Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun çok güzel menü akşam güzel dengelenmiş ama akşam da değil o vallahi anlamadım nasıl duruyorsun azmine sağlık ❤️

Afiyet olsun canım çok az olmamış mı 🤔 lif eksik kalmış sanki ❤️

Afiyet olsun baya kuvvetli bir menü olmuş evde dolanaydın biraz koridor spor yapaydın ❤️

Afiyet olsun benim önüme bütün piliç koysalar sadece göğsünü yerim gerisi bana göre yenecek gibi değil 🤭 çok geçmiş olsun 🙏

Canım afiyet olsun öğleden itibaren baya kaçmış toparlayalım biraz 🙏❤️

Afiyet olsun sebze ve protein eksik kalmış hele makarna çok acıktırıyor ❤️

Oyy çok karbonhidrat olmuş afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun dolu dolu bir menü ❤️

Afiyet olsun güzel olmuş ❤️

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️sporun da süper 💪

Afiyet olsun akşam biraz kaçmış ama bugün dengelenir 🙏❤️

Geçmiş olsun canım 🙏 valla güzel menü bir tek salata eksik kalmış ❤️

Afiyet olsun gün içinde çok az olmuş akşam güzel ❤️

Afiyet olsun güzel m ü sadece sebze eksik kalmış yeşil yapraklı olanlardan lif için bağırsaklar önemli ❤️
Bütün evi sen mi temizledin 7 saat nedir kız can dayanmaz

Çok geçmiş olsun canım ❤️🙏

Anaa ben seni listeye mi yazmışım valla atlamışım canım kusuruma bakma 🙈 istersen alayım hazırlığa daha hafta başı

Afiyet olsun dolu dolu bir menü cıss larda var ❤️ ama h.sonu bitti şimdi toparlayalım ❤️

Günaydın canım mutlu haftaların olsun ❤️
Günaydın kaptaniçem ❤
dünkü menüyü bugün yürüyüşle telafi edicem 🌹

Günaydın mutlu sağlıklı bol eksili bir haftamız olsun. Bacınız sirkeli suyunu içti yine. 2gündür tartilmiyorum yarın sabahta kilo vermezsem 1 2 gün serbest gün yapicam çünkü az yesemde direnç gösteriyor kilom.

20 Ekim Menü
08.00: 1dilim peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 tk reçel
1 yk acı sos

15.00: 1 dilim börek

16.30: 1 porsiyon fırında balık
1 közlenmiş soğan
3 yk pilav
1 domates
2 lt su
Spor : 7 saat ev temizliği ( kayınvalidem taşındı, ona yardıma gittim)
Spor harika , oyle yogun bir gun icin de güzel bir menu
ben hastayım kuzum hic halim dermanım yok inşaallahh fazla artı gelmem yarın daha iyi bi sıkı diyet yapacam kuzum bide haftasonu olunca yoğun geçiyor dahada
Gecmis olsun. Cumartesiye güzel bir eksi bekliyorum senden:KK19:. Jou dedim iyi kilo verir onu alayim dedim:KK8:Telafi edersin sen💙
İyi geceler kızlar ben sanırım takıma girmişim ayy bu bi işaret mi ki hazırlığa geçeyim demiştim ben bu hafta kilo bildiriminden sonra bi bakamadım buraya hep aynı yerlerde saydigm için ara vereyim demiştim ama LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Evet mavi takımdasin , bakalim LenaG LenaG ne diyecek , iyi gelecekse biraz kendini toparla da gel tabi ki. Yalniz arayi cok acma ❤ ö
20 Ekim menü
08.30 2 bardak limonlu su
09.00 1 fincan kahve 1 erik
10.00 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 2 Wasa bol yeşillik 3 zeytin 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
13.30 1 kaşık bulgur salatası, 2 kaşık patates salatası, yarım dilim börek, 2 kaşık mantı
18.30 5 kaşık tavuk sote, 1 dilim tb ekmek, salata
20.30 6-7 kaju 2 kuru incir
3 litre su spor yok emzirmeye devam
( şuan totom yer gördü full hareket halindeydim dipnot 🤣)
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus kaptanlarim bu gün için hafif beslenecem demiştim ama öğlen misafir gelince azck kaçtı 🙈
Öglen birazcik fazla olmus onu da yakmissindir diye dudunuyorum. Afiyet olsun💙
Dünkü menümü de yazayım

