Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ah kıyamam ne işi varsa yolun ortasında iyi ki de görmüşsün
Hiç şüphen olmasın onlar herşeyi hissediyor

Afiyet olsun canm bu güzel sporlarin en güzel şekilde karşılığını göreceksin ben sadece yürüyüşle bile fark ettim ki seninki çok çok daha guzel olacak

Günaydın kızlar mutlu sabahlar
Dünkü menüm
Sabah sirkeli su
Kahvalti 09.00 1/3 avakado 1/2 caybardagi kefir 1 çay kaşığı chia tohumu keten tohumu 2 ceviz karışımı
Ara 12.00 2 bardak çay 1dilim kepek ekmeği 1 yumurta peynir
Ara 15 00 10 tane fındık 3 4 kuru üzüm
Akşam 19.00 1 tabak nol dereotlu zeytinyağlı kabak yemeği ( içinde çok az pirinç ve patates var)
Gece 22.00 reglj oldum tatlı krizim tuttu 1/3 züber 1 kahve
7250 adım
Boncuk2307 LenaG

Çok geçmiş olsun canım. Bol bol ev turşusu ye

Bayağı az kalori gibi görünüyor

Afiyet olsun cnm güzel menü
1400-1600ler 80 kilo biri icin gayet normal bir diyet kalorisi ama 1000 -1100 arasi kilo verebiliyorum. Ödül günü veya kacamaklar o kadar etkiliyor mi bilmiyorum ama malesef durum bu : ( regl oncesi hafta oldugu icin iştahima bir care olur belki diye biraz kaloriyi arttirmayi deniyorum

Günaydın kızlar
Akşamları bakıyorum ben genelde menülere ve geçmişe ama dün eşim mızmızlanmaya başladı hep elinde telefon benimle hiç konuşmuyorsun diye halbuki konuşuyorum niye konuşmayayım tamam dedim bıraktım tel.i
Dün bütün gün küçük kızımla uğraştım kızgınlığa girdi erkek olanları üstünden toplamaya çalıştım aslında kısırlar ama veteriner böyle hareketler yapabilirler dedi.
Bugüne randevu aldım kısırlaştırma için çocuğu da kapattım bir odaya bas bas bağırıyor çok üzüldüm
Birazdan çıkıp veterinere götüreceğim. Kızıma dua edin sağsalim uyansın bebeğim Herhalde akşama anca alırım kızımı gerginim biraz

Geçmiş olsun canım İyice dinlen

Afiyet olsun güzel olmuş canım züber de bi lokma bişi yemişsin zaten

Ogun saati belirlemesen mi veya 3 ogun yiyorsan 2ye falan mi düşsen

Afiyet olsun protein lazim o kadar spora boncuğum. Kg basina 1 g almaya calis
Afiyet olsun
Lezzetli bir başlangıç bagirsak calistitir unarim. Genel olarak gün az yendigi icin 1 tabak sarmayi kurtarir gibi. Afiyet olsun
Hizli kilo vermek istedigin donemlerde oglenki karbonhidratlar yerine bir hayvansal protein salata olsa var yaaaatabi canin cekiyor da tathana yiyorsan bilemem. Tabak büyüklüğune göre az da diyebiliriz cok da olmus olabülü bişey diyemicem
Az ve saglikli ama hep karbonhidrat . Et sebze yogurt agirlikli bir gün ile dengelersen iyi olur . Afiyet olsun
Afiyet olsun iyi gidiyorsun
Normal bir menu. Kurabiye olmayabilirdi yogurt daha fazla olabilirdi bir de spor olsaydi , bilmiyorum var mi takip edenedim , aksamki karbonhidratlar gönul ragatligiyla helal olurdu
Diyetisyen listesi mi takip ediyorsun ? Once 2 dilim ekmegin yanindaki yulafli omlet dikkatimi çekti, yulaf varsa ekmek fazla gibi geldi sonra baktim araogun yok , o zaman normal geldi. Afiyet olsun
Spor harikaSon ögun spor sonrasi mi oldu ? Afiyet olsun

Geldim kızlar bıraktım kızımı
Bir geçmiş bakayım
Bu arada dünkü menümü de yazayım

Sabah 2 kupa yağsız sütlü filtre kahve,3 ceviz
Kahvaltı 11:00 1 dilim karabuğday ekmeği,45 gr beyaz peynir,1 yumurtadan kapya biberli omlet,6 zeytin,çay
Ara 15:00 2 karabuğday patlağı arası labne,10 fındık,
Kahveler çaylar
Akşam 2 kepçe yeşil mercimek çorbası,1 haşlanmış patatesli kıvırcık salata,2 yk yoğurt

Su 2.5 lt
8000 adım

Lotus1234
Boncuk2307

Ah kuzuum çok geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle bebeğin sağsalim uyanıcak boncuğun ve benim duam sizinle evinize gelip akşam müsait olursan geldik iyiyiz demen yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…