On aylık büyükmüş de canım sadece anne sütüyle doyuyor mu bnm ilk bebeğimde alerjik bebekti alerjik bebekler içinde yedirebilecegin şeyler var gerçi arastirmissindir benim bebeğim alerjik olduğu şeyler yediği zaman vücudu kabariyordu kasiniyordu ağlardı ayy çok şükür geçti büyüdükçeBebeğim 10 aylık ama alerjik bir bebe o yüzden ek gıdadan ziyade anne sütü ile besleniyor
Smoothie de tek tek yazmaya erindim menü yazarken1 bardak süt 3 kaşık yulaf 1 tk keten tohumu 6 badem 1 tk kakao ve 2 incir var canm
Sanırım artı çıkmanın negatif etkisi oldu canm bende şuan yediklerimden midem bulanıyor uyuyamıyorumyarına temiz başlayıp bitirmeye niyet ettim inşallah olur
Allah razı olsun canım evet günler kısayken başlamak lazım benim borç çok maalesefafiyet olsun canım Allah kabul etsin tam zamanı haftaya bende başlayacağım inşallah nasip olursa
1 haftada 4 kilo verdiren içecek nedir bizimle de paylaşır mısınız
Allah razı olsun ablaAfiyet olsun öyleyse
Bende pazar günü benim çikoların tadına bakacağım
İşe yarıyor mu canım? Kaynattıktan sonra sıcak mı içeceğizAllah razı olsun canım evet günler kısayken başlamak lazım benim borç çok maalesef
Allah hepimize kolaylıkla bütün borçlarımızdan (maddi manevi) kurtulmayı nasip etsin
Cicekbocekkaktus paylaşmıştı canım burda ekliyorum görselini
Allah razı olsun ablasana da şimdiden afiyet şifa olsun Eki Görüntüle 3500624
Canım daha üç gün yaptım inşallah fayda eder ben tadını sevdim ama içiyorum öyleİşe yarıyor mu canım? Kaynattıktan sonra sıcak mı içeceğiz
Ben de yapayım canımCanım daha üç gün yaptım inşallah fayda eder ben tadını sevdim ama içiyorum öyle
Evet 20 dk kaynatıp süz diyor ben sürmüyorum içinde duruyo bardağa alıp içiyorum sıcağa yakınken daha çok sevdim
Güzel menü afiyet olsun7 Kasım Menü
14.00: 4 yk ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
18.00: 1 tabak kabak sote
1 kase yoğurt
2 lt su
LenaG @Mthn83
Spor: 1 saat eliptik
7915 adım
Boncuk2307
Fazla bir şey de yemiyorsun neden artı geliyor kaptanım acabaGüüünnnayyyydııııınnn kızçeleriiimm
Dünkü menümü de yazayım kötü bir hafta geçirdim aslında düzenli gidemedim midemden ötürü sonrasında da hep kahvaltı tarzı yemek istedim.Artıdayım ve gitmiyor
Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve,3 ceviz
Kahvaltı geçe kaldım 12:30 2 wasa,10 zeytin,1 yk labne,3 cherry domates
Ara saati hatırlamıyorum 2 wasa üzeri 1 yk ev yapımı çemen sos,çay
Aralarda kahve,su
Akşam da yine sabahkinin aynı 2 wasalı kahvaltı
su 3 lt
Spor yapamıyorum enerjim hiç yok anca 5000 asım falan oluyor
Boncuk2307
Fazla yememişsin afiyet olsunben dün menümü yazmamışım abovv
07.11.2024 Perşembe Menü
Sabah 09:00 2 dilim kepekli ekmek ve peynir / sütlü kahve
13:00 2 köfte salata 2yk bulgur pilavı
17:00 1 mix and go
20:00 çok acıktım 5 tane şam fıstığı ve son bir tane fırın mücver kalmıştı ufak bi parça o
Su:2,5 litre içtim
ama bu hafta iş yerinin yoğunluğundan spor maalesef yok ama işte çok koşturdum inanın
LenaG Boncuk2307
Biz atlattık şükür de Rabbim hala yaşayanlara yardım etsin çok zor. Erken doğduğu için midesi de gelişmemişti ilk bir yıl boyunca reflüsü vardı hep istifra ediyordu her şeyi. Misafirliğe bile gidemezdim milletin evine üstüne başına kusuyor diyekolik bebekli anneleri hayli hayli çok iyi anladımm çöktüm bian yaa dedik bune boylee allah sabır versin kolikli annelere dedim çok dua ettim
Allah kabul etsin canikom, afiyet olsun7.11.2024 Perşembe
Niyetliydim Allah kabul etsin
Sahur yok
18.00-19.00
İki kase mercimek çorbası (nasıl üşümüşsem)
Booolca salata
Yarım cennet hurması
6-6 gün kurusu
2-3 avuç beyaz leblebi
Su 1.5 litre
1 haftada 4 kilo verdiren içecek bitti
10.000 adım
LenaG
Boncuk2307 @Denp
Spor yapamadım evet yaa benim de içime işledi, bir de canım bir sürü şey çekti bu hafta regl öncesi olan hafta hep böyle oluyor.olsun canım benim gayet iyiydin bence, sporda göremedik seni sadece ama ben de yapamadım üzüldüm biraz bu duruma.
