Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cikartamadim ufaklık uyandı. Onun gönlünü ettim.
Her sabah benim de böyle bir mesaim var. Babası uyandırınca benim küçüğü saçma sapan ya yorganını çekiypr ya başka bir gıcıklık... çocuk başlıyor ağlamaya sonra ben susuturmaya gönlünü etmeye çalışıyorum. Ama ben uyandırırsam güle oynaya uyanıyor. Diuorum hatta şimdi sen bana yardım mı ettin diye
Sonuç itibari ile
Erkekler Kapatılsın

Günaydın Canlar..
Ben bugün biraz üzgün uyandım. Dün hevesle aldığım bı kiyafetimi giydim. Ürünün kumaşı kendinden kırışık bı dokuda. Kayinvaledem gördü. Sen bunu yeni mi aldın, keşke başka bişi alsaydın. Üzerine yapışmış, kollarının damarları kıyafetinin dışından belli oluyor. O kadar çok eleştiri yaptı ki sonra o gidince sinirimi yemekten çıkardım. O menüyü buraya yazamazdim LenaG Mthn83
Normalde kayınvalidemin konuşmalarını pek kafayla takmam ama adet olduğumdan mıdır, yoksa bazı şeylerin birikmesi midir nedir bı patlama yaşadım
Neyse Mina için toparlanma vakti, yeni gün hedefe doğru devamm

6 Kasım

12:00

5 hurma
1,5 incir

18:00

Kerevizli tavuklu çökertme kebabı
Karışık kuruyemiş
Yarım avokado ezmesi

1 lt su
1 lt zencefil, limon
3 kupa kahve
2 kupa siyah çay

LenaG Boncuk2307
Afiyet olsun feza ablacım babana da çok geçmiş olsun
Ay tövbe nasıl sollayım bu görseli
Bu hafta çok azimliyim eltoşum sağolsun

Günaydın kaptaniçem
Senin o tatlı dilin neler söylüyor öyle

Datlu yemiştir
ahahahaha günahımı al hemen
ohhh ne güzel bir menü böyle afiyet şifa olsun balımaaa

Çocuğum adapte oldu çok şükür kuzum. Doktordan geldim şimdi, bir dünya tahlil istedi hormon kontrolü için sanırım. Ama reglimin ortasında olduğu için veremedim. Pazartesi-Salı’ya kaldı tahliller.

dün eşime dedim hadi bi yürüyüşe çıkalım 1,5 saat yürümüşüz geldiğimizde perttim dünkü menü bugüne kaldı o yüzden yazayım hemen :) 06.11.2024 çarşamba

sabah 8// 2 dilim tam buğday ekmeği arası 2 çay kaşığı recel (tost ekmeklerinden di ince)

öğlen 12,00// 4 yk. pirinç pilavı 3yk. etli patates yemeği 1 bardak ayran

akşam18,30// 200 gr döner yedim yanına 1 tan salatalık yedim.

su 2,5 lt oldu
aralarda çay ve yeşilçay içtim
spor aksam 20,00 da bi çıktık 1,5 saat yürümüşüm. LenaG Boncuk2307 nurovic Sitare55

Demek ki hepsi aynı. Sabah bizimki de kuşu almış eline . Getirdi ufaklığın yanına. Kalk kalk minnoş gelmiş seni uyandırmaya dedi. Çocuk gözlerini açıp kuşu görünce kıyamet koptu.

Korumaya göre az buldum yediklerini, üstelik sağlam yürümüşsun.

C.tesi tartı sonucunu kendimden çok seninkini merak ediyorum

Korumaya göre az buldum yediklerini, üstelik sağlam yürümüşsun.

C.tesi tartı sonucunu kendimden çok seninkini merak ediyorum
ahahahah harikasın yaa güldürdün beni kızçem salıya göre ufak bi eksi gördüm bugün ben anlamadım hayır hafta içi yediğimde oldu cıss filan dengelemk için diğer gün normal az yiyim diyorum bişeyleri yanlış yapıyorum ama ne anlamadım kahvaltıya pek alışamadım sanırım o etkiliyor da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…