Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Afiyet olsun lütfen ciğer kızartma olmamış olsun

Afiyet olsun canım çok aç bırakıyorsun kendini

Afiyet olsun güzel olmuş
Bugün böyle oldu kaptaniçem boncuk yeni ilacını içmiyor bugün çıkardı stresimden gündüz yemedim akşamda çok yedim

Afiyet olsun kaptan ayrıca bu yoğun gününde bile menülerimizi yorumladığın için ayrıca teşekkür ederim sana

Afiyet olsun canım çok az değil mi? Bir ara bende çok kısmıştım ve kilo vermem durmuştu hatta üstüne geri almaya başlamıştım.

Şimdi kalori hesabı ile besleniyorum
Kullandığım program
Günlük en az bana 1500 kalori öneriyor.
Bazen 700/800 alıyorum bazen 1000 ile 1200 arası alıyorum. Yürüş yapıyorum ve kalori açığım olduğu için haftalık 300 ile 700 gram arası veriyorum
Şimdilik durumdan memnunum çünkü canımın istediklerini yediğim için kilo vermem az ama devam ediyor.

Afiyet olsun kaptanım
Çok iyi anlıyorum stres oldumu insanın iştahı kesiliyor

23 EKİM ÇARŞAMBA
Kahvaltı yok

Başlangıç 11:30
Sade Türk kahvesi, yanında 1 küçük lokum

Öğle yemeği
Green Saladsta tavuk ve soslu makarna

Akşam yemeği
Fırında patates vb sebzeli yemek ve mercimek çorbası

Ara
Elma

LenaG Boncuk2307

Ara
Antep fst ve kavrulmuş badem

Ara
Kuru orman meyveleri ve çilek+kakao+az miktarda sütlaç

SPOR
13.711 adım

İyi geceler kızlar

23 Ekim menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.00 1 fincan rezene, 2 Wasa arasina 1 yumurta 1 dilim peynir bol yeşillik ile sandviç
10.00 1 fincan kahve 1 kuru erik
14.00 1 bardak çay 2 grissini domates salatalık
16.00 1 salatalık 5 badem
17.30 1 kase çorba 5 kaşık keşkek bol salata 1 dilim tb ekmek
19.30 1 halka tatlısı
3 litre su 40 dk Leslie 3 mile
LenaG Cicekbocekkaktus Sitare55

Zaten bi kerecik dokunsam devamı gelecek de kaptanım artık küçükken ne oldu da korktuysam dokunamiyorum köpeğe dokunabiliyorum ama kedi uzaktan sevmeye devam

Tam keşkek varken ekmek yemeseydin diyecektim sonra oooww may godnıs dedim
Neyse ki sporun var

Tablet şeklindeyse hap yutturma aparatı iste canım veterinerden
Evet canım tablet oysa şurup veriyim demişti geçen yıl şuruptanda çok çektik korkuma tablet olsun dedim oysaki onuda ezip sulandırıp şırıngayla verdim aynı şey ne biliyim klinikte ben resmen kitleniyorum bu şekilde de çok acı geldi 3 gün sabah erken verdim dondu kaldı salyaları aktı sonra koynuma bastım sakinleştirip uyuttum yavrumu bugün farklı verdik olmadı yarında karaciğer takviyesinin içine ezip vericem onu hiç bırakmadık şırıngayla bakalım içinde anlıcakmı
Mide koruyucu tablet 4/1 i

Son düzenleme:
Bugün böyle oldu canım bu sıralar stresliyim bugün de böyle oldu ama akşamki baya kaçırdım gibi geldi çok yedim 2 kase çorba 5 kepçe birde diğerleri baya doydum çok oldu sanki ama tabi gündüz ağzıma bir lokma atmadım kahvem dışında senide tebrik ediyorum maşallah canım

Aman tanrım didim, kimse yorumlamamış menümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…