- 18 Mart 2018
- 29.719
- 116.609
- 34
Acil şifalar dilerim canımİyi geceler kızlar bugün fena hasta oldum geldiğimden beri yatistaydim.Kusura bakmayın hep kaçırdım burayı değişim hakkı bende mademLenaG Kaptaniçem @Ankee yi alip @s i d e l y a yi verip transfer ediyorum umarım doğru yapmisimdir.Hayirli olsun hepimiz için. Takımimada kocaman alkış Tebrikler hepinize Kırmızı Takım Cumartesiye kadar mücadeleye devam
Yine bağırsaklar çalışmadı kaptanımAfiyet olsunprotein lazim o kadar spora boncuğum. Kg basina 1 g almaya calis
Afiyet olsun
Lezzetli bir başlangıçbagirsak calistitir unarim. Genel olarak gün az yendigi icin 1 tabak sarmayi kurtarir gibi. Afiyet olsun
Hizli kilo vermek istedigin donemlerde oglenki karbonhidratlar yerine bir hayvansal protein salata olsa var yaaaatabi canin cekiyor da tathana yiyorsan bilemem. Tabak büyüklüğune göre az da diyebiliriz cok da olmus olabülü bişey diyemicem
Az ve saglikli ama hep karbonhidrat . Et sebze yogurt agirlikli bir gün ile dengelersen iyi olur . Afiyet olsun
Afiyet olsuniyi gidiyorsun
Normal bir menu. Kurabiye olmayabilirdi yogurt daha fazla olabilirdibir de spor olsaydi , bilmiyorum var mi takip edenedim , aksamki karbonhidratlar gönul ragatligiyla helal olurdu
Diyetisyen listesi mi takip ediyorsun ? Once 2 dilim ekmegin yanindaki yulafli omlet dikkatimi çekti, yulaf varsa ekmek fazla gibi geldi sonra baktim araogun yok , o zaman normal geldi. Afiyet olsun
Spor harikaSon ögun spor sonrasi mi oldu ? Afiyet olsun
Su içme vaktim geldiğinde sinameki yutacağım
Hoşgeldin canımKızlar merhaba. Daha önce zayıflama takımlarında yarıştım. 3 yıl evde ders çalıştığım dönemde hareketsiz kaldım. Verdiğim kiloları tekrar aldım. Güncel kilom 79 diye hatırlıyorum en son. Boyum 170 cm. Evde tartı yok. Cumartesi günü iş yerinde tartılıp atabilirim. Göbeğim olduğu için sürekli +1 beden büyük kıyafetler alıyorum. Ayrıca belim, dizlerim de ağrımaya başladı. Doktora gitsem kilo ver diyecek. Bu şekilde sağlığım da bozulacak o nedenle bir adım atmak istiyorum. Beni de aranıza alır mısınız ?
Çok güzel bir haberAy kızlar aldım kızımı sağsalim geldik eveee ohh valla çok mutluyum şu an. Çocuğuma kavuştum
Çok geçmiş olsun22 Ekim salı
Gözümü açamıyorum biraz öncede ilaç aldım.
LenaG Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
Kaşarlı tost
12.30 ara
Bitki çayı
Mandalina
5_6 çiğ badem
16.30 akşam
Köfte
Yeşillik
Limon
19.00 ara öğün
Adaçayı limon
6000 adım
2lt su
İlaç aldım ve c.vit.
Oh gözün aydın olsunAy kızlar aldım kızımı sağsalim geldik eveee ohh valla çok mutluyum şu an. Çocuğuma kavuştum
Sevindim kaptanımAy kızlar aldım kızımı sağsalim geldik eveee ohh valla çok mutluyum şu an. Çocuğuma kavuştum
geçmiş olsun canım RABBİM bir daha ayırmasınAy kızlar aldım kızımı sağsalim geldik eveee ohh valla çok mutluyum şu an. Çocuğuma kavuştum
Afiyet olsun cnm adım adım çok iyi suyuda arttirirsan mükemmelLenaG Lotus1234
bu günkü menüm
9:00
1 sütlü kahve
11:00 12:00 arasında
2 kepçe yoğurt çorbası
5/6 yk pancar kavurması
3/4 parça brokoli karnabahar haşlama
2 kıyma köfte (2 küçük parça salam ve patates)
salata
300/350 kalori arasında tatlı
ara yok bitki çayı ve kahve içtim
18:00
1 köfte kıyma
bol salata
2 ceviz
4/5 kuru üzüm
su 2 litre
spor 9 bin adım
toplam aldığım kalori 850
spor ile harcadığım kalori 350
birazdan misafirlerim gelecek onlar ile 1 avuç kabak çekirdeği yemeği düşünüyorum
Afiyet olsun menü su çok güzelİyi Akşamlar
15:30 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
18:30 Akşam yemeği
2dolu kase sütlü mercimek çorbası, 3dolu yk.kıymalı kabak yemeği, 25gr.köfte, 1küçük dilim yumurtalı ekmek, acı biberli sos
LenaG Lotus1234 Boncuk2307
Su 3 litre
Spor, günlük aynı işler
Afiyet olsun cnm gözlemeyi ölçülü yemen çok iyi olmuş su yürüyüşte güzelÖğlen
2 haşlanmış yumurta
30 gr karabuğday ekmeği
7 zeytin, peynir
1 hindi salam
Ara öğün
Çeyrek gözleme
(Kv deydik hamur işi yapmış bana özel bı tane de haşhaşlı gözleme yapmış mecbur yedim)
Akşam
Yarım kase kremasız mantar çorbası
2.5 lt su
25 dk yürüyüş
LenaG Lotus1234 Boncuk2307
Allah ayırmasınAy kızlar aldım kızımı sağsalim geldik eveee ohh valla çok mutluyum şu an. Çocuğuma kavuştum