Popüler Konu LenaG ile MasterFit

sağlıkla kavuşacaksın kızına adım sayın ve menün harika

Spor harikaSon ögun spor sonrasi mi oldu ? Afiyet olsun
Kaptanım sporum okul sonrası oluyor yani 3 ile 5 arasında sporumu yapıyorum ara öğünü okulda yapıyorum üstünden bir saat geçmiş oluyor
yulaf ve maydanozlu omlet mi o çok güzel bir başlangıç olmuş çiçek kadın
Yulaf maydanoz peynirli omlet baya doyurucu oluyor teşekkür ederim canım canımmm

Kızlar kabızlık için ne önerirsiniz, zordayım da LenaG Cicekbocekkaktus kaptanlarım ne diyorsunuz
-Sabah elma sirkesi damlatilmis su , fabrikasyon ise yarim cay kaşığı, dogal ise az miktardan başlayarak 1 yk ya kadar çıkabilirsin

-Gun boyu 3-4 litre su . kahveyi abartmamak

-Sebze yemek misal pirasa , bamya gibi . Ispanak lahana da iyi bu ikisi daha bir iyi

-Sonracigima greyfurt, kivi , zeytinyqginda beklemis kuru incir , kuru kayisi , dut kurusu , ananas sec birini al

-Keten tohumu, yulaf kepegi . Bunlari ve bagirsak çalıştırıcı meyveleri biraz da kuruyemis ile kefirli müsli yapip hep beraber lezzetli bir şekilde yiyebilirsin. 1 öğün olur. Az yaparsan ara ogun cok yaparsan ana ögun .

Olmadi persembe aksam mecbur 2 kayisili form cay icip cuma wc ye cikilacak ki Cumartesi tarti yüzümüze gülsun

Kızlar kabızlık için ne önerirsiniz, zordayım da LenaG Cicekbocekkaktus kaptanlarım ne diyorsunuz
Canım ben fit atlı ararlen kayısı uyutması yapmıştım o benim baya çalıştırmıştı

1 bardak kaynamış sütün içine (benim bardağım 400 ml di) 15 tane kuru kayısı atıp yarım saat bekle sonra bızztt soğuyunca muhallebi gibi oluyor onu ye hem çok lezzetli hem bağırsaklar turbo açıyor

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım ya sarma ya karnıyarıkla çorba tercih edelim ikisi fazla olmuş

hadi çok geçmiş olsun sağlıcakla çıksın yavru bal gıdılı
hem takip hem de evle uğraşmak cidden çok sıkıntılı oluyor yaa seni çok iyi anlıyorum

kız ben ekmeksiz hiçbirsey doymam yulafta olsa ekmek yerim omlette

fazla geldi baya doydum zaten
araôgün kahveciçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…