- 14 Şubat 2021
- 844
- 4.663
- 43
Oyle bir durumda 10-15 şam fıstığı ne kikızlar yazamadım dün uyuyakalmışım
dünkü menüm çok güzeldi bence ki kendisini alıntılıyorum
ama akşam 10 15 tane şamfıstığı yedim gözüm döndü
daha da açtım daha da yiyecektim allahtan çocuğu uyuturken uyuyakalmışım
bi de akabinde uyudum yani
kaç yaşında ve kaç boyundaydın canım sen
Çok hoş bir tabak afiyet olsunEkmeğimi evde unutmuşum, zeytinimin biri daha sonra biri daha yere düştüTüm şartlar az yememi telkin ediyor
Eki Görüntüle 3500166
@Efenin_Annesi @JouMthn83 sibel_84 @gezegenfeza @Tutku44 Boncuk2307 LenaG @yosunlupapatya @annecm@babacım sizi de etiketleyim tam olsun
Canım zaten diyet yapıyorsun zor bir süreçtesin ve ne kadar takmıyorum desen de aklının bir köşesinde kalıyor. Sen bunu itici güç olarak kullan öyle mii bak ben ne oluyorum görün bakalım diye gazla,düşürme kendini olan yine senin savaşına oluyorGünaydın Canlar..
Ben bugün biraz üzgün uyandım. Dün hevesle aldığım bı kiyafetimi giydim. Ürünün kumaşı kendinden kırışık bı dokuda. Kayinvaledem gördü. Sen bunu yeni mi aldın, keşke başka bişi alsaydın. Üzerine yapışmış, kollarının damarları kıyafetinin dışından belli oluyor. O kadar çok eleştiri yaptı ki sonra o gidince sinirimi yemekten çıkardım. O menüyü buraya yazamazdimLenaG Mthn83
Normalde kayınvalidemin konuşmalarını pek kafayla takmam ama adet olduğumdan mıdır, yoksa bazı şeylerin birikmesi midir nedir bı patlama yaşadım
Neyse Mina için toparlanma vakti, yeni gün hedefe doğru devamm
Afiyet olsun sebze nerde kız dönerle kocaman bir salata yiyeydindün eşime dedim hadi bi yürüyüşe çıkalım 1,5 saat yürümüşüz geldiğimizde perttim dünkü menü bugüne kaldı o yüzden yazayım hemen :) 06.11.2024 çarşamba
sabah 8// 2 dilim tam buğday ekmeği arası 2 çay kaşığı recel (tost ekmeklerinden di ince)
öğlen 12,00// 4 yk. pirinç pilavı 3yk. etli patates yemeği 1 bardak ayran
akşam18,30// 200 gr döner yedim yanına 1 tan salatalık yedim.
su 2,5 lt oldu
aralarda çay ve yeşilçay içtim
spor aksam 20,00 da bi çıktık 1,5 saat yürümüşüm.LenaG Boncuk2307 @nurovic Sitare55
Afiyet olsun çiçeeem de az olmuuuş
Afiyet olsun dün dengeli olmamış ama bugünkü güzel görünüyorKızlar ben geldim. Diyete devam ama düzen falan kalmadı.
Dün
Sabah yok
Öğle 12. 00 kahve züber
Ara 15.00 kefir 4 Altınbaşak
Akşam 2 tane yağda yumurta salata peynir ayran
Su bugün tamamen unuttum 1litre ancak
Maden suyu
Bugün
Saat 10.00 kolejenli kahve
Saat 12.00 2 haşlama yumurta 1 kepekli lavaş peynir zeytin sos
Saat 15.00 3 kaşık yoğurt 1 muz
Akşam evdekilere makarna bana yon balıklı salata maden suyu 1 dilim ekmek yerim
Enerjim yerlerde belki sonra 1 mandalina
LenaG Mthn83
Az yürüBen yürüyüşe cikiyorum canlar. Uykuda gözlerimden akıyor resmen.
Değer mi canım ya o dedi gitti ona bir şey olmadı ama sen niye bu kızgınlığı kendinden çıkarıyorsun münasip bir dille söyleseydin bu benim zevkim falan. Ve tavsiyemdir bir daha böyle bir huyu varsa onun yanında yeni kıyafetlerini deneme bence.biz kendimizi sevsek eleştirileri takmayacaz da işte düzelecek bu hallerimiz
Gerçek yorumumu yazayım mı :))
Çok iyi yabenim de yeni elbise gelince amaniinnn neylonu fazlaymış derim artık
1- ÜzüntüMina45 aklima ne geldi bak bilmem kac bölüm Kirmizi Oda, 2 sezon In Treatment izlemis biri olarak soruyorum
1- kayinvalidenin sozlerinden sonra ne hissettin?
Üzüntü, öfke , pismanlik vb. ? En cok neydi hissin
2- sana karisilmasi mi , olumsuz yorum yapilmasi mi , kilon mu , yanlis ürun aldigini düşünmek mi, vb. ??? Neydi o duygulara sebep.
Hrpimizde farkli sebepler olabilir. Kendimizi tanimaya yönelik bir calisma olur cevaplarsan (yazmak zorunda degilsin ben sadece soruları yazdim )
Hayırlı haberler alırsın inşallah CanımKorkulacak bir durum yok ama hormon salınımı varsa ameliyat olacağım. Hormonal bir durum yoksa takipte kalacağım. Şimdi tahlillerle vücudumda fazladan bişeyler var mı diye bakılacak-tı, regl döneminde olduğum için pazartesiye kaldı.
Sağol canm yapmış ki fazla çıktımOhhhh afiyet olsun. Turşu da ne ödem yapar ki
Asla dar durmamış. Güle güle giyEki Görüntüle 3500387
Yok kız işe gitmek için hazirlandiydim. Öyle gördü.Aha da kollarındaki damarlar
1- Üzüntü
2- Hem karisilmasi hem de kilom
Ben de kitaplarını okurumBazen baş edebiliyorum kötü durumlarla bazen de zayıf anima denk geliyor baş edemiyorum