Hiç listeme uyamadım h.sonu ha baktığında çok değil ama dengeli de değil önemli olan listemden çıkıyorum o disiplinim gitti ona canım sıkıldı. Acil düzeltmem lazım

Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve

Kahvaltı 12:30 karabuğday ekmeğine kaşarlı tost,domates,salatalık,çay

Ara yok sadece kahve,çay

Akşam 19:00 5 yk domatesli pilav,1 bardak ayran,salata

Su 2.5 lt
11000 adım

@Lotus1234
@Boncuk2307
Evet kontrollu bile olsa sabah tost aksam pilav bana yoldan cikma alarmi gibi geliyor. Önce tadimlik sonra eyvah kendimi tutamadımlik🤪 Duzgun menü ile hemen toparlarsin 💙
20 Ekim menüm
Sabah 9
Yarım simit,kk dan fazla 3 çeşit peynir,3lokma domates, sahanda yumurta bir adet,2 adet patates kızartması

12 misafirlikte
Küçük avuc çerez

Akşam 8de yemek firindan geç gelen yemekten dolayı geç oldu
Bir buçuk lahmacun
Bir buçuk içli köfte kizartmaliydi,
Bir adet sarma
Bir kase küçük mercimek çorbası, yeşillik ve salata, bir bardak ayran

5 bin adım
@LenG @Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Lahmacun dürüm gibi seyleri ödül gününe saklayalim olur mu ? Diger günlerde yenilecekse, cok sık olmamak kaydiyla öglene ve 1 adet bol salata+ayran ile yeterli. Lenag'a yazdigim yorum senin icin de gecerli sabah simit ile baslayip aksam Lahmacun ile bitiriyorsan bu bir alarm:skandal:. Neyin alarmi ? "Hamurlu patatesli yemekler yerine derhal etli sebzeli yemek pisir alarmi

Afiyet olsun çok güzel menü akşam güzel dengelenmiş ama akşam da değil o vallahi anlamadım nasıl duruyorsun azmine sağlık ❤️

Afiyet olsun canım çok az olmamış mı 🤔 lif eksik kalmış sanki ❤️

Afiyet olsun baya kuvvetli bir menü olmuş evde dolanaydın biraz koridor spor yapaydın ❤️

Afiyet olsun benim önüme bütün piliç koysalar sadece göğsünü yerim gerisi bana göre yenecek gibi değil 🤭 çok geçmiş olsun 🙏

Canım afiyet olsun öğleden itibaren baya kaçmış toparlayalım biraz 🙏❤️

Afiyet olsun sebze ve protein eksik kalmış hele makarna çok acıktırıyor ❤️

Oyy çok karbonhidrat olmuş afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun dolu dolu bir menü ❤️

Afiyet olsun güzel olmuş ❤️

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️sporun da süper 💪

Afiyet olsun akşam biraz kaçmış ama bugün dengelenir 🙏❤️

Geçmiş olsun canım 🙏 valla güzel menü bir tek salata eksik kalmış ❤️

Afiyet olsun gün içinde çok az olmuş akşam güzel ❤️

Afiyet olsun güzel m ü sadece sebze eksik kalmış yeşil yapraklı olanlardan lif için bağırsaklar önemli ❤️
Bütün evi sen mi temizledin 7 saat nedir kız can dayanmaz

Çok geçmiş olsun canım ❤️🙏

Anaa ben seni listeye mi yazmışım valla atlamışım canım kusuruma bakma 🙈 istersen alayım hazırlığa daha hafta başı

