaha bak ne yazdım sana mesajdaa ahahahahahah hiç güleceğim yoktu ahahahha
Ay seni ne etmeye ağzı bari fit tatlı yesin kız
dimi kaptanım bari fit tatlı yesin brokoli demiş bide yaaa haha

Biz de dedik evde atlasak alt komşuyla çok fazla içli dışlı oluruz, oğlan yeterince zıplıyor bir de ben zıplasam bu sefer çıkarlar
Ben asla evde atlayamam çünkü dans eder gibi atlıyorum kulağımda kulaklık terapi gibi geliyor bana

Canım egzersiz trambolini alın geniş bir odan barsa çıkın oğlanla ses de yapmaz zıplayıp durun çok eğlenceli birşey insana kahkaha atma isteği geliyor

Canım egzersiz trambolini alın geniş bir odan barsa çıkın oğlanla ses de yapmaz zıplayıp durun çok eğlenceli birşey insana kahkaha atma isteği geliyor
Çok mantıklı aslında kaptanım ama ev baya küçük american mutfak birleşik yani, ben de evlenirken 2 tane koltuk takımı aldım saf gibi, bilemedim keşke o odayı boş bıraksaydım. Yatak odası da beşikle birlikte sıfıra sıfır oluyor sadece odaya girip çıkma kadar yer var, eltilerim bulmuş evi ben de balıkesirde olunca fotoğraflardan gördüm sadece. Tutulduktan sonra temizlemeye geldim, her şeyim bir tuhaf oldu zaten.

ahahahaha bak ne yazdım sana mesajdaa ahahahahahah hiç güleceğim yoktu ahahahha

dimi kaptanım bari fit tatlı yesin brokoli demiş bide yaaa haha
Koptum

Daha fazla kilo verme işini aklından çıkar
Sen çok komik kadınsın, insanların yanında hep arkadaş olarak görmek isteyeceği türden, yanımda böyle arkadaşım olmadığı için çok mutsuz oluyorum keşke buralarda olsaydın be ablam
Ayy çok teşekkür edeirm
Olsun canım bak burada karşılaştıl birbirimize burada da iyi geliriz hiç mutsuz olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…