Popüler Konu LenaG ile MasterFit

kızlar bu sabah bi tartıldım
hiç kilo verememişim hiç yazmak bile istemedim ve hüngür hüngür ağladım :KK70:
neyse şimdi biraz kendime geldim ama hala asabım çok bozuk
Aaa ne ağlaması gidecek ywter ki biz yolımuzda ısrarcı olalım moral ve stres de çok etkiliyor 🙏

Niye ağlıyorsun ki sağlıklısın bir hafta vermesin öbür hafta verirsin😃
Bazı akşamlar peynirli salata
Veya cacık tarzı beslen direnç kiloyu kırıyor

Günaydın kızçeler ❤️
Günaydın kaptaniçem minik kız iyi demi
Canım afiyet olsun ancak hem öğle hem akşam fazla olmuş karbonhidrat açısından ara tümden fazla olmuş neyse ki adım sayın güzel ❤️

Ne güzel okuyordum 17:30 dan sonra dan diye çarptım 🥴 afiyet olsun ödem yapmasın diye suyu arttır canım ❤️

Geçmiş olsun canım 🙏 hemen c vit.başla ❤️

Haklı ama çocuk aşırı acı oluyor direk boğazına atman lazım mamadan da ayırıyorlar öyle akıllı bıdık ki onlar 😻

Kız erken mi yazdın görmedim canım dün kafam yerinde değildi.Afiyet olsun amaaa 3 yk mantıdan kurtuldum sanmaaa :sinirli:

Canım afiyet olsun tamam herkes dürüm yesin sen mesela tavuk şiş söyle canım ❤️

Günaydın canım ❤️ senin ismi görünce bozaaaaa diye bağırıyorum 🫶

Günaydın nur cum hayırlı sabahlar ❤️

1 avuçtan fazla fıstık mııı kııaaazzz kaç kalori biliyon muu 🙈

Günaydın can öğretmenim ❤️

Var tabi afiyet olsun çok güzel ❤️

Çok güzel olmuş ama sabah yumurta da ye seviyorsan ❤️ afiyet olsun

Günaydın canım anlamadım ki nasıl dikişli bu kız fıldır fıldır koşuyor valla 🤣
Ayy işte buna nasıl sevindim bak görüyonmu bıcırığı maşallah ona maşallah 🤗🥰

Niye ama yaaa hem de hüngür hüngür al sana o zaman ağladığın için:sinirli: :sinirli: :sinirli:

Direnç gösteriyordur canım yaa bunun için ağlama sonra beraber sevinçten ağlarız 🫠🫠🫶

Sen ne yapıyorsan yapmaya devam et bir noktada o kilit açılacak ve birden düşmeye başlayacak 🙏 o vücut senin hiç unutma senin dediğin olacak şu an biraz inat ediyor sen daha çok inat edeceksin ❤️🙏🙏🙏

Aaa ne ağlaması gidecek ywter ki biz yolımuzda ısrarcı olalım moral ve stres de çok etkiliyor 🙏

Niye ağlıyorsun ki sağlıklısın bir hafta vermesin öbür hafta verirsin😃
Bazı akşamlar peynirli salata
Veya cacık tarzı beslen direnç kiloyu kırıyor

Niye ama yaaa hem de hüngür hüngür al sana o zaman ağladığın için:sinirli: :sinirli: :sinirli:

Direnç gösteriyordur canım yaa bunun için ağlama sonra beraber sevinçten ağlarız 🫠🫠🫶

Sen ne yapıyorsan yapmaya devam et bir noktada o kilit açılacak ve birden düşmeye başlayacak 🙏 o vücut senin hiç unutma senin dediğin olacak şu an biraz inat ediyor sen daha çok inat edeceksin ❤️🙏🙏🙏

sağolun kızlar ama baya baya ağladım yani.
dün bu arada spor salonuna yazıldık eşimle havuzu falan da var.
bu ay biraz alıştırmalı gideriz de kasım gibi başlarız diye düşünüyorum.
gold form diye bi hap var valla ödem atıyormuş sanırım, şimdi onu içicem 2 gün sabah akşam bakalım.

Seve seve canım benim 🥳

Saçmalirsen Ercaaannn 😡

Metakla bekliyorum yorumunu 🥰🥳
Spor salonuna gidiyorum canım
Mesela iki gün önce 2000 ipi 23 dakikada atlamıştım. Dün 2200 ipi 20 dakşkada atladım :spor: Jou Jou nasıl sence canım :KK200:

Hay agzın brokoli yesin ne de güzel söyledin :KK19:
aayyyy çok güzell bende 2bin atardım cidden o olmasa veremiyosun kiloşları

Canım afiyet olsun ancak hem öğle hem akşam fazla olmuş karbonhidrat açısından ara tümden fazla olmuş neyse ki adım sayın güzel ❤️

