Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cikartamadim ufaklık uyandı. Onun gönlünü ettim.
Her sabah benim de böyle bir mesaim var. Babası uyandırınca benim küçüğü saçma sapan ya yorganını çekiypr ya başka bir gıcıklık... çocuk başlıyor ağlamaya 🙄 sonra ben susuturmaya gönlünü etmeye çalışıyorum. Ama ben uyandırırsam güle oynaya uyanıyor. Diuorum hatta şimdi sen bana yardım mı ettin diye 😵‍💫
Sonuç itibari ile
Erkekler Kapatılsın En Büyük KK

Günaydın Canlar..
Ben bugün biraz üzgün uyandım. Dün hevesle aldığım bı kiyafetimi giydim. Ürünün kumaşı kendinden kırışık bı dokuda. Kayinvaledem gördü. Sen bunu yeni mi aldın, keşke başka bişi alsaydın. Üzerine yapışmış, kollarının damarları kıyafetinin dışından belli oluyor. O kadar çok eleştiri yaptı ki sonra o gidince sinirimi yemekten çıkardım. O menüyü buraya yazamazdim😔 LenaG LenaG Mthn83 Mthn83
Normalde kayınvalidemin konuşmalarını pek kafayla takmam ama adet olduğumdan mıdır, yoksa bazı şeylerin birikmesi midir nedir bı patlama yaşadım 🥺
Neyse Mina için toparlanma vakti, yeni gün hedefe doğru devamm🏃🏻‍♀️

6 Kasım

12:00

5 hurma
1,5 incir

18:00

Kerevizli tavuklu çökertme kebabı
Karışık kuruyemiş
Yarım avokado ezmesi

1 lt su
1 lt zencefil, limon
3 kupa kahve
2 kupa siyah çay

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun feza ablacım babana da çok geçmiş olsun :KK200:
Ay tövbe nasıl sollayım bu görseli 😋
Bu hafta çok azimliyim eltoşum sağolsun 😂

Günaydın kaptaniçem 🥰
Senin o tatlı dilin neler söylüyor öyle :KK60:

Datlu yemiştir :KK53:
ahahahaha günahımı al hemen:işsiz:
Ekmeğimi evde unutmuşum, zeytinimin biri daha sonra biri daha yere düştü :işsiz:Tüm şartlar az yememi telkin ediyor 😂
Eki Görüntüle 3500166
@Efenin_Annesi @Jou Mthn83 Mthn83 sibel_84 sibel_84 gezegenfeza gezegenfeza @Tutku44 Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG yosunlupapatya yosunlupapatya @annecm@babacım sizi de etiketleyim tam olsun :KK53:
ohhh ne güzel bir menü böyle afiyet şifa olsun balımaaa:KK60:

canım benim çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versin 🤲🏻 doktor da inşallah güzel şeyler söyler.
ben de çocuk okula uyum sağlamakta zorlandı, sürekli senle ders çalışıyor, vakit ayıramıyorsun zannettim.
Çocuğum adapte oldu çok şükür kuzum. Doktordan geldim şimdi, bir dünya tahlil istedi hormon kontrolü için sanırım. Ama reglimin ortasında olduğu için veremedim. Pazartesi-Salı’ya kaldı tahliller.

dün eşime dedim hadi bi yürüyüşe çıkalım 1,5 saat yürümüşüz geldiğimizde perttim dünkü menü bugüne kaldı o yüzden yazayım hemen :) 06.11.2024 çarşamba

sabah 8// 2 dilim tam buğday ekmeği arası 2 çay kaşığı recel (tost ekmeklerinden di ince)

öğlen 12,00// 4 yk. pirinç pilavı 3yk. etli patates yemeği 1 bardak ayran

akşam18,30// 200 gr döner yedim yanına 1 tan salatalık yedim.

su 2,5 lt oldu
aralarda çay ve yeşilçay içtim
spor aksam 20,00 da bi çıktık 1,5 saat yürümüşüm. LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 nurovic nurovic Sitare55 Sitare55

Her sabah benim de böyle bir mesaim var. Babası uyandırınca benim küçüğü saçma sapan ya yorganını çekiypr ya başka bir gıcıklık... çocuk başlıyor ağlamaya 🙄 sonra ben susuturmaya gönlünü etmeye çalışıyorum. Ama ben uyandırırsam güle oynaya uyanıyor. Diuorum hatta şimdi sen bana yardım mı ettin diye 😵‍💫
Sonuç itibari ile
Erkekler Kapatılsın En Büyük KK
Demek ki hepsi aynı. Sabah bizimki de kuşu almış eline . Getirdi ufaklığın yanına. Kalk kalk minnoş gelmiş seni uyandırmaya dedi. Çocuk gözlerini açıp kuşu görünce kıyamet koptu.

dün eşime dedim hadi bi yürüyüşe çıkalım 1,5 saat yürümüşüz geldiğimizde perttim dünkü menü bugüne kaldı o yüzden yazayım hemen :) 06.11.2024 çarşamba

sabah 8// 2 dilim tam buğday ekmeği arası 2 çay kaşığı recel (tost ekmeklerinden di ince)

öğlen 12,00// 4 yk. pirinç pilavı 3yk. etli patates yemeği 1 bardak ayran

akşam18,30// 200 gr döner yedim yanına 1 tan salatalık yedim.

su 2,5 lt oldu
aralarda çay ve yeşilçay içtim
spor aksam 20,00 da bi çıktık 1,5 saat yürümüşüm. LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 nurovic nurovic Sitare55 Sitare55
Korumaya göre az buldum yediklerini, üstelik sağlam yürümüşsun.

C.tesi tartı sonucunu kendimden çok seninkini merak ediyorum

Korumaya göre az buldum yediklerini, üstelik sağlam yürümüşsun.

C.tesi tartı sonucunu kendimden çok seninkini merak ediyorum
ahahahah harikasın yaa güldürdün beni kızçem salıya göre ufak bi eksi gördüm bugün ben anlamadım hayır hafta içi yediğimde oldu cıss filan dengelemk için diğer gün normal az yiyim diyorum bişeyleri yanlış yapıyorum ama ne anlamadım kahvaltıya pek alışamadım sanırım o etkiliyor da olabilir

X