Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın, problem miden mi yoksa stresli bir hafta miydi ?
Yediklerin cok degil ödem gelir ödem gider

Günaydın kızlar çok kötü bir şey yaptım gece çok utanıyorum, eşim tutturdu Mısır patlat maç var yok dedim 2-3 kere ısrar etti. Patlattım ona, karşımda yiyor kokusu da geldi,, dayanamadım yedim sonra hızımı alamadım cips ve gazoz da içtim . İnanılmaz bir artıyla uyandım sabaha , köpekler gibi pişmanım

Büyük ihtimalle kaptanm diyetisyene de dedim sabah kahvaltı koyalım diye yine de ısrarla smoothie koydu bu gidişle değiştirecem diyetisyenimi daha önce gittiğim biri vardı her hafta nefsini koreltecek dolu dolu listeler veriyordu ve harika kilo vermiştim..
Sabah ilk önce gözümün doymadı lazım
belki de sabah çok az yemişsin o nedenle akşam böyle saldırmış olabilirsin canım
Muhtemelen canm anlaşılan benim değişikliğe gitmem sart bu diyetisyen sabahtan sıkmaya başlıyor beni o da benlik değil

yiyemedimki birsey hic oturduğum yoktu kaptanımm

yapmadı kızzzz gece cok güzel uyudu cok şükür

kolik bebekli anneleri hayli hayli çok iyi anladımm çöktüm bian yaa dedik bune boylee allah sabır versin kolikli annelere dedim çok dua ettim

Arkadaşım biraz kuru yapmış ama çok güzeldi abla
Hımmm dubai çikolatası, afiyet olsun balım. Bu arada sağlığın daha önemli menü yazıp çıkabilirsin. Çoğumuz öyle yapıyor zaten
Adımları artırdım ama yedim de teşekkür ederim canım kaptanım
Afiyet olsun adımlar
Çikolatanın erimesi lazımdı kaptanicem teşekkür ederim
Gunu bu sekılde kapadım Bogazım cok kotu vaskülit atmıs durumda Bogazıma
45 dk eliptik artı 8000 adım hastaneye yurudum suyum sımdilik 2 lt LenaG Boncuk2307 dolar milyoneri
Çok geçmiş olsun canım havalar da soğudu dikkat et kendine

hee sen demene rağmen yapmadı
ben de sandım ki sen yiyemiyosun falan gibi
yok yaa sabah kahvaltısız olur mu bi de emzisiyorsun sen, ben daha önce de yazmıştım ben sabah bir dilim bile olsa kepekli/ chialı/ çavdarlı fark etmez ekmek yemezsem tansiyonum halim gücüm asla yerine gelmiyor.
Hatta genelde diyetisyenler de sabah daha fazla vermez mi? ben kaç kere gittim sabah kahvaltısını atlatan olmadı, yani doktor tabi ki daha iyi bilir dicem ama herkesin bünyesi farklı.

7.11.2024 Perşembe
Niyetliydim Allah kabul etsin
Sahur yok

18.00-19.00
İki kase mercimek çorbası (nasıl üşümüşsem)
Booolca salata
Yarım cennet hurması
6-6 gün kurusu
2-3 avuç beyaz leblebi

Su 1.5 litre

1 haftada 4 kilo verdiren içecek bitti

10.000 adım

LenaG
Boncuk2307 Denp

Günaydın kızlarkızım hasta sabah yürüyüşüm yalan oldu bu yuzden
geçmiş olsun canımm
afiyet olsun canım Allah kabul etsin tam zamanı haftaya bende başlayacağım inşallah nasip olursa

allah kabul etsin canım
bakalım sonuç noolacak ben de merakla bekliyorum.

saolasın kaptaniçemmm zaten tartı 48 diyor bana ben diyor nau nau hahahah

olsun canım benim gayet iyiydin bence, sporda göremedik seni sadece ama ben de yapamadım üzüldüm biraz bu duruma.
Neyse hastalıklar dertler bitsin de haftaya artık rekor adımlar atalım inşallaaaahhh

Günaydın kızlar
4 gündür bebegim hasta dogru duzgün gelemedim hastaneye falan gittik bir virus varmıs onu kapmıs. Büyük ihtimal okuldan kızım getirdi. Dün çıldırma seviyesindeydik herseye agliyor kucaktan inmiyor hicbirsey yaoamadigim gibi onu dogru duzgun doyuramadım da. İnsa bugun daha iyi bir gun olur .Buraya gelemedigim icin kendimi cok kotu hissediyorum. İnsa bugun daha guzel bir gun olur

çok geçmiş olsun
kuzucuk bir an önce iyileşsin, yemeklerini yesin, şifa olsun inşallah

Dedim canm kaç defa aynı şey oldu bulunduğum ilçede özel tek o yüzden devam ettim fakat şimdi online bı arkadaş var onunla iletişim kurup onunla devam etmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…