Popüler Konu LenaG ile MasterFit

On aylık büyükmüş de canım sadece anne sütüyle doyuyor mu bnm ilk bebeğimde alerjik bebekti alerjik bebekler içinde yedirebilecegin şeyler var gerçi arastirmissindir benim bebeğim alerjik olduğu şeyler yediği zaman vücudu kabariyordu kasiniyordu ağlardı ayy çok şükür geçti büyüdükçe

afiyet olsun canım Allah kabul etsin tam zamanı haftaya bende başlayacağım inşallah nasip olursa
Allah razı olsun canım evet günler kısayken başlamak lazım benim borç çok maalesef
Allah hepimize kolaylıkla bütün borçlarımızdan (maddi manevi) kurtulmayı nasip etsin
1 haftada 4 kilo verdiren içecek nedir bizimle de paylaşır mısınız
Cicekbocekkaktus paylaşmıştı canım burda ekliyorum görselini
Afiyet olsun öyleyse
Bende pazar günü benim çikoların tadına bakacağım
Allah razı olsun abla sana da şimdiden afiyet şifa olsun

İşe yarıyor mu canım? Kaynattıktan sonra sıcak mı içeceğiz

İşe yarıyor mu canım? Kaynattıktan sonra sıcak mı içeceğiz
Canım daha üç gün yaptım inşallah fayda eder ben tadını sevdim ama içiyorum öyle
Evet 20 dk kaynatıp süz diyor ben sürmüyorum içinde duruyo bardağa alıp içiyorum sıcağa yakınken daha çok sevdim

7 Kasım Menü
14.00: 4 yk ıspanak yemeği
1 dilim ekmek

18.00: 1 tabak kabak sote
1 kase yoğurt
2 lt su
LenaG @Mthn83
Spor: 1 saat eliptik
7915 adım
Boncuk2307
Güzel menü afiyet olsun
Fazla bir şey de yemiyorsun neden artı geliyor kaptanım acaba
Fazla yememişsin afiyet olsun
kolik bebekli anneleri hayli hayli çok iyi anladımm çöktüm bian yaa dedik bune boylee allah sabır versin kolikli annelere dedim çok dua ettim
Biz atlattık şükür de Rabbim hala yaşayanlara yardım etsin çok zor. Erken doğduğu için midesi de gelişmemişti ilk bir yıl boyunca reflüsü vardı hep istifra ediyordu her şeyi. Misafirliğe bile gidemezdim milletin evine üstüne başına kusuyor diye
Allah kabul etsin canikom, afiyet olsun
olsun canım benim gayet iyiydin bence, sporda göremedik seni sadece ama ben de yapamadım üzüldüm biraz bu duruma.
Neyse hastalıklar dertler bitsin de haftaya artık rekor adımlar atalım inşallaaaahhh
Spor yapamadım evet yaa benim de içime işledi, bir de canım bir sürü şey çekti bu hafta regl öncesi olan hafta hep böyle oluyor.
Çok geçmiş olsun
Ayy seni de ekliyorum listeye o zaman ablacım

Tünaydın Hanımlar
Perşembe günü menüsü
Sabah10 çeyrek simit,2yumurtadan omlet, 1 domates, 1biber ,peynir, 1bardak çay
Ara:1fincan Türk kahvesi
Öğlen:Turp otu salatası yağsız
Akşam 10-00: Turp otu salatası, ızgara tavuk, 2dilim elma patates
17.000 adım
LenaG

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-08-13-25-20-510_com.xiaomi.wearable.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 1
Afiyet olsun güzel menü

kızlar bişey sorucam
kuşburnu çayı sizce yeşil çay gibi ödem attırır mı?
çünkü işte yeşil çay kalmamış

Yapıyorum birşeyler ama iştahsız ve aşırı hareketli drumuz çok da yedirmeye zorlama doymasa o kadar enerjik olmaz dedi yediği kadar verip zorlamiyoruz sadece ben biraz zorlanıyorum artk yapacak birşey yok sağlık olsun zaman geçiyor ilerde inşallah bizimki de düzelir abileri de allerjikti bı tık daha iyiler simdi

Sağ ol boncuk spordan sorumlu bakan misin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…