- 14 Şubat 2021
- 847
- 4.680
- 43
Günaydın, problem miden mi yoksa stresli bir hafta miydi ?Güüünnnayyyydııııınnn kızçeleriiimm
Dünkü menümü de yazayım kötü bir hafta geçirdim aslında düzenli gidemedim midemden ötürü sonrasında da hep kahvaltı tarzı yemek istedim.Artıdayım ve gitmiyor
Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve,3 ceviz
Kahvaltı geçe kaldım 12:30 2 wasa,10 zeytin,1 yk labne,3 cherry domates
Ara saati hatırlamıyorum 2 wasa üzeri 1 yk ev yapımı çemen sos,çay
Aralarda kahve,su
Akşam da yine sabahkinin aynı 2 wasalı kahvaltı
su 3 lt
Spor yapamıyorum enerjim hiç yok anca 5000 asım falan oluyor
Boncuk2307
ayy enfes göründü bende yapayım hafta sonu ohh sanada afiyet şifa bol eksi olsun canım
hahahah nekadanda cahil bir baağğyanımm ben o da kim didim içimden
Büyük ihtimalle kaptanm diyetisyene de dedim sabah kahvaltı koyalım diye yine de ısrarla smoothie koydu bu gidişle değiştirecem diyetisyenimi daha önce gittiğim biri vardı her hafta nefsini koreltecek dolu dolu listeler veriyordu ve harika kilo vermiştim..Afiyet olsun güzel olmuş yarına eksi geliyor
Afiyet olsun güzel geçmiş gün
Afiyet olsun biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama bugünlük olsun
Geçmiş olsun kaptanım
Afiyet olsun az olmuş canım ya
Çok güzel menüafiyet olsun
Ohh maşallahKızım da dün çıkardık boyunluğu artık tamamen iyileşti Eski neşesi yerine geldi hoplayıp zıplıyor kedi değil tavşan gibi
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımyeter kıızz biraz bişiler yee sen c.tesi 47-48 gelecen gibi geliyor bana ama neyse
Afiyet olsungün içinde atıştırmalık gibi olunca akşam birden çok gelmiş hele smoothie beni hiç doyurmaz mesela çiğnemiyorum ya anlamıyorum ki bişi
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun
Ya h.içi hem de akşam misafir mi gelir yapardon da bu insan ne zaman dinlenecek acaba
Afiyet olsungüzel olmuş genel olarak akşam da iyi idare etmişsin
Afiyet olsun canım az olmuş birazspor da ayaklarına sağlık
Anammm çok zooorr çok zor
İnşallah başarılı olursun
Muhtemelen canmbelki de sabah çok az yemişsin o nedenle akşam böyle saldırmış olabilirsin canım
yiyemedimki birsey hic oturduğum yoktu kaptanımmAfiyet olsun güzel olmuş yarına eksi geliyor
Geçmiş olsun kaptanım
Ohh maşallahKızım da dün çıkardık boyunluğu artık tamamen iyileşti Eski neşesi yerine geldi hoplayıp zıplıyor kedi değil tavşan gibi
Afiyet olsun
Afiyet olsun canımyeter kıızz biraz bişiler yee sen c.tesi 47-48 gelecen gibi geliyor bana ama neyse
Afiyet olsungün içinde atıştırmalık gibi olunca akşam birden çok gelmiş hele smoothie beni hiç doyurmaz mesela çiğnemiyorum ya anlamıyorum ki bişi
Ya h.içi hem de akşam misafir mi gelir yapardon da bu insan ne zaman dinlenecek acaba
yapmadı kızzzz gece cok güzel uyudu cok şükürgozleriimm yanlış mı görüyor diye bire defa daha baktım yok yok essahhh napyosun anla nasıl güzel supriz oldu msjin (çocuklar içinde bu show abla tahini pekmezi yesinler diye) abla aktif misin artık
Ooo hadi bklimm
Miss miss biliyorsun bu işi sen
Oyy kutucuğm bnm leblebide yeme kuzum oda gaz yapar♥
kolik bebekli anneleri hayli hayli çok iyi anladımm çöktüm bian yaa dedik bune boylee allah sabır versin kolikli annelere dedim çok dua ettimAyy bebeklerde gaz çok zor oluyor bir ay emzirdim sadece sonra mama yedi benim oğlan ama kolikti çok çektirdi sıpa. Afiyet olsun bu arada güzel olmuş menü ablacım. Allah kolaylık versin
Neredeyse bir hafta olacak başlayalı çok güzel menülerin ablacım diyetisyen ile yapıyorsun kendin mi ?? Afiyet olsun çook güzell
Az geldi gözüme ablacım ama sen seviyeli bir şeyler yapıyorsun onu da çözemedim bir ara anlatırsan sevinirim merak ettimAfiyet olsun bu arada
Sen korumada değil misin papatyam bu çok az geldi ban, afiyet olsun
Saat sekiz buçuğa kadar efsane gelmişsin aslında afiyet olsun bazen insan kendine engel olamıyor
Gayet güzel olmuş ablam afiyet olsun
Arkadaşım biraz kuru yapmış ama çok güzeldi ablaBeğendin mi
Adımları artırdım ama yedim deHımmm dubai çikolatası, afiyet olsun balım.Bu arada sağlığın daha önemli menü yazıp çıkabilirsin. Çoğumuz öyle yapıyor zaten
Çikolatanın erimesi lazımdı kaptanicemAfiyet olsunadımlar
Çok geçmiş olsun canım havalar da soğudu dikkat et kendineGunu bu sekılde kapadım Bogazım cok kotu vaskülit atmıs durumda Bogazıma
45 dk eliptik artı 8000 adım hastaneye yurudum suyum sımdilik 2 ltLenaG Boncuk2307 dolar milyoneri
hee sen demene rağmen yapmadıBüyük ihtimalle kaptanm diyetisyene de dedim sabah kahvaltı koyalım diye yine de ısrarla smoothie koydu bu gidişle değiştirecem diyetisyenimi daha önce gittiğim biri vardı her hafta nefsini koreltecek dolu dolu listeler veriyordu ve harika kilo vermiştim..
