Cikartamadim ufaklık uyandı. Onun gönlünü ettim.İnsan hazır masanın tadını çıkarır ya
Her sabah benim de böyle bir mesaim var. Babası uyandırınca benim küçüğü saçma sapan ya yorganını çekiypr ya başka bir gıcıklık... çocuk başlıyor ağlamayaCikartamadim ufaklık uyandı. Onun gönlünü ettim.
Geçmiş olsun canım kim düstuTeşekkür ederim, tansiyon yükselmiş, evde düşüp burnunu yaralamış. Hamdolsun bununla kurtarmış
Çok teşekkürler canım benim,darısı sana inşallahNe güzel bir haber sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim güzel yavruna.Seni de kutlarım.Darisi bizim başımıza olsun.
Sevgiyi çoğaltmak ne güzel bir duyguÇok teşekkürler canım benim,darısı sana inşallah
Günaydın eküricim demeyi çok özlemişimGünaydınlar hanımlar
Marul turşu ve ayran ve kek
Kesinlikle canımcım sevgi her derdin ilacı değilmi ki.Sevgiyi çoğaltmak ne güzel bir duygu
Bende özledim çıtırcım ekürim benimGünaydın eküricim demeyi çok özlemişim
bugün atıcam canım hemen de gözünden kaçmamış kız
Afiyet olsun feza ablacım babana da çok geçmiş olsun6 Kasım
12:00
5 hurma
1,5 incir
18:00
Kerevizli tavuklu çökertme kebabı
Karışık kuruyemiş
Yarım avokado ezmesi
1 lt su
1 lt zencefil, limon
3 kupa kahve
2 kupa siyah çay
LenaG Boncuk2307
ahahahaha günahımı al hemenAy tövbe nasıl sollayım bu görseli
Bu hafta çok azimliyim eltoşum sağolsun
Günaydın kaptaniçem
Senin o tatlı dilin neler söylüyor öyle
Datlu yemiştir
ohhh ne güzel bir menü böyle afiyet şifa olsun balımaaaEkmeğimi evde unutmuşum, zeytinimin biri daha sonra biri daha yere düştüTüm şartlar az yememi telkin ediyor
Eki Görüntüle 3500166
@Efenin_Annesi @JouMthn83 sibel_84 gezegenfeza @Tutku44 Boncuk2307 LenaG yosunlupapatya @annecm@babacım sizi de etiketleyim tam olsun
Çocuğum adapte oldu çok şükür kuzum. Doktordan geldim şimdi, bir dünya tahlil istedi hormon kontrolü için sanırım. Ama reglimin ortasında olduğu için veremedim. Pazartesi-Salı’ya kaldı tahliller.canım benim çok geçmiş olsun. Allah kolaylık versindoktor da inşallah güzel şeyler söyler.
ben de çocuk okula uyum sağlamakta zorlandı, sürekli senle ders çalışıyor, vakit ayıramıyorsun zannettim.
Demek ki hepsi aynı. Sabah bizimki de kuşu almış eline . Getirdi ufaklığın yanına. Kalk kalk minnoş gelmiş seni uyandırmaya dedi. Çocuk gözlerini açıp kuşu görünce kıyamet koptu.Her sabah benim de böyle bir mesaim var. Babası uyandırınca benim küçüğü saçma sapan ya yorganını çekiypr ya başka bir gıcıklık... çocuk başlıyor ağlamayasonra ben susuturmaya gönlünü etmeye çalışıyorum. Ama ben uyandırırsam güle oynaya uyanıyor. Diuorum hatta şimdi sen bana yardım mı ettin diye
Sonuç itibari ile
Erkekler Kapatılsın
Ohhhh afiyet olsun. Turşu da ne ödem yapar kiMarul turşu ve ayran ve kek
Korumaya göre az buldum yediklerini, üstelik sağlam yürümüşsun.dün eşime dedim hadi bi yürüyüşe çıkalım 1,5 saat yürümüşüz geldiğimizde perttim dünkü menü bugüne kaldı o yüzden yazayım hemen :) 06.11.2024 çarşamba
sabah 8// 2 dilim tam buğday ekmeği arası 2 çay kaşığı recel (tost ekmeklerinden di ince)
öğlen 12,00// 4 yk. pirinç pilavı 3yk. etli patates yemeği 1 bardak ayran
akşam18,30// 200 gr döner yedim yanına 1 tan salatalık yedim.
su 2,5 lt oldu
aralarda çay ve yeşilçay içtim
spor aksam 20,00 da bi çıktık 1,5 saat yürümüşüm.LenaG Boncuk2307 nurovic Sitare55
ahahahah harikasın yaa güldürdün beni kızçem salıya göre ufak bi eksi gördüm bugün ben anlamadım hayır hafta içi yediğimde oldu cıss filan dengelemk için diğer gün normal az yiyim diyorum bişeyleri yanlış yapıyorum ama ne anlamadım kahvaltıya pek alışamadım sanırım o etkiliyor da olabilirKorumaya göre az buldum yediklerini, üstelik sağlam yürümüşsun.
C.tesi tartı sonucunu kendimden çok seninkini merak ediyorum