- 8 Şubat 2017
- 1.584
- 6.753
Bugün böyle oldu kaptaniçem boncuk yeni ilacını içmiyor bugün çıkardı stresimden gündüz yemedim akşamda çok yedimAfiyet olsun canım güzel olmuş
Afiyet olsunlütfen ciğer kızartma olmamış olsun
Afiyet olsun canımçok aç bırakıyorsun kendini
Afiyet olsungüzel olmuş
İyi akşamlar kızlar menümü yazayım ama pek bişi de yok bugün gerilmekten yemek düşünemedim.
Sabah yağsız sütle filtre kahve 2 kupa
Kahvaltı yok hep kahve
Öğle 15:00 2 mandalina 1 elma 1 tk fıstık ezmesi
Akşam 20:30 1 haşlanmış patatesle göbek salata ,2 yk yoğurt
Su 2.5 lt
9000 adım
@Lotus1234
Boncuk2307
Ahh bilmemmi o duyguyu Allah'ım bir daha hiçbirimize yaşatmasınÇok sağolun kızlar çok şükür atlattık öldüm öldüm dirildim. Doğru düzgün bişi yiyemedim gerginlikten
Afiyet olsun canım çok az değil mi? Bir ara bende çok kısmıştım ve kilo vermem durmuştu hatta üstüne geri almaya başlamıştım.İyi Akşamlar
15:30 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
18:30 Akşam yemeği
2dolu kase sütlü mercimek çorbası, 3dolu yk.kıymalı kabak yemeği, 25gr.köfte, 1küçük dilim yumurtalı ekmek, acı biberli sos
LenaG @Lotus1234 Boncuk2307
Su 3 litre
Spor, günlük aynı işler
Afiyet olsun kaptanımİyi akşamlar kızlar menümü yazayım ama pek bişi de yok bugün gerilmekten yemek düşünemedim.
Sabah yağsız sütle filtre kahve 2 kupa
Kahvaltı yok hep kahve
Öğle 15:00 2 mandalina 1 elma 1 tk fıstık ezmesi
Akşam 20:30 1 haşlanmış patatesle göbek salata ,2 yk yoğurt
Su 2.5 lt
9000 adım
@Lotus1234
Boncuk2307
Bazen 2 öğün yeterli geliyor ama bazen 3. öğünü de istiyorum ya tercih ettiğim yiyeceklerle de alakalıdir bu durum tabiOgun saati belirlemesen mi veya 3 ogun yiyorsan 2ye falan mi düşsen
Tablet şeklindeyse hap yutturma aparatı iste canım veterinerdenBugün böyle oldu kaptaniçem boncuk yeni ilacını içmiyor bugün çıkardı stresimden gündüz yemedim akşamda çok yedim
Kızlar öneri paylasmislardi hemen uygulamaya baslaKabızlığım var canım inş çözülğrse bende eksiye geçerim
Zaten bi kerecik dokunsam devamı gelecek de kaptanım artık küçükken ne oldu da korktuysam dokunamiyorum köpeğe dokunabiliyorum ama kediAfiyet olsun bowl güzel oluyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsunyapacak birşey yok bugün de böyle olsun yine gayet iyi
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsunmantar çorbası kremasız hiç içmedim meyanesi oluyor mu ?
Afiyet olsun anammm çok az
Afiyet olsunkız bari sade gong olaydı yeşil yapraklı sebze eksik etmeyelim doyuruculuk ve WC açısından önemli
Afiyet olsunbol bol limonlu iri iri didiklenmiş tavuk etli sebze çorbası içebilsen iyi gelirdi bol karabiberli falan
Afiyet olsun gayet iyi menü canımspor
Spor çok güzelmenü de akşama kadar gayet iyiymiş akşam aç kalmışsın biraz afiyet olsun
Sevmem mi getirdiğimden beri öpücüklere boğuyorum zaten
Aslında sadece 1 kerecik başını okşayabilsen o kadar iyi hissedersin ki
Tam keşkek varken ekmek yemeseydin diyecektim sonra oooww may godnıs dedim23 Ekim menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.00 1 fincan rezene, 2 Wasa arasina 1 yumurta 1 dilim peynir bol yeşillik ile sandviç
10.00 1 fincan kahve 1 kuru erik
14.00 1 bardak çay 2 grissini domates salatalık
16.00 1 salatalık 5 badem
17.30 1 kase çorba 5 kaşık keşkek bol salata 1 dilim tb ekmek
19.30 1 halka tatlısı
3 litre su 40 dk Leslie 3 mile
LenaG Cicekbocekkaktus Sitare55
Beterin beteri varı aynı manu içinde gösterdim de miTam keşkek varken ekmek yemeseydin diyecektim sonra oooww may godnıs dedim
Neyse ki sporun var
Hii hoş gelmiş mademBeterin beteri varı aynı manu içinde gösterdim de miBu gün karbonhidrat aserdim resmen ama sebebi belli oldu regl erken geldi
Evet canım tablet oysa şurup veriyim demişti geçen yıl şuruptanda çok çektik korkuma tablet olsun dedim oysaki onuda ezip sulandırıp şırıngayla verdim aynı şey ne biliyim klinikte ben resmen kitleniyorum bu şekilde de çok acı geldi 3 gün sabah erken verdim dondu kaldı salyaları aktı sonra koynuma bastım sakinleştirip uyuttum yavrumu bugün farklı verdik olmadı yarında karaciğer takviyesinin içine ezip vericem onu hiç bırakmadık şırıngayla bakalım içinde anlıcakmıTablet şeklindeyse hap yutturma aparatı iste canım veterinerden
Bugün böyle oldu canım bu sıralar stresliyim bugün de böyle oldu ama akşamki baya kaçırdım gibi geldi çok yedim 2 kase çorba 5 kepçe birde diğerleri baya doydum çok oldu sanki ama tabi gündüz ağzıma bir lokma atmadım kahvem dışında senide tebrik ediyorum maşallah canımAfiyet olsun canım çok az değil mi? Bir ara bende çok kısmıştım ve kilo vermem durmuştu hatta üstüne geri almaya başlamıştım.
Şimdi kalori hesabı ile besleniyorum
Kullandığım program
Günlük en az bana 1500 kalori öneriyor.
Bazen 700/800 alıyorum bazen 1000 ile 1200 arası alıyorum. Yürüş yapıyorum ve kalori açığım olduğu için haftalık 300 ile 700 gram arası veriyorum
Şimdilik durumdan memnunum çünkü canımın istediklerini yediğim için kilo vermem az ama devam ediyor.
Aman tanrım didim, kimse yorumlamamış menümüMisafirim vardı yine bugün yoğun bir gündü. Ev temizliği dışında tatlı yaptım falan baya ayakta durdum yoruldum..
Kahvaltı13.00
2dilim çavdar ekmeği, 4 yeşil zeytin, 1 tk kadar sürme peynir, 2 dilim hindi füme, 2 salatalık
Ara Öğün 16.00
1 tüysüz şeftali, 1 armut
Akşam Yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası, 3 yk kadar mantı yoğurtlu, fırında karnabahar(dünden kalan)
2 lt su + 700 ml dukan(300ml misafirim istedi o içti)
5000 adım + 1 saat temizlik
LenaG Cicekbocekkaktus @Lotus1234
Canım çıktı bugün kaptanlarım
aynı boydaymışız canım bnm hedef 65 sonra 58 sonra bıtıyor dıyett bnde kız 45 ne erıyıp bitersin158 boy hedef 45 kg
Link atmıştı bana, linkini atayım.