Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın kaptaniçem ❤
dünkü menüyü bugün yürüyüşle telafi edicem

Günaydın mutlu sağlıklı bol eksili bir haftamız olsun. Bacınız sirkeli suyunu içti yine. 2gündür tartilmiyorum yarın sabahta kilo vermezsem 1 2 gün serbest gün yapicam çünkü az yesemde direnç gösteriyor kilom.

Spor harika , oyle yogun bir gun icin de güzel bir menu
ben hastayım kuzum hic halim dermanım yok inşaallahh fazla artı gelmem yarın daha iyi bi sıkı diyet yapacam kuzum bide haftasonu olunca yoğun geçiyor dahada
Gecmis olsun. Cumartesiye güzel bir eksi bekliyorum senden. Jou dedim iyi kilo verir onu alayim dedimTelafi edersin sen
Evet mavi takımdasin , bakalim LenaG ne diyecek , iyi gelecekse biraz kendini toparla da gel tabi ki. Yalniz arayi cok acma ❤ ö
Öglen birazcik fazla olmus onu da yakmissindir diye dudunuyorum. Afiyet olsun
Evet kontrollu bile olsa sabah tost aksam pilav bana yoldan cikma alarmi gibi geliyor. Önce tadimlik sonra eyvah kendimi tutamadımlik Duzgun menü ile hemen toparlarsin
Lahmacun dürüm gibi seyleri ödül gününe saklayalim olur mu ? Diger günlerde yenilecekse, cok sık olmamak kaydiyla öglene ve 1 adet bol salata+ayran ile yeterli. Lenag'a yazdigim yorum senin icin de gecerli sabah simit ile baslayip aksam Lahmacun ile bitiriyorsan bu bir alarm. Neyin alarmi ? "Hamurlu patatesli yemekler yerine derhal etli sebzeli yemek pisir alarmi

Hafta sonunun bitmesini sabırsızlıkla bekledim valla kaptanım bütün düzen pert oluyor bir de supriz misafirler felan derken plan mlan hak.getire şükür ki döndük rutine

Öğlen plansız misafirim geldi eşlik etmek durumunda kaldım ama bu gün döndüm çok şükür düzenime

hic merak etmeeee o iş bendaaa şu saate kadar tarçınlı kahvemi ictim ve 1litre su hala kahvaltımı etmedim

Çok cekinmelik bı gün olarak baya yediğim için yazmaya cesaret edemedim maalesef arada kaynarim zannettim de kaynamamisim iyiki hazırlığa geçmişim

Ay canım benim çok haklısın
Bugunden yazayım dün çok karıştırdım yazarsamda motivasyonunuz düşecek en iyisi yazımıyım. Ama bugunden yazarım. Sabah 20 dk kardiyo egzersiz yaptım. Motive başladım gune böyle devam etmesini Allah tan diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…