Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Güle güle kullan aman diyim ayda 1 yağlamayı unutma

ya öyle bir olayı varmış hiç de haberim yok yorumlarda tesadüfen gördüm
eve alınan her yeni alet ayrı bir temizlik ve bakım gerektiriyor valla işi zorlaştırıyor mu kolaylaştırıyor mı bazen anlayamıyorum.
geçen espresso makinesinin suyunu temizle haznesini yıka, türk kahvesi makinesinin suyunu değiştir, robot sürüpgeyi temizle kurutucuyu suyunu dök hazenelrini temizle derken bi saat gitti. artık airfrayer yok hamur karıştırma makinesi falan bunları görünce bunları temizlemesi nasıl olur diye düşünüp almıyorum valla.

Kızlar merhaba. Daha önce zayıflama takımlarında yarıştım. 3 yıl evde ders çalıştığım dönemde hareketsiz kaldım. Verdiğim kiloları tekrar aldım. Güncel kilom 79 diye hatırlıyorum en son. Boyum 170 cm. Evde tartı yok. Cumartesi günü iş yerinde tartılıp atabilirim. Göbeğim olduğu için sürekli +1 beden büyük kıyafetler alıyorum. Ayrıca belim, dizlerim de ağrımaya başladı. Doktora gitsem kilo ver diyecek. Bu şekilde sağlığım da bozulacak o nedenle bir adım atmak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız ?

Merhaba canım hoşgeldin tabiili çok seviniriz

1.sayfadaki formu doldurabilirden çok sevinirim bir de sabah tarihli ve nickli bir tartı fotosu atarsan hazırlığa alırız seni hemen menü ve sporlarını paylaşmaya başlayabilirsin
Sağlıkla,mutlulukla kilolarını verirsin inşallah motive ve destek bizden

Son düzenleme:
Bugün diyetisyen randevum vardı sabahtan.
Gitmeden evde de tartıldım 49.6 gelmiştim.
Ordaysa 48.7 geldim tartıda.
(Diyetisyen, kendi tartisini baz almam gerektiğini söyledi)
2 hafta içinde 700 gr vermişim.
Maalesef sudan vermişim
Kas ve yağdan gitmemiş öyle dedi.
Sudan verme sebebimde benim şu kullandigim wc için olan takviye. Direk ishal yaptığı için şu kaybı olmuş. Onu kullanmamı yasakladı ve onun yerine karnıyarık otu tozunu tavsiye etti. Yogurdun icine katıp günlük tuketcem bakalım.
Listeyi de yeniledi ama ben listeye uymuyorum uğraşamam hiç valla.
Sadece değişik tarifler verdi iki gidişimde de benim tatlı krizlerin için , onlari yapacağım bakalım malzemeleri alıp
Yağ oranim %22 ymis. Normalde alt sınır 22 dedi ama 15 e kadar sorun olmayacağını söyledi. Yüzüm için kilo verince oluşan dudak kenarındaki cizgileri söyledim, iki krem önerdi onları da alıp kullancam umarım işe yarar.
Çünkü eşimin teyzesi moralimi bozdu geçen gün artık kilo verme işini bitir çizgilerin çıktı yaşlı goruneceksin dedi
Aklıma gelenler bunlar arkadaşlar

O takviye nedir biz kullanalım
Zayıflık güzel şey moralini bozma ama kas ağırlığı da mühim

Kilonda azmis canım baya boyun kaç ki birde kaç kiloya kadar düşmek istiyorsun merak ettim

Aslında listesine uyabilsen yağdan kaybedersin Çizgiler için hangi kremleri önerdi ben de bakayım.
Karnıyarık otu tozunu ben de deneyeceğim

Kızlar diyetisyen yazdı az önce bu tarifi.
Takviye gelene kadar bunu uygulayın dedi.
Takviyeyi almak isteyen olursa kabızlık için

***2 hurma 4 kayısı 3 kuruerik 1 kuruincir küçük küçük dograyıp cezbede üzerini su geçecek kadar haşlayın
Blendera alıp, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı keten tohumu, chia tohumu ekleyin. Blenderdan hepsini çekin
Sabahları aç karnına 1 er tatlı kaşığı kullanın.

Aslında listesine uyabilsen yağdan kaybedersin Çizgiler için hangi kremleri önerdi ben de bakayım.
Karnıyarık otu tozunu ben de deneyeceğim

Retinolu haftada 2-3 kez geceleri.

Retinol sürmeden önce altına hyalurinik asidi kullanın demiş

Afiyet olsun canım
Canim ara ogunde bir meyve ye yemiyorsan....
Armut olabilir
Bir de yatarken elini gobek altina yerlestir ve saat yonunde dairesel masaj yap yukariya ve asagiya

Karnıyarık otu tozunu kullan dedi aynı sorun için benim diyetisyen

Canım İncir kayısı iyi geliyor bir dene istersen
Yaa burayı bu yüzden ve başka bir sürü yüzden çok seviyprum herkes birbirine yardımcı olmak istiyor
Hepinize çok teşekkür ederim tüm tuşlara basıp somra da ishal için çözüm istermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…