- 30 Aralık 2022
- 2.706
- 10.083
yaaaaaaaaaa hahahahahahahahahah kötüsünn çokkk kötüüüüü hahahahahahhaah ofisteydim millet noluyor dedi kahkaha atınca benn ahahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaaaaaaaaa hahahahahahahahahah kötüsünn çokkk kötüüüüü hahahahahahhaah ofisteydim millet noluyor dedi kahkaha atınca benn ahahahah
Mükemmel şekilde hedef kilonu yakalamışsın
yyaaaa canımmsınn çokk seviyorum sizi ben yaaa inşallah burada seninde 50li 60lı kilolarını kutlarızzzMükemmel şekilde hedef kilonu yakalamışsın
Daha da diyorsun acaba biraz daha mı versem merak ediyorum diyeona güldüm
Cuk diye oturmuş
Ay inşallah canım ya sağlıklı şekilde hedeflere ulaşırız bizdeyyaaaa canımmsınn çokk seviyorum sizi ben yaaa inşallah burada seninde 50li 60lı kilolarını kutlarızzz
Aaa ne ağlaması gidecek ywter ki biz yolımuzda ısrarcı olalım moral ve stres de çok etkiliyorkızlar bu sabah bi tartıldım
hiç kilo verememişim hiç yazmak bile istemedim ve hüngür hüngür ağladım
neyse şimdi biraz kendime geldim ama hala asabım çok bozuk
Niye ağlıyorsun ki sağlıklısın bir hafta vermesin öbür hafta verirsinkızlar bu sabah bi tartıldım
Günaydın kaptaniçem minik kız iyi demiGünaydın kızçeler
Ayy işte buna nasıl sevindim bak görüyonmu bıcırığı maşallah ona maşallahCanım afiyet olsun ancak hem öğle hem akşam fazla olmuş karbonhidrat açısından ara tümden fazla olmuş neyse ki adım sayın güzel
Ne güzel okuyordum 17:30 dan sonra dan diye çarptım afiyet olsun ödem yapmasın diye suyu arttır canım
Geçmiş olsun canım hemen c vit.başla
Haklı ama çocuk aşırı acı oluyor direk boğazına atman lazım mamadan da ayırıyorlar öyle akıllı bıdık ki onlar
Kız erken mi yazdın görmedim canım dün kafam yerinde değildi.Afiyet olsun amaaa 3 yk mantıdan kurtuldum sanmaaa
Canım afiyet olsun tamam herkes dürüm yesin sen mesela tavuk şiş söyle canım
Günaydın canım senin ismi görünce bozaaaaa diye bağırıyorum
Günaydın nur cum hayırlı sabahlar
1 avuçtan fazla fıstık mııı kııaaazzz kaç kalori biliyon muu
Günaydın can öğretmenim
Var tabi afiyet olsun çok güzel
Çok güzel olmuş ama sabah yumurta da ye seviyorsan afiyet olsun
Günaydın canım anlamadım ki nasıl dikişli bu kız fıldır fıldır koşuyor valla
Niye ama yaaa hem de hüngür hüngür al sana o zaman ağladığın içinkızlar bu sabah bi tartıldım
Aaa ne ağlaması gidecek ywter ki biz yolımuzda ısrarcı olalım moral ve stres de çok etkiliyor
Niye ağlıyorsun ki sağlıklısın bir hafta vermesin öbür hafta verirsin
Bazı akşamlar peynirli salata
Veya cacık tarzı beslen direnç kiloyu kırıyor
Niye ama yaaa hem de hüngür hüngür al sana o zaman ağladığın için
Direnç gösteriyordur canım yaa bunun için ağlama sonra beraber sevinçten ağlarız
Sen ne yapıyorsan yapmaya devam et bir noktada o kilit açılacak ve birden düşmeye başlayacak o vücut senin hiç unutma senin dediğin olacak şu an biraz inat ediyor sen daha çok inat edeceksin
aayyyy çok güzell bende 2bin atardım cidden o olmasa veremiyosun kiloşlarıSeve seve canım benim
Saçmalirsen Ercaaannn
Metakla bekliyorum yorumunu
Spor salonuna gidiyorum canım
Mesela iki gün önce 2000 ipi 23 dakikada atlamıştım. Dün 2200 ipi 20 dakşkada atladım Jou nasıl sence canım
Hay agzın brokoli yesin ne de güzel söyledin
17.30 sonrası kopuk kaptaanim regl etkisi kaptanım yeme krizlerim geldi yine ama bu gün daha iyi gidiyorumCanım afiyet olsun ancak hem öğle hem akşam fazla olmuş karbonhidrat açısından ara tümden fazla olmuş neyse ki adım sayın güzel
Ne güzel okuyordum 17:30 dan sonra dan diye çarptım afiyet olsun ödem yapmasın diye suyu arttır canım
Geçmiş olsun canım hemen c vit.başla
Haklı ama çocuk aşırı acı oluyor direk boğazına atman lazım mamadan da ayırıyorlar öyle akıllı bıdık ki onlar
Kız erken mi yazdın görmedim canım dün kafam yerinde değildi.Afiyet olsun amaaa 3 yk mantıdan kurtuldum sanmaaa
Canım afiyet olsun tamam herkes dürüm yesin sen mesela tavuk şiş söyle canım
Günaydın canım senin ismi görünce bozaaaaa diye bağırıyorum
Günaydın nur cum hayırlı sabahlar
1 avuçtan fazla fıstık mııı kııaaazzz kaç kalori biliyon muu
Günaydın can öğretmenim
Var tabi afiyet olsun çok güzel
Çok güzel olmuş ama sabah yumurta da ye seviyorsan afiyet olsun
Günaydın canım anlamadım ki nasıl dikişli bu kız fıldır fıldır koşuyor valla
Afiyet olsun
TeşekkürlerAfiyet olsun
Slm canım hoşgeldinnurovic nasılllsınn kızçemmm dün gördüm 48.70 çıkmışsınn bende dün uğradım diyetisyene 48.20 çıktımm birebir aynı gidiyoruz sanki boyu boyuma kilosu kiloma ahahahah birde yağ oranım yüzde 17 mi demiştin onu hatırlayamadım sanırım bende de yüzde 17 çıkmış ama kas dan da gitmiş birazcıkk.. sen aslında 48 istiyorum ama 45 i bi göreyim demiştin meraktan bende aslında 49 50 iyi ama meraktan bi 48 i görsemiydim dedim şimdi 48i görmüş oldum ne desem bilemedim senle 45i mi görsek ama gören herkes hastamısın ne oldu ssana böyle diyor eş aile zaten karşı ne etsem bilemedim ahahahah
Allah im nasıl güldüm hem de sesli var ya ahahhahaahahajaahahahahahahaahahahaj
İnsan sevdigiyle uğraşır daisycimm Sitare de seni çok seviyorbuna bir hafta gülerim ben ahahahah nurovic bacımm gel yanıma gelll