Neyse hastalıklar dertler bitsin de haftaya artık rekor adımlar atalım inşallaaaahhh
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
4 gündür bebegim hasta dogru duzgün gelemedim hastaneye falan gittik bir virus varmıs onu kapmıs. Büyük ihtimal okuldan kızım getirdi. Dün çıldırma seviyesindeydik herseye agliyor kucaktan inmiyor hicbirsey yaoamadigim gibi onu dogru duzgun doyuramadım da. İnsa bugun daha iyi bir gun olur .Buraya gelemedigim icin kendimi cok kotu hissediyorum. İnsa bugun daha guzel bir gun olur
Ayy seni de ekliyorum listeye o zaman ablacımÇocuklarin midesi bizim de gözlerimiz bayram etti.Özenin hassasiyetin çok farklı bu yönünü çok beğeniyorum ilgiyle takipteyim şekerim. Aktifligime gelince elimden geldiğince buradayım. Seçmelere katılmayı planlıyorum. Yarismada başarılar diliyorum.
Afiyet olsun güzel menüTünaydın Hanımlar
Perşembe günü menüsü
Sabah10 çeyrek simit,2yumurtadan omlet, 1 domates, 1biber ,peynir, 1bardak çay
Ara:1fincan Türk kahvesi
Öğlen:Turp otu salatası yağsız
Akşam 10-00: Turp otu salatası, ızgara tavuk, 2dilim elma patates
17.000 adım
LenaG
AminnnnnCuma Duası: Allah'ım tüm hastalar şifa bütün kilo vermek isteyenlere sağlıkla ve kolaylıkla kilo vermeyi nasip etsin
Allah kolaylık verirHer işim yoğun ya yarın hem eltimin kızının nişanı var(il merkezi) , hem kzım geziye çanakkaleye gidecek onu yollayacaz(biz ilçedeyiz) ama ikisi de akşam
Rabbim gününüzün bereketini versin arkadaşimHer işim yoğun ya yarın hem eltimin kızının nişanı var(il merkezi) , hem kzım geziye çanakkaleye gidecek onu yollayacaz(biz ilçedeyiz) ama ikisi de akşam
Allah razı olsun cnm arkadaşimgeçmiş olsun canımm
afiyet olsun canım Allah kabul etsin tam zamanı haftaya bende başlayacağım inşallah nasip olursa
Rabbim beterinden korusun canım benimTeşekkür ederim canım, babam düşmüş
Çok merak ettim kayınvalideni şimdiKayinvalidelerin hepsi aynı ama benimki farkli....herhalde yanlış alıntıladin canım.
Yapıyorum birşeyler ama iştahsız ve aşırı hareketli drumuz çok da yedirmeye zorlama doymasa o kadar enerjik olmaz dedi yediği kadar verip zorlamiyoruz sadece ben biraz zorlanıyorum artk yapacak birşey yok sağlık olsun zaman geçiyor ilerde inşallah bizimki de düzelir abileri de allerjikti bı tık daha iyiler simdiOn aylık büyükmüş de canım sadece anne sütüyle doyuyor mu bnm ilk bebeğimde alerjik bebekti alerjik bebekler içinde yedirebilecegin şeyler var gerçi arastirmissindir benim bebeğim alerjik olduğu şeyler yediği zaman vücudu kabariyordu kasiniyordu ağlardı ayy çok şükür geçti büyüdükçe
Sağ ol boncuk spordan sorumlu bakan misin kuzumGüzel menü afiyet olsun
Fazla bir şey de yemiyorsun neden artı geliyor kaptanım acaba
Fazla yememişsin afiyet olsun
Biz atlattık şükür de Rabbim hala yaşayanlara yardım etsin çok zor. Erken doğduğu için midesi de gelişmemişti ilk bir yıl boyunca reflüsü vardı hep istifra ediyordu her şeyi. Misafirliğe bile gidemezdim milletin evine üstüne başına kusuyor diye
Allah kabul etsin canikom, afiyet olsun
Spor yapamadım evet yaa benim de içime işledi, bir de canım bir sürü şey çekti bu hafta regl öncesi olan hafta hep böyle oluyor.
Çok geçmiş olsun
Ayy seni de ekliyorum listeye o zaman ablacım
Where is hareket there is bereketHer işim yoğun ya yarın hem eltimin kızının nişanı var(il merkezi) , hem kzım geziye çanakkaleye gidecek onu yollayacaz(biz ilçedeyiz) ama ikisi de akşam