Afiyet olsun dolu dolu bir menü cıss larda var ❤️ ama h.sonu bitti şimdi toparlayalım ❤️

Günaydın canım mutlu haftaların olsun ❤️
Hafta sonunun bitmesini sabırsızlıkla bekledim valla kaptanım bütün düzen pert oluyor bir de supriz misafirler felan derken plan mlan hak.getire şükür ki döndük rutine 💚🧿

Gecmis olsun. Cumartesiye güzel bir eksi bekliyorum senden:KK19:. Jou dedim iyi kilo verir onu alayim dedim:KK8:Telafi edersin sen💙

Evet mavi takımdasin , bakalim LenaG LenaG ne diyecek , iyi gelecekse biraz kendini toparla da gel tabi ki. Yalniz arayi cok acma ❤ ö

Evet kontrollu bile olsa sabah tost aksam pilav bana yoldan cikma alarmi gibi geliyor. Önce tadimlik sonra eyvah kendimi tutamadımlik🤪 Duzgun menü ile hemen toparlarsin 💙

Lahmacun dürüm gibi seyleri ödül gününe saklayalim olur mu ? Diger günlerde yenilecekse, cok sık olmamak kaydiyla öglene ve 1 adet bol salata+ayran ile yeterli. Lenag'a yazdigim yorum senin icin de gecerli sabah simit ile baslayip aksam Lahmacun ile bitiriyorsan bu bir alarm:skandal:. Neyin alarmi ? "Hamurlu patatesli yemekler yerine derhal etli sebzeli yemek pisir alarmi
Öğlen plansız misafirim geldi eşlik etmek durumunda kaldım ama bu gün döndüm çok şükür düzenime 😘

hic merak etmeeee o iş bendaaa😍😍😍😍😍 şu saate kadar tarçınlı kahvemi ictim ve 1litre su hala kahvaltımı etmedim😀😀

Dünkü menülerden gelmeyen var daha, lütfen menülerimizi yazalım hepimiz cumartesi günleri ödül günü ilan ettik zaten , isteyen yapıyor istemeyen yapmıyor. Ben de yapıyorum. Çekinmeden yazalım lütfen can ablalarım bekliyorum.
@Asya89 @Azmet5255 B Beklenen2 @Deltavealfa @dolar milyoneri @Efenin_Annesi @Fit mutlu anne Jou Jou @Lavinia_98 @Lotus1234 M Makaron23 Sem2024 Sem2024 @s i d e l y a @Sitare55 @tomrs @trueliving_ @Tutku44 @urfaktefek yazarhanim35 yazarhanim35
İyi misiniz, merak ettim normalde bildirim yapan ablalarımda yapmadı.
Çok cekinmelik bı gün olarak baya yediğim için yazmaya cesaret edemedim maalesef 😭arada kaynarim zannettim de kaynamamisim🫢 iyiki hazırlığa geçmişim

Dünkü menülerden gelmeyen var daha, lütfen menülerimizi yazalım hepimiz cumartesi günleri ödül günü ilan ettik zaten , isteyen yapıyor istemeyen yapmıyor. Ben de yapıyorum. Çekinmeden yazalım lütfen can ablalarım bekliyorum.
@Asya89 @Azmet5255 B Beklenen2 @Deltavealfa @dolar milyoneri @Efenin_Annesi @Fit mutlu anne Jou Jou @Lavinia_98 @Lotus1234 M Makaron23 Sem2024 Sem2024 @s i d e l y a @Sitare55 @tomrs @trueliving_ @Tutku44 @urfaktefek yazarhanim35 yazarhanim35
İyi misiniz, merak ettim normalde bildirim yapan ablalarımda yapmadı.
Ay canım benim çok haklısın❤️
Bugunden yazayım dün çok karıştırdım yazarsamda motivasyonunuz düşecek en iyisi yazımıyım. Ama bugunden yazarım. Sabah 20 dk kardiyo egzersiz yaptım. Motive başladım gune böyle devam etmesini Allah tan diliyorum.
🤗❤️😍

X