Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun💙 protein lazim o kadar spora boncuğum. Kg basina 1 g almaya calis 🌸

Afiyet olsun 💙

Lezzetli bir başlangıç 😋 bagirsak calistitir unarim. Genel olarak gün az yendigi icin 1 tabak sarmayi kurtarir gibi. Afiyet olsun 💙

Hizli kilo vermek istedigin donemlerde oglenki karbonhidratlar yerine bir hayvansal protein salata olsa var yaaaa:KK39:tabi canin cekiyor da tathana yiyorsan bilemem. Tabak büyüklüğune göre az da diyebiliriz cok da olmus olabülü bişey diyemicem:KK45:

Az ve saglikli ama hep karbonhidrat . Et sebze yogurt agirlikli bir gün ile dengelersen iyi olur . Afiyet olsun 💙

Afiyet olsun 💙iyi gidiyorsun🧿

Normal bir menu. Kurabiye olmayabilirdi yogurt daha fazla olabilirdi 💙 bir de spor olsaydi , bilmiyorum var mi takip edenedim , aksamki karbonhidratlar gönul ragatligiyla helal olurdu😁

Diyetisyen listesi mi takip ediyorsun ? Once 2 dilim ekmegin yanindaki yulafli omlet dikkatimi çekti, yulaf varsa ekmek fazla gibi geldi sonra baktim araogun yok , o zaman normal geldi. Afiyet olsun 💙

Spor harika😍Son ögun spor sonrasi mi oldu ? Afiyet olsun 💙
Teşekkür ederim kaptanicem ben çocuklarla yemeyi seviyorum galiba onlara yapmıştım oturdum biguxel yedik 🫣

Günaydın canlar dünkü menümu yazayım

Sabah sade kahve

Öğleden sonra 2 de
Bir tabak yeşil fasulye,bol yeşillik,yeşil biber acı
Bir mandalina, yarım hurma Trabzon

İkindi
Bir avuç dan fazla fıstık,dayanamadım büyük bir hataydı🙈

Akşam kahvaltı hazırladım
Kk peynir, sucuklu yumurta, 6 y zeytin bir dilim ekmek
LenaG LenaG , Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı :KK200: :kk77:

20241024_100914.jpg
Efenin_Annesi Efenin_Annesi Jou Jou bluegreeneyes bluegreeneyes
yosunlupapatya yosunlupapatya içimden sana etiket yapmak geldi :KK60:

Ben hiç böyle bir şey denemedim tadı nasıl doyuruyor mu?
Afiyet şifa olsun canım 🥰
Kefirli biraz ekşimtrak ilk başlarda farklı geliyor ama ben sevdim tok tutuyor içerik yazayım yazarken doyarim zaten 🙂 1 bardak kefir, 1 küçük cennet hurması,5 çiğ fındık, 2 kaşık yulaf,1 tk chia ,1 cay kaşığı kakao

Günaydın kızlar mutlu sabahlar sonunda reglj oldum. Umarım regli tartıya yansıtmaz 😔. Cumartesiye kadar tartilmayacagima yemin ettim. Çünkü tartı takıntı haline geldi günde 10kere tartiliyorum. Bundan sonra salı ve cumartesi dışında tartilmayacagim. Yemin edince tutuyorum o yüzden yemin ediyorum 😅. Dünkü menüm

Sabah 1 bardak çay 1dilim az yağlı tava börek
Ara sade kahve 3 fındık
Ara 1/3 avakado ile kefir
Akşam 2 palamut bol salata ( kızlar balık mevsimi böyle 2gunde 1 balık seviyorum)
1 saat sonra maden suyu
9250adim 3litreden fazla su Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG

nurovic nurovic nasılllsınn kızçemmm dün gördüm 48.70 çıkmışsınn bende dün uğradım diyetisyene 48.20 çıktımm birebir aynı gidiyoruz sanki boyu boyuma kilosu kiloma ahahahah :KK36::KK36::KK36: birde yağ oranım yüzde 17 mi demiştin onu hatırlayamadım sanırım bende de yüzde 17 çıkmış ama kas dan da gitmiş birazcıkk.. sen aslında 48 istiyorum ama 45 i bi göreyim demiştin meraktan bende aslında 49 50 iyi ama meraktan bi 48 i görsemiydim dedim şimdi 48i görmüş oldum ne desem bilemedim senle 45i mi görsek ama gören herkes hastamısın ne oldu ssana böyle diyor eş aile zaten karşı ne etsem bilemedim ahahahah:confused::confused::confused::confused:

X