- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Cicekbocekkaktus ben dün 23 Ekim menü paylaştım mı hiç hatırlamıyorum aklımı alıyor bu çocuklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptanicem ben çocuklarla yemeyi seviyorum galiba onlara yapmıştım oturdum biguxel yedikAfiyet olsun protein lazim o kadar spora boncuğum. Kg basina 1 g almaya calis
Afiyet olsun
Lezzetli bir başlangıç bagirsak calistitir unarim. Genel olarak gün az yendigi icin 1 tabak sarmayi kurtarir gibi. Afiyet olsun
Hizli kilo vermek istedigin donemlerde oglenki karbonhidratlar yerine bir hayvansal protein salata olsa var yaaaatabi canin cekiyor da tathana yiyorsan bilemem. Tabak büyüklüğune göre az da diyebiliriz cok da olmus olabülü bişey diyemicem
Az ve saglikli ama hep karbonhidrat . Et sebze yogurt agirlikli bir gün ile dengelersen iyi olur . Afiyet olsun
Afiyet olsun iyi gidiyorsun
Normal bir menu. Kurabiye olmayabilirdi yogurt daha fazla olabilirdi bir de spor olsaydi , bilmiyorum var mi takip edenedim , aksamki karbonhidratlar gönul ragatligiyla helal olurdu
Diyetisyen listesi mi takip ediyorsun ? Once 2 dilim ekmegin yanindaki yulafli omlet dikkatimi çekti, yulaf varsa ekmek fazla gibi geldi sonra baktim araogun yok , o zaman normal geldi. Afiyet olsun
Spor harikaSon ögun spor sonrasi mi oldu ? Afiyet olsun
Sen de benim sporlarımı ve etiketlerimi görmüyorsunAman tanrım didim, kimse yorumlamamış menümü
Biseyler yapmaya çalışacaz artıkHii hoş gelmiş madem daha iki gün var canım dengelersin
Günaydın kızlar.
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
Günaydın kızçeler
GünaydınlarGünaydınlaaarrr
Ayy canm çekti omleti önümüzdeki hafta listeme ekleteyim bari afiyet şifa olsun canmKahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı
Eki Görüntüle 3494085
Efenin_Annesi Jou bluegreeneyes
yosunlupapatya içimden sana etiket yapmak geldi
Çok lezzetli bence canım bir de baya doyurucuAyy canm çekti omleti önümüzdeki hafta listeme ekleteyim bari afiyet şifa olsun canm
Aynn seviyorum ben de bol yeşillikli yulaflı ohh missÇok lezzetli bence canım bir de baya doyurucu
Ben hiç böyle bir şey denemedim tadı nasıl doyuruyor mu?
Kefirli biraz ekşimtrak ilk başlarda farklı geliyor ama ben sevdim tok tutuyor içerik yazayım yazarken doyarim zaten 1 bardak kefir, 1 küçük cennet hurması,5 çiğ fındık, 2 kaşık yulaf,1 tk chia ,1 cay kaşığı kakaoBen hiç böyle bir şey denemedim tadı nasıl doyuruyor mu?
Afiyet şifa olsun canım
ohhh afiyet şifa olsun balımaa nasıl da güzel bir omlet o öyleeeebeni de herr zaman etiketle canımm arkadaşımmmKahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı
Eki Görüntüle 3494085
Efenin_Annesi Jou bluegreeneyes
yosunlupapatya içimden sana etiket yapmak geldi