Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bendede pcos var bende geç oluyordum birkaç aydır düzensiz yine ama eskiden olmuyordum çok fazla şimdi noemal insanalr gibi oluyorum çok mutluyum

Ya hahaha hadi diyelim hicbirsey anlamadınız az ye demektende mi anlamadiniz
Kendim için başta olmak üzere hepinizin çıtır çıtır olmasını o kadar çok istiyorum ki. Hayat zaman geçiyor bir daha bu zamanlari yasamicaz istediğimiz bedende sağlıkta yaşayalım

Serap resmini paylaşmış ya o tartının aynısı canım.
Tamam canım çok sağol.
Ben de kahvaltı yapmayı çok özledim o yüzden bayram kahvaltısını sınırsız yapmayı düşünüyorum
Ben de aynı şeyi düşünüyorum açıkçası canım, ama akşamı çok hafif geçirip günü dengelemeyi de planlıyorum.

Canım çok sevindim. Kesinlikle sağlıklı ve düzenli beslenmenin büyük etkisi var vücudumuza. Bundan sonrası daha da iyi olsun senin için. Benim hayatımda hiç bu kadar güzel sonuçlar olmamıştı desem yeridir yani.

Kızlar göbek kısmım yumuşamaya başladı sanırım sarkacak belimdeki fıtıktan mekik çekemiyorum cidden sorun yaratıyor şöyle bir şey aldım umarım işe yarar
bir dönem ben de almıştım böyle birşey. ama sarkmaya en güzel çözüm bel korsası. aklında olsun.

Menü
Sabah 13.00
1 salatalık soyacakla ince ince soyup içine yoğurt koyup yedim

Ara yok

Aksam 16.30
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 kase cacık
4 kaşık kabak yemeği
@Elhan Cordelia
Afiyet olsun canım, inanılmaz hafif yemişsin.
Şimdi ayın 20 sine kadar nasıl devam edeceğim kaptanım takım halinde mi yoksa 2serli grup şekilde mi
Bence takım olsun, daha güzel oluyor.
Afiyet olsun canım, çok güzel olmuş.
7 Nisan Menüm
Sahur yok

İftar
1 kase mercimek çorbası
100 gram bonfile 2 kaşık makarna
5 yk taze taze fasülye
1 avuç içi kadar pide
Salata

Ara 1 paket nogger dondurma

2 litre su
@Elhan

arke

Mthn83
Afiyet olsun canım, sahur olmadığı için dondurma sıkıntı olmaz.

7 Nisan Pazar menüsü
Sahur yok

İftar
1 kase erişteli tavuk çorbası, 2 parça haşlanmış tavuk, yarım patates, bir büyük kase çoban salata.

İftarın üzerine 1 çay, 1 dilim esmer ekmek üstü 3 tatlı kaşığı tahin pekmez, 3 ceviz.

Su 2 lt olur.
Spor yok.

Cordelia serap911

Tatilde elhan kaptanımı rahatsız etmemek için etiketlemedim. Sizleri de bu haftanın kaptanları ilan ettim (kendi kendime gelin güvey oldum bakalım)

Gözünaydın Senin adına çok sevindim Bundan sonra da hep böyle düzenli olur inşallah

Menü güzel beğendim

Afiyet olsun güzel menü olmuş

Çok geçmiş olsun. 1.cisi spor yaparken vs yürürken kendini çok fazla zorlamamani öneririm bu zorlamadan dolayı olabilir. Burundaki kılcal damarlarla ilgili olabilir. Yüksek tansiyon varmı?

Çok geçmiş olsun. 1.cisi spor yaparken vs yürürken kendini çok fazla zorlamamani öneririm bu zorlamadan dolayı olabilir. Burundaki kılcal damarlarla ilgili olabilir. Yüksek tansiyon varmı?
Yok canım düşüktür hep tansiyonum ama azıcık yükselsin hemen başım döner En iyisi yarım saat yapıp biraz dinlenmek sanırım yapabiliyorum artık diye biraz fazla gaza getiriyorum kendimi galiba

Canim benim diyetisyenim belli bir kiloya inene kadar 6 bin adimdan fazla onermedi dizlerine yuklenme dedi sende dikkat et istersen .Seninki ne tavsiye etti havalarda isindi sicaktan olmusmudur bilemedim .Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…