Bendede pcos var bende geç oluyordum birkaç aydır düzensiz yine ama eskiden olmuyordum çok fazla şimdi noemal insanalr gibi oluyorum çok mutluyumKızlar mutluluktan uçuyorum çünkü hayatımda ilk kez 28 günde adet oldum. Bende pco( kadın hastalığı) var adetlerim çok düzensizdi 40-50 günde bi adet oluyodm diyet ve spora başladığımdan beri 35 e düşmüştü bu ay tam 28 gün sonra adet oldum. Herkes için normal sıradan olan bu durum benim mucizem o yüzden çok mutluyum. Demekki sağlıklı beslenme ve yürüyüşle hastalıkların bile üstesinden gelinebiliyor. Az önce yanlış hatırlamıyorsamarke nin de benzer bi mesajını gördüm değerleri düzelmiş çok mutlu oldum. Burda hep birlikte kendi sağlığımıza yatırım yapıyoruz iyileşiyoruz yenileniyoruz bu muhteşemm
Canım benim keşke daha fazlası elimden gelseydiCanım çok teşekkür ederim
Güzel dileklerinle bana hep destek oldun sağol
Ya hahaha
Tamam canım çok sağol.Serap resmini paylaşmış ya o tartının aynısı canım.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum açıkçası canım, ama akşamı çok hafif geçirip günü dengelemeyi de planlıyorum.Ben de kahvaltı yapmayı çok özledim o yüzden bayram kahvaltısını sınırsız yapmayı düşünüyorum
Sen katılmıyor musun canım.Selam güzeller
Bizim azimli hatunlar yine yerinde duramamış bayramda da devam ediyor diyetehelal olsun size
Canım çok sevindim. Kesinlikle sağlıklı ve düzenli beslenmenin büyük etkisi var vücudumuza. Bundan sonrası daha da iyi olsun senin için. Benim hayatımda hiç bu kadar güzel sonuçlar olmamıştı desem yeridir yani.Kızlar mutluluktan uçuyorum çünkü hayatımda ilk kez 28 günde adet oldum. Bende pco( kadın hastalığı) var adetlerim çok düzensizdi 40-50 günde bi adet oluyodm diyet ve spora başladığımdan beri 35 e düşmüştü bu ay tam 28 gün sonra adet oldum. Herkes için normal sıradan olan bu durum benim mucizem o yüzden çok mutluyum. Demekki sağlıklı beslenme ve yürüyüşle hastalıkların bile üstesinden gelinebiliyor. Az önce yanlış hatırlamıyorsamarke nin de benzer bi mesajını gördüm değerleri düzelmiş çok mutlu oldum. Burda hep birlikte kendi sağlığımıza yatırım yapıyoruz iyileşiyoruz yenileniyoruz bu muhteşemm
bir dönem ben de almıştım böyle birşey. ama sarkmaya en güzel çözüm bel korsası. aklında olsun.Kızlar göbek kısmım yumuşamaya başladı sanırım sarkacakbelimdeki fıtıktan mekik çekemiyorum cidden sorun yaratıyor şöyle bir şey aldım umarım işe yarar
öyleyse seni dahil etmiyorum canım, annenle güzel vakitleriniz olsun inşallah.Canım ben anneme geldim Perşembe dönmeyi planlıyorum cumartesi başlarım inşallah tekrar
Afiyet olsun canım, inanılmaz hafif yemişsin.
Bence takım olsun, daha güzel oluyor.Şimdi ayın 20 sine kadar nasıl devam edeceğim kaptanım takım halinde mi yoksa 2serli grup şekilde mi
Afiyet olsun canım, çok güzel olmuş.İyi akşamlar
07.04.2024 Pazar
Sabah 11:00 1 çay bardağı leblebi,2 kupa y.sütlü filtre kahve
Öğle 13:00 4 yk yoğurt,4 yk yulaf,8 çilek,1 çk bal
Ara 16:30 2 mısır patlağı arası 20 gr süzük peynir,3 küçük salatalık
Aralarda y.sütlü filtre kahve 3 kupa
Akşam 20:00 6 yk bakla,3 yk yoğurt,30 gr tam buğday lavaş
4 lt su
8000 adım
Cordelia
Afiyet olsun canım, sahur olmadığı için dondurma sıkıntı olmaz.
GözünaydınKızlar mutluluktan uçuyorum çünkü hayatımda ilk kez 28 günde adet oldum. Bende pco( kadın hastalığı) var adetlerim çok düzensizdi 40-50 günde bi adet oluyodm diyet ve spora başladığımdan beri 35 e düşmüştü bu ay tam 28 gün sonra adet oldum. Herkes için normal sıradan olan bu durum benim mucizem o yüzden çok mutluyum. Demekki sağlıklı beslenme ve yürüyüşle hastalıkların bile üstesinden gelinebiliyor. Az önce yanlış hatırlamıyorsamarke nin de benzer bi mesajını gördüm değerleri düzelmiş çok mutlu oldum. Burda hep birlikte kendi sağlığımıza yatırım yapıyoruz iyileşiyoruz yenileniyoruz bu muhteşemm
serap911 Cordelia
Bu saate kadar katılacağını bildiren isimler şöyle.
Cordelia
serap911
arke
LenaG
gezegenfeza
Kinoalihatun
Ellssa
tomrs
Lavinia_98
İkiye bölüp başlayalım bence, yarın gelenler olursa teker teker onları da dahil ederiz ne dersiniz. Sizin için uygunsa kaptanlar da siz olursunuz.
Menü güzel beğendim7 Nisan Pazar menüsü
Sahur yok
İftar
1 kase erişteli tavuk çorbası, 2 parça haşlanmış tavuk, yarım patates, bir büyük kase çoban salata.
İftarın üzerine 1 çay, 1 dilim esmer ekmek üstü 3 tatlı kaşığı tahin pekmez, 3 ceviz.
Su 2 lt olur.
Spor yok.
Cordelia serap911
Tatilde elhan kaptanımı rahatsız etmemek için etiketlemedim. Sizleri de bu haftanın kaptanları ilan ettim (kendi kendime gelin güvey oldum bakalım)
Afiyet olsun7 Nisan Pazar menüsü
Sahur yok
İftar
1 kase erişteli tavuk çorbası, 2 parça haşlanmış tavuk, yarım patates, bir büyük kase çoban salata.
İftarın üzerine 1 çay, 1 dilim esmer ekmek üstü 3 tatlı kaşığı tahin pekmez, 3 ceviz.
Su 2 lt olur.
Spor yok.
Cordelia serap911
Tatilde elhan kaptanımı rahatsız etmemek için etiketlemedim. Sizleri de bu haftanın kaptanları ilan ettim (kendi kendime gelin güvey oldum bakalım)
Çok geçmiş olsun. 1.cisi spor yaparken vs yürürken kendini çok fazla zorlamamani öneririm bu zorlamadan dolayı olabilir. Burundaki kılcal damarlarla ilgili olabilir. Yüksek tansiyon varmı?
Yok canım düşüktür hep tansiyonum ama azıcık yükselsin hemen başım dönerÇok geçmiş olsun. 1.cisi spor yaparken vs yürürken kendini çok fazla zorlamamani öneririm bu zorlamadan dolayı olabilir. Burundaki kılcal damarlarla ilgili olabilir. Yüksek tansiyon varmı?
Canim benim diyetisyenim belli bir kiloya inene kadar 6 bin adimdan fazla onermedi dizlerine yuklenme dedi sende dikkat et istersen .Seninki ne tavsiye etti havalarda isindi sicaktan olmusmudur bilemedim .Gecmis olsun