Güle güle kullan aman diyim ayda 1 yağlamayı unutma
Yarın hem annem annem ameliyat oluyor hem iş görüşmem var şans dileyin:')
Nedennn niye aç bıraktın ki kendiniiiSelam kızlar, anca girebildim siteye. Kusura bakmayin lütfen.
Biraz yoğunluklar vardı.
Menülerimi anımsayamadım. Geçen 24 saat açlık yaptım.
Bugün kaldığım yerden devam.
LenaG
Boncuk2307
Merhaba canım hoşgeldin tabiili çok sevinirizKızlar merhaba. Daha önce zayıflama takımlarında yarıştım. 3 yıl evde ders çalıştığım dönemde hareketsiz kaldım. Verdiğim kiloları tekrar aldım. Güncel kilom 79 diye hatırlıyorum en son. Boyum 170 cm. Evde tartı yok. Cumartesi günü iş yerinde tartılıp atabilirim. Göbeğim olduğu için sürekli +1 beden büyük kıyafetler alıyorum. Ayrıca belim, dizlerim de ağrımaya başladı. Doktora gitsem kilo ver diyecek. Bu şekilde sağlığım da bozulacak o nedenle bir adım atmak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız ?
Canım İncir kayısı iyi geliyor bir dene istersen
Ya evde müsaittim, detox gibi bir sey olsun dedim. Yoksa kesinlikle tarzım değildi.Nedennn niye aç bıraktın ki kendiniii
O takviye nedirBugün diyetisyen randevum vardı sabahtan.
Gitmeden evde de tartıldım 49.6 gelmiştim.
Ordaysa 48.7 geldim tartıda.
(Diyetisyen, kendi tartisini baz almam gerektiğini söyledi)
2 hafta içinde 700 gr vermişim.
Maalesef sudan vermişim
Kas ve yağdan gitmemiş öyle dedi.
Sudan verme sebebimde benim şu kullandigim wc için olan takviye. Direk ishal yaptığı için şu kaybı olmuş. Onu kullanmamı yasakladı ve onun yerine karnıyarık otu tozunu tavsiye etti. Yogurdun icine katıp günlük tuketcem bakalım.
Listeyi de yeniledi ama ben listeye uymuyorum uğraşamam hiç valla.
Sadece değişik tarifler verdi iki gidişimde de benim tatlı krizlerin için , onlari yapacağım bakalım malzemeleri alıp
Yağ oranim %22 ymis. Normalde alt sınır 22 dedi ama 15 e kadar sorun olmayacağını söyledi. Yüzüm için kilo verince oluşan dudak kenarındaki cizgileri söyledim, iki krem önerdi onları da alıp kullancam umarım işe yarar.
Çünkü eşimin teyzesi moralimi bozdu geçen günartık kilo verme işini bitir çizgilerin çıktı yaşlı goruneceksin dedi
Aklıma gelenler bunlar arkadaşlar
Ya aslında sarma yoktu hesapta ama kaynanam göndermiş tabi sarmayada zaafım var bnm öyle işteAfiyet olsun canım ya sarma ya karnıyarıkla çorba tercih edelim ikisi fazla olmuş
Kilonda azmis canım baya boyun kaç ki birde kaç kiloya kadar düşmek istiyorsun merak ettimBugün diyetisyen randevum vardı sabahtan.
Maalesef sudan vermişim
Sudan verme sebebimde benim şu kullandigim wc için olan takviye. Direk ishal yaptığı için şu kaybı olmuş. Onu kullanmamı yasakladı ve onun yerine karnıyarık otu tozunu tavsiye etti. Yogurdun icine katıp günlük tuketcem bakalım.
Sadece değişik tarifler verdi iki gidişimde de benim tatlı krizlerin için , onlari yapacağım bakalım malzemeleri alıp
Yağ oranim %22 ymis. Normalde alt sınır 22 dedi ama 15 e kadar sorun olmayacağını söyledi. Yüzüm için kilo verince oluşan dudak kenarındaki cizgileri söyledim, iki krem önerdi onları da alıp kullancam umarım işe yarar.
Çünkü eşimin teyzesi moralimi bozdu geçen günartık kilo verme işini bitir çizgilerin çıktı yaşlı goruneceksin dedi
Aslında listesine uyabilsen yağdan kaybedersinBugün diyetisyen randevum vardı sabahtan.
Maalesef sudan vermişim
158 boy hedef 45 kgKilonda azmis canım baya boyun kaç ki birde kaç kiloya kadar düşmek istiyorsun merak ettim
Link atmıştı bana, linkini atayım.Aslında listesine uyabilsen yağdan kaybedersinÇizgiler için hangi kremleri önerdi ben de bakayım.
Karnıyarık otu tozunu ben de deneyeceğim
Aslında listesine uyabilsen yağdan kaybedersinÇizgiler için hangi kremleri önerdi ben de bakayım.
Karnıyarık otu tozunu ben de deneyeceğim
Afiyet olsun canımÖğlen icin yanıma şöyle bir tabak hazirlamakta kolay oluyor..
Haslanmis nohut
2-3 yk yogurt
Salatalik
Maydanoz dereotu ve baharatlar...
Yemeden önce sicak su ilave edip karıştır ılık ılık ye mis
Eki Görüntüle 3493795 Eki Görüntüle 3493796
Canim ara ogunde bir meyve ye yemiyorsan....
Armut olabilir
Bir de yatarken elini gobek altina yerlestir ve saat yonunde dairesel masaj yap yukariya ve asagiya
-Sabah elma sirkesi damlatilmis su , fabrikasyon ise yarim cay kaşığı, dogal ise az miktardan başlayarak 1 yk ya kadar çıkabilirsin
-Gun boyu 3-4 litre su . kahveyi abartmamak
-Sebze yemek misal pirasa , bamya gibi . Ispanak lahana da iyi bu ikisi daha bir iyi
-Sonracigima greyfurt, kivi , zeytinyqginda beklemis kuru incir , kuru kayisi , dut kurusu , ananas sec birini al
-Keten tohumu, yulaf kepegi . Bunlari ve bagirsak çalıştırıcı meyveleri biraz da kuruyemis ile kefirli müsli yapip hep beraber lezzetli bir şekilde yiyebilirsin. 1 öğün olur. Az yaparsan ara ogun cok yaparsan ana ögun .
Olmadi persembe aksam mecbur 2 kayisili form cay icip cuma wc ye cikilacak ki Cumartesi tarti yüzümüze gülsun
Canım ben fit atlı ararlen kayısı uyutması yapmıştım o benim baya çalıştırmıştı
1 bardak kaynamış sütün içine (benim bardağım 400 ml di) 15 tane kuru kayısı atıp yarım saat bekle sonra bızztt soğuyunca muhallebi gibi oluyor onu ye hem çok lezzetli hem bağırsaklar turbo açıyor
Karnıyarık otu tozunu kullan dedi aynı sorun için benim diyetisyen
Yaa burayı bu yüzden ve başka bir sürü yüzden çok seviyprum herkes birbirine yardımcı olmak istiyorCanım İncir kayısı iyi geliyor bir dene istersen