Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Şu ara cok gevşedim regl olmak iyi gelmedi yoksa 72 yi gormustum .Nisan sonu hedefim 70 diyim insallah

Sağlıkçı değilim ama benzer bir şeyler yaşadığım için yazayım dedim. Benim de bir süre öncesine kadar sık sık kanıyordu. Böyle dışarı akar tarzda, birkaç dakika falan. Burun içi damarlarda çatlama sebebiyle oluyormuş. Büyük ihtimalle öyle bir şey olabilir, bir yerden sonra zorlanıyorsundur o da kanama yapıyordur diye düşündüm.

Canim benim diyetisyenim belli bir kiloya inene kadar 6 bin adimdan fazla onermedi dizlerine yuklenme dedi sende dikkat et istersen .Seninki ne tavsiye etti havalarda isindi sicaktan olmusmudur bilemedim .Gecmis olsun
Sağol canım 1 hafta içinde toplamda 4 kere 8 bin adım görüntüsü istiyor ama ben zaten hiçbir şey yapmasam da 2500 civarı oluyor aslında çok yüklenmiyorum ama bir kaç kere tek seferde yapınca gaza geldim sanırım. Dinlenerek yaparım bundan sonra

Şu ara cok gevşedim regl olmak iyi gelmedi yoksa 72 yi gormustum .Nisan sonu hedefim 70 diyim insallah
Canım tatile gitmeyenler burada olanlarla yarışmaya devam edeceğiz. Şu an 9 kişiyiz, katılmak ister misin. Seni de etiketleyip mesaj atmıştım ama görmemiş olabilirsin.

Burun damarlarinda genişleme olmuş olabilir canım. Yürüyüş nefes alışverişi etkilediği için yürüyüş zamanlarında aktif olabilir.
Bide soğuk havalarda etkileyebilir

Herhalde ondan oluyor. Dinlenerek 2-3 seferde tamamlarım

Burun damarlarinda genişleme olmuş olabilir canım. Yürüyüş nefes alışverişi etkilediği için yürüyüş zamanlarında aktif olabilir.
Bide soğuk havalarda etkileyebilir
Anladım canım biraz dikkat edeyim. Bir tıkçık eski hoplayıp zıpladığım günlere özenmiş olabilirim

Son düzenleme:
Yok canım düşüktür hep tansiyonum ama azıcık yükselsin hemen başım döner En iyisi yarım saat yapıp biraz dinlenmek sanırım yapabiliyorum artık diye biraz fazla gaza getiriyorum kendimi galiba
Bende öyleyim spor yaparken gaza geliyorum geçen omuzum çok ağırdı 2 gün aslında çok yanlış zorlamamak gerekiyor. Sürekli ve yoğun olursa bı doktora görun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…