- 17 Ekim 2024
- 35
- 199
- 19
|
@urfaktefek |
@trueliving_ |
|
@Fit mutlu anne |
@Jou |
|
|
@yazarhanim35 |
@Ankee |
D Deltavealfa |
@Sitare55 |
Biz qnemin köyünün oralarda mantar toplardik. 2 cesit mantar tarif ederdi annem. Calilarin dibi ve cimenlerin renginin koyulastigi yerler ipucu olurdu. Izleri takip ederek bulurdukMantarların zehirsiz olduğunu nerden anlıyorsunuz, ben değişik yemeye korkuyorum
Arkadaşın bahçesinde bisürü çıkmış, üstüne basıp geçiyoruz, bilmiyoruz ki yenirmi yenmez miBiz qnemin köyünün oralarda mantar toplardik. 2 cesit mantar tarif ederdi annem. Calilarin dibi ve cimenlerin renginin koyulastigi yerler ipucu olurdu. Izleri takip ederek bulurduk. Uzun bacaklilar zehirli diye almazdik. Bir de bazi yerler olurdu bir gölcügun etrafı mesela oradakiler zehirli diye bilir ve almazdik. Kanlica mantari zaten tup turuncu kendini belli ediyor eve gelince bir daha gözden geçirilirdi
Teşekkürler canm yarına inşallah bol yoğurt tüketeyimAfiyet olsun. Aksama yogurt aradi gozum. Fistiklar 10
Afiyet olsun
Afiyet olsun hafif bir menu
Sporprotein almaya dikkat
Gidecek tebi
Tebrik ederim
Waows
Tebrikler
Tebrik ederim
Tebrikler
Annene çok geçmiş olsun kısa sürede sağlığına kavuşur inşallahYarın hem annem annem ameliyat oluyor hem iş görüşmem var şans dileyin:')
İşlerin rast gitsinYarın hem annem annem ameliyat oluyor hem iş görüşmem var şans dileyin:')
yarın listelere başlıyorum Allahın izniyleGünaydıınnn
Normal bir artı
ama nickine bir 777 yapalım başlayalım tekrardanmoralimiz bozulsa da darlansak da çatlasak da patlasak da azmimiz olsun, sabırlı ve kararlı olalım, olsun bu işşş