Ne güzel okuyordum 17:30 dan sonra dan diye çarptım 🥴 afiyet olsun ödem yapmasın diye suyu arttır canım ❤️

Geçmiş olsun canım 🙏 hemen c vit.başla ❤️

Haklı ama çocuk aşırı acı oluyor direk boğazına atman lazım mamadan da ayırıyorlar öyle akıllı bıdık ki onlar 😻

Kız erken mi yazdın görmedim canım dün kafam yerinde değildi.Afiyet olsun amaaa 3 yk mantıdan kurtuldum sanmaaa :sinirli:

Canım afiyet olsun tamam herkes dürüm yesin sen mesela tavuk şiş söyle canım ❤️

Günaydın canım ❤️ senin ismi görünce bozaaaaa diye bağırıyorum 🫶

Günaydın nur cum hayırlı sabahlar ❤️

1 avuçtan fazla fıstık mııı kııaaazzz kaç kalori biliyon muu 🙈

Günaydın can öğretmenim ❤️

Var tabi afiyet olsun çok güzel ❤️

Çok güzel olmuş ama sabah yumurta da ye seviyorsan ❤️ afiyet olsun

Günaydın canım anlamadım ki nasıl dikişli bu kız fıldır fıldır koşuyor valla 🤣
17.30 sonrası kopuk kaptaanim 🙂 regl etkisi kaptanım yeme krizlerim geldi yine 🙈 ama bu gün daha iyi gidiyorum 😘

Selam💖
Bugün çantamdan çıkanlar 😻😀
Aksamdan hazirlayip streclemistim
1000109913.jpg

Merhaba
Dünkü menümü yazayım
Reglin etkisinden kurtuldum sanırım
Sabah 7.30
1 haşlanmış yumurta

Öğle 12.30
1 kase ezogelin çorba
Yarım p körili tavuk
Yarım p bulgur pilavı

Akşam 19.30
140 gr et döner
Avuç içi kadar ince ekmek

Su:2.5 lt
Spor yok
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234
Bu hafta aktif olamadım :KK43:
Bugün hafif yedim akşamı da hafif tutabilirsem toparlarım inşallah artı çıkmam :KK43:

LenaG LenaG

Tesekkur ederim🙏
Öğle çok oldu karbonhidrat ama sabahım yoktu, hatta aksam yemeginde sadece çorba ve fırın yemeği vardı. Ondan kurtardigimi dusunmustum 🙈

Aksam ara olarak 125 gramdı sütlaç. Organik mama hatta 😄
Orman meyveleri de azdı ve kakao dan zaten bir sey olmaz. Ben bu sekilde sorunsuz atlattim die sevinmistim valla😄
ama tabi haklisin yine de.

He bi de kuruyemisler doğru ama o da azdı🙈

Adım baya tempoluydu yarisi falan. Ödemleri atmisim, sevindim

nurovic nurovic nasılllsınn kızçemmm dün gördüm 48.70 çıkmışsınn bende dün uğradım diyetisyene 48.20 çıktımm birebir aynı gidiyoruz sanki boyu boyuma kilosu kiloma ahahahah :KK36::KK36::KK36: birde yağ oranım yüzde 17 mi demiştin onu hatırlayamadım sanırım bende de yüzde 17 çıkmış ama kas dan da gitmiş birazcıkk.. sen aslında 48 istiyorum ama 45 i bi göreyim demiştin meraktan bende aslında 49 50 iyi ama meraktan bi 48 i görsemiydim dedim şimdi 48i görmüş oldum ne desem bilemedim senle 45i mi görsek ama gören herkes hastamısın ne oldu ssana böyle diyor eş aile zaten karşı ne etsem bilemedim ahahahah:confused::confused::confused::confused:
Slm canım hoşgeldin 🤗
He valla boyu boyuma kilosu kiloma aynen :KK70:
Yanlız yağın yagima olmuyor cınım :KK66:
22 çünkü benim. Tam alt sinirdayim ama sen alt sınırın altindasin ve 15 altı hayatı risk dedi dün Dr. Yani sen bence 45 leri benle görme hayalini unut. Sen sadece spor yap gobus için.
O herkes dediklerin maalesef bende de var ve bazen modum düşünüyor üzülüyorum bırakayım artık diyorum içimden sonra da emeklerim aklıma geliyor devam ediyorum diyetime. Ama benim yolculuğum bitmeden belki sen alırsın 2-3 kg onları vermeye ugrarsin buralara belli mi olur hahahahaahahah
Allah im nasıl güldüm hem de sesli var ya ahahhahaahahajaahahahahahahaahahahaj
Çok yaşa emi sen canım yaaaa haahahahaha
buna bir hafta gülerim ben ahahahah nurovic nurovic bacımm gel yanıma gelll :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:
İnsan sevdigiyle uğraşır daisycimm Sitare de seni çok seviyor 🥰

X