Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geldim kızlar bıraktım kızımı 😥
Bir geçmiş bakayım
Bu arada dünkü menümü de yazayım

Sabah 2 kupa yağsız sütlü filtre kahve,3 ceviz
Kahvaltı 11:00 1 dilim karabuğday ekmeği,45 gr beyaz peynir,1 yumurtadan kapya biberli omlet,6 zeytin,çay
Ara 15:00 2 karabuğday patlağı arası labne,10 fındık,
Kahveler çaylar
Akşam 2 kepçe yeşil mercimek çorbası,1 haşlanmış patatesli kıvırcık salata,2 yk yoğurt

Su 2.5 lt
8000 adım

Lotus1234 Lotus1234
Boncuk2307 Boncuk2307
sağlıkla kavuşacaksın kızına :KK60: adım sayın ve menün harika :KK50:

Spor harika😍Son ögun spor sonrasi mi oldu ? Afiyet olsun 💙
Kaptanım sporum okul sonrası oluyor yani 3 ile 5 arasında sporumu yapıyorum ara öğünü okulda yapıyorum üstünden bir saat geçmiş oluyor :KK200:
yulaf ve maydanozlu omlet mi o :kk77: çok güzel bir başlangıç olmuş çiçek kadın :KK200:
Yulaf maydanoz peynirli omlet baya doyurucu oluyor 😋 teşekkür ederim canım canımmm 🥰

Öğlen icin yanıma şöyle bir tabak hazirlamakta kolay oluyor..
Haslanmis nohut
2-3 yk yogurt
Salatalik
Maydanoz dereotu ve baharatlar...
Yemeden önce sicak su ilave edip karıştır ılık ılık ye mis🫶🏻

1000109815.jpg 1000109817.jpg

Kızlar kabızlık için ne önerirsiniz, zordayım da o_O LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus kaptanlarım ne diyorsunuz
-Sabah elma sirkesi damlatilmis su , fabrikasyon ise yarim cay kaşığı, dogal ise az miktardan başlayarak 1 yk ya kadar çıkabilirsin

-Gun boyu 3-4 litre su . kahveyi abartmamak:KK43:

-Sebze yemek misal pirasa , bamya gibi . Ispanak lahana da iyi bu ikisi daha bir iyi

-Sonracigima greyfurt, kivi , zeytinyqginda beklemis kuru incir , kuru kayisi , dut kurusu , ananas sec birini al 🤭

-Keten tohumu, yulaf kepegi . Bunlari ve bagirsak çalıştırıcı meyveleri biraz da kuruyemis ile kefirli müsli yapip hep beraber lezzetli bir şekilde yiyebilirsin. 1 öğün olur. Az yaparsan ara ogun cok yaparsan ana ögun .

Olmadi persembe aksam mecbur 2 kayisili form cay icip cuma wc ye cikilacak ki Cumartesi tarti yüzümüze gülsunEn Büyük KK

Kızlar kabızlık için ne önerirsiniz, zordayım da o_O LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus kaptanlarım ne diyorsunuz
Canım ben fit atlı ararlen kayısı uyutması yapmıştım o benim baya çalıştırmıştı

1 bardak kaynamış sütün içine (benim bardağım 400 ml di) 15 tane kuru kayısı atıp yarım saat bekle sonra bızztt soğuyunca muhallebi gibi oluyor onu ye hem çok lezzetli hem bağırsaklar turbo açıyor 🤭

Son düzenleme:
Dünkü menümü yazmayı unutmuşum
Sabah
1 yumurta ile menemen
Peynir
3 zeytin
İki dilim TB ekmeği
Akşam
Bir kase çorba
İki YK bulgur pilavı
Yarım karnıyarık
4-5 tane lahana sarması biraz yoğurt
Şu 3 lt
LenaG LenaG
Afiyet olsun canım ya sarma ya karnıyarıkla çorba tercih edelim ikisi fazla olmuş ❤️

Günaydın kızlar ❤️
Akşamları bakıyorum ben genelde menülere ve geçmişe ama dün eşim mızmızlanmaya başladı hep elinde telefon benimle hiç konuşmuyorsun diye halbuki konuşuyorum niye konuşmayayım tamam dedim bıraktım tel.i 🤷‍♀️
Dün bütün gün küçük kızımla uğraştım kızgınlığa girdi erkek olanları üstünden toplamaya çalıştım aslında kısırlar ama veteriner böyle hareketler yapabilirler dedi.
Bugüne randevu aldım kısırlaştırma için çocuğu da kapattım bir odaya bas bas bağırıyor çok üzüldüm 😭
Birazdan çıkıp veterinere götüreceğim. Kızıma dua edin sağsalim uyansın bebeğim 🙏 Herhalde akşama anca alırım kızımı gerginim biraz 😕

hadi çok geçmiş olsun sağlıcakla çıksın yavru bal gıdılı
hem takip hem de evle uğraşmak cidden çok sıkıntılı oluyor yaa seni çok iyi anlıyorum

Afiyet olsun💙 protein lazim o kadar spora boncuğum. Kg basina 1 g almaya calis 🌸

Afiyet olsun 💙

Lezzetli bir başlangıç 😋 bagirsak calistitir unarim. Genel olarak gün az yendigi icin 1 tabak sarmayi kurtarir gibi. Afiyet olsun 💙

Hizli kilo vermek istedigin donemlerde oglenki karbonhidratlar yerine bir hayvansal protein salata olsa var yaaaa:KK39:tabi canin cekiyor da tathana yiyorsan bilemem. Tabak büyüklüğune göre az da diyebiliriz cok da olmus olabülü bişey diyemicem:KK45:

Az ve saglikli ama hep karbonhidrat . Et sebze yogurt agirlikli bir gün ile dengelersen iyi olur . Afiyet olsun 💙

Afiyet olsun 💙iyi gidiyorsun🧿

Normal bir menu. Kurabiye olmayabilirdi yogurt daha fazla olabilirdi 💙 bir de spor olsaydi , bilmiyorum var mi takip edenedim , aksamki karbonhidratlar gönul ragatligiyla helal olurdu😁

Diyetisyen listesi mi takip ediyorsun ? Once 2 dilim ekmegin yanindaki yulafli omlet dikkatimi çekti, yulaf varsa ekmek fazla gibi geldi sonra baktim araogun yok , o zaman normal geldi. Afiyet olsun 💙

Spor harika😍Son ögun spor sonrasi mi oldu ? Afiyet olsun 💙
kız ben ekmeksiz hiçbirsey doymam yulafta olsa ekmek yerim omlette

fazla geldi baya doydum zaten
araôgün kahveciçtim

X