Sabah ilk önce gözümün doymadı lazım
Muhtemelen canmanlaşılan benim değişikliğe gitmem sart bu diyetisyen sabahtan sıkmaya başlıyor beni o da benlik değil
geçmiş olsun canımmGünaydın kızlarkızım hasta sabah yürüyüşüm yalan oldu bu yuzden
afiyet olsun canım Allah kabul etsin tam zamanı haftaya bende başlayacağım inşallah nasip olursa7.11.2024 Perşembe
Niyetliydim Allah kabul etsin
Sahur yok
18.00-19.00
İki kase mercimek çorbası (nasıl üşümüşsem)
Booolca salata
Yarım cennet hurması
6-6 gün kurusu
2-3 avuç beyaz leblebi
Su 1.5 litre
1 haftada 4 kilo verdiren içecek bitti
10.000 adım
LenaG
Boncuk2307 Denp
7.11.2024 Perşembe
Niyetliydim Allah kabul etsin
Sahur yok
18.00-19.00
İki kase mercimek çorbası (nasıl üşümüşsem)
Booolca salata
Yarım cennet hurması
6-6 gün kurusu
2-3 avuç beyaz leblebi
Su 1.5 litre
1 haftada 4 kilo verdiren içecek bitti
10.000 adım
LenaG
Boncuk2307 Denp
saolasın kaptaniçemmmAfiyet olsun güzel olmuş yarına eksi geliyor
Geçmiş olsun kaptanım
Afiyet olsun
CanımlaaarBu hafta ilk bir iki gün dışında çok ilgilenemedim sizlerle kusuruma bakmayıın emi Hepinizi seviyorum. Bu hafta benim için ağrılı ve sancılı oldu baya. Menülere yorum yaptım ama destek ve motivasyon sağlayamadım, iyi bir kaptanlık yapamadım gibime geliyor.
@60kiloyumAnkee @Beklenen2 @bluegreeneyes @Diyettenvzgctm-olmuyo @gezegenfeza @Goklerce LenaG @Lotus1234 @Makaron23 @malahit dolar milyoneri @tomrs @Ellssa
Size güvenim sonsuz mavişlerim. Cumartesiye kaldı bir gün. Yarın oldukça hafif bir gün geçirelim. Varsa detoks sularını içelim. Spor ödem yapıyor diyorsanız yapmayabilirsiniz.İnşallah cumartesiye tartıda güzel eksiler görelim Haydi bakalım bir haftanın daha sonu yaklaşıyor.
sağol tatlımmAfiyet olsun çiçeeem de az olmuuuş
acı olmaz mı ki zencefilSıcak bişeyler yapıp iç
Ben zencefil ve limon yapıp içiyorum, zencefil metabolizma hızlandırır, kışın hastalıklardan korur, limonla birlikte, tadı da çok güzel
Günaydın kızlar
4 gündür bebegim hasta dogru duzgün gelemedim hastaneye falan gittik bir virus varmıs onu kapmıs. Büyük ihtimal okuldan kızım getirdi. Dün çıldırma seviyesindeydik herseye agliyor kucaktan inmiyor hicbirsey yaoamadigim gibi onu dogru duzgun doyuramadım da. İnsa bugun daha iyi bir gun olur .Buraya gelemedigim icin kendimi cok kotu hissediyorum. İnsa bugun daha guzel bir gun olur
Dedim canm kaç defa aynı şey oldu bulunduğum ilçede özel tek o yüzden devam ettim fakat şimdi online bı arkadaş var onunla iletişim kurup onunla devam etmeyi düşünüyorum.hee sen demene rağmen yapmadı
ben de sandım ki sen yiyemiyosun falan gibi
yok yaa sabah kahvaltısız olur mu bi de emzisiyorsun sen, ben daha önce de yazmıştım ben sabah bir dilim bile olsa kepekli/ chialı/ çavdarlı fark etmez ekmek yemezsem tansiyonum halim gücüm asla yerine gelmiyor.
Hatta genelde diyetisyenler de sabah daha fazla vermez mi? ben kaç kere gittim sabah kahvaltısını atlatan olmadı, yani doktor tabi ki daha iyi bilir dicem ama herkesin bünyesi farklı.