Elinden geleni yap canım. Eşin yesin sen yeme ben eşime aldıklarımı yok sayıyorum. Ona uyma sen kendine sağlıklı atıştırmalık tercih etBayram tatili benim için baya zorlayıcı olacak sadece 1 gün ziyarete gideceğim o zaman yerim diğer günler dengelerim diye umuyorum ama eşim evde olduğu zaman çok sıkıntı oluyor yahu
Buna ek olarak salı bayram tartısı atmak isteyenler paylaşabilirD U Y U RU
Sevgili Masterfit Ailesi,
6 Nisan 2024 tartı bildirimlerimizden sonra 20 Nisan 2024'e kadar takım yarışmalarımız yapılmayacaktır. Bu cumartesi Kırmızı takım kaptanı belirlendikten sonra seçmeler 20 Nisan'da yapılacak , takımlar oluşturulacaktır.
Tatil dönemimizdeCordelia kaptanımın eşliğinde isteyen yarışmacılarımız dostluk maçları yapabilir.
Bayram tatilimiz süresince sahip olduğumuz kiloları koruyalım , ben bayramda dahi kilo vermeye devam ederim diyen arkadaşlara da bol eksiler dileriz.
Cumartesi herhangi bir sebepten bildirim yapamayacak olan arkadaşlar yarın ( 5 Nisan ) aç karnına veya iftara yakın bir saatte bildirimde bulunabilirler.
Selamlar , sevgiler
LenaG
@sara_28
@Mutlu1anne
@ffestinalente
@Jasminium84
serap911
@74FRIDA
@pastelfit
@Beth18
gezegenfeza
@uranus35
tomrs
@Lavinia_98
@HuzuRRR
@Minicikfzt
@Ece Didem
Cordelia
@zeyneppk
Mthn83
@arke
@Leyl35
@Akrrep
@Papatyamaviss
@yazarhanim35
@Kinoalihatun
@trueliving_
@badem000
@Tesnim1903
@zensim
@60kiloyum
@ada81
@kumsal68
@Keira-
@minerva1988
@_ASTRAL_
Aman depresyonu kapıya bacaya koymayınPandemide benim de kazimişligim var özelden atarım sanagirmemle çıkmam bir oldu. ondan da sıkıldım. Depresyonu kimseye tavsiye etmem.
Eveet, sen ne sandınYaaaa birşey yemedim.Fazla yedim diye galiba paylasmiyorum sandiniz
