Popüler Konu LenaG ile MasterFit

22 ekim salı menü
SABAH: 09:00 1 küçük tost ekmeğine peynirli tost
1 sütlü kahve
12.00 1 kutu activia mix&go
15.00 5 ızgara köfte yarım tabak piyaz ekmesiz ayran
18.00 1 türk kahvesi
Şu an limon soda tuz churchill yani
Adım birazdan atarım 8.000 bir de gene çamaşır yıkadım Su: 2 litreyi geçti
Boncuk2307 LenaG Cicekbocekkaktus

İyi akşamlar
Sabah 9:30
4 badem
5 fındık
1 tane karabuğdaylı çavdarlı grissine
Türk kahvesi

Öğle 12:30
Tavuklu marullu salata

Ara 15:30
1 kuru kayısı
4 tane hardallı gong

Akşam 17:30
4 tane pinpon topu büyüklüğünde sulu köfte

Ara 21:30
3/4 nar

Su 2 lt
9000 adım

LenaG

Afiyet olsun cnm güzel menü

Menüm LenaG Cicekbocekkaktus

Sabah 200 ml sütlü kahve

Kahvaltı 10.00 : 2 has yumurta 25 gr peynir
2 ceviz, salatalık,maydanoz marul
5 adet diyet bisküvi
1 k kayısı

Ara 14.30: 2 kaşık yoğurt 7 badem 1 k kayısı şekersiz kahve

Akşam 18. 45: 115 gr tavuklu salata
2 kaşık yogurt

Ara 20.45: sekersiz kahve 11 badem
1 hurma 1 k kayısı 1 napoliten

3 litre su

Spor Boncuk2307
bluegreeneyes A Asya89
35 dk tempolu yürüyüş
30 dk bölgesel hareketler(ağırlıklı)
1600 ip atlama
1.5.saat zumba( halk oyunu)
Ekstra 4000 adım

Afiyet olsun canımMenün sporun süper

Ayy şu an acayip derecede tatlı krizim var dayanamayacağım galia şimdilik hiçbir şey yemedim ama direnemiyooom
emeğini çöp etmeee ben tatli isteğim olduğunda bir bardak suya 1 tk toz tarçın atıp ilaç niyetine shotluyorum anında kan şekerini dengeleyip tatli isteğini ortadan kaldırıyor fakat sürekli kullanıma uygun bir method değil fazla kullanımda regli kesiyor aşırıya kaçmadan uygulayabilecegimi söylemişti bana doktorum

Yaaaa işte şimdi modum düzeldi çook teşekkür ederim nasıl da tatlı size sığınmış ailesine götürdüğün içinde teşekkür ederiiim
Evimde yok ama onlar beni buluyor sanırım sevdiğimi hissediyorlar dünde buradaki işlek bir yolda daha yürüyemeyen bir yavru yola çıktı nasıl titrek... Durdurdum arabayı kaldırımdaki gençlere işaret ettim koşa koşa gelip aldılar

Bayağı az kalori gibi görünüyor
Afiyet olsun cnm güzel menü

Afiyet olsun menü, su güzel

Afiyet olsun su menü hareket güzel

İyi geceler kızlar bugün fena hasta oldum geldiğimden beri yatistaydim.Kusura bakmayın hep kaçırdım burayı değişim hakkı bende madem LenaG Kaptaniçem Ankee yi alip s i d e l y a yi verip transfer ediyorum umarım doğru yapmisimdir.Hayirli olsun hepimiz için. Takımimada kocaman alkış Tebrikler hepinize Kırmızı Takım Cumartesiye kadar mücadeleye devam

İyi geceler kızlar LenaG kaptanım aslında menü verecektim güya bu hafta ama bu kaç gun daha yazamam kesin misafirim var gideceğim yerler var sezgisel beslenme yapmaya çalışacağım cumartesi tartimi atıp yine aktif olmaya çalışacağım hazırlıkta da düzenli menü bildirip aktif olma mecburiyeti var biliyorum ama cumartesiye kadar idare ederseniz sevinirim benim problemim diyet yaparken liste varsa resmen öğün saatlerini bekliyorum istemsizce aslında aç mıyım yoksa o saatte yiyeceğim diye düşündüğüm ıcin mi bilmiyorum çok yorucu geliyor saatli değil de kahvaltıyi istersem erken istersem geç yapmayı öğle öğününü özellikle gerçek açlıkla yemek istiyorum bu demek değil ki akşam çok geç saatte ve abartılı yiyebilirim bi düzen oturtursam bu konuda kalıcı bi çözüm olur diye düşünüyorum inşAllah

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…