Çok geçmiş olsun tutkucugum .Benim kızda kaba kulak olmuş olabilir dedi doktorGünaydın kızlar
4 gündür bebegim hasta dogru duzgün gelemedim hastaneye falan gittik bir virus varmıs onu kapmıs. Büyük ihtimal okuldan kızım getirdi. Dün çıldırma seviyesindeydik herseye agliyor kucaktan inmiyor hicbirsey yaoamadigim gibi onu dogru duzgun doyuramadım da. İnsa bugun daha iyi bir gun olur .Buraya gelemedigim icin kendimi cok kotu hissediyorum. İnsa bugun daha guzel bir gun olur
KüsmüyüzWhere is hareket there is bereket
Kolaylıklar seninle olsun canım
Bnm iki numarada çok iştahsız aç ama emmesi zorla zorla verince sakinlesiyor birazYapıyorum birşeyler ama iştahsız ve aşırı hareketli drumuz çok da yedirmeye zorlama doymasa o kadar enerjik olmaz dedi yediği kadar verip zorlamiyoruz sadece ben biraz zorlanıyorum artk yapacak birşey yok sağlık olsun zaman geçiyor ilerde inşallah bizimki de düzelir abileri de allerjikti bı tık daha iyiler simdi
Çok geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun tutkucugum .Benim kızda kaba kulak olmuş olabilir dedi doktorCanım benim bu ara da ben dilek zipzipcigim kaptanlık döneminde birlikteydik Nasılsın nasıl gidiyor
Allah razı olsun arkadaşımÇok geçmiş olsun canım
Ödeme faydası olduğunu hiç duymadım ama sindireme mideye iyi geliyor diye biliyorum o yuzden iç bencekızlar bişey sorucam
kuşburnu çayı sizce yeşil çay gibi ödem attırır mı?
çünkü işte yeşil çay kalmamış
Evet ablacım menü spor takibi yapıyorum.Sağ ol boncuk spordan sorumlu bakan misin kuzum
Bu cok populer bir suydu. Kk forumda bu baslikta yillarca bunu yapip kilo verenler tecrübelerini anlatıyordu. Sonra bir suru detoks tarif cikti bu da gündemden kalkmış. Ozellikle diyetin ilk zamanlari iştahı bastirmada ve ödem atmada faydali oluyor.İşe yarıyor mu canım? Kaynattıktan sonra sıcak mı içeceğiz
Dikkat edeyim canım yaparken dediklerini, peki işe yaradı mı sendeBu cok populer bir suydu. Kk forumda bu baslikta yillarca bunu yapip kilo verenler tecrübelerini anlatıyordu. Sonra bir suru detoks tarif cikti bu da gündemden kalkmış. Ozellikle diyetin ilk zamanlari iştahı bastirmada ve ödem atmada faydali oluyor.
Bu seferki tecrubem bana cok tatli geldi , eskiden 2 degil 1 tarcin katardim bir de elmanin büyüklüğünden tatli oldu sanirim. 1 Limon aci yapıyor yarim limon iyi . Bugun sadece karabiber, karanfil ,tarcin ve zencefil ile yaptim
Yine bazı deneysel çalışmalarDünku atistirmslarin izlerini silip yarina 77.9 u görmeye çalışıyorum. Diyette sabah ac kalayim derken azicik saçmaladım. Yuruyusteyim. Aksama balik yapabilirim??? Balik salata bende iyi ödem atıyor.
Bu hafta hep sabah 6 da tartildim 9daki kilom supriz olacak ve tabi hersey yolunda giderse cts sabah ac susuz yuruyuse cikip minimal kilomu görmeye calisicam insallah❤❤❤
sagol canımAcil şifalar dilerim canım
sagol canım benimGüzel menü afiyet olsun
Fazla bir şey de yemiyorsun neden artı geliyor kaptanım acaba
Fazla yememişsin afiyet olsun
Biz atlattık şükür de Rabbim hala yaşayanlara yardım etsin çok zor. Erken doğduğu için midesi de gelişmemişti ilk bir yıl boyunca reflüsü vardı hep istifra ediyordu her şeyi. Misafirliğe bile gidemezdim milletin evine üstüne başına kusuyor diye
Allah kabul etsin canikom, afiyet olsun
Spor yapamadım evet yaa benim de içime işledi, bir de canım bir sürü şey çekti bu hafta regl öncesi olan hafta hep böyle oluyor.
Çok geçmiş olsun
Ayy seni de ekliyorum listeye o zaman ablacım
seni gordugume cok sevindim DilekcimÇok geçmiş olsun tutkucugum .Benim kızda kaba kulak olmuş olabilir dedi doktorCanım benim bu ara da ben dilek zipzipcigim kaptanlık döneminde birlikteydik Nasılsın nasıl gidiyor
Teşekkür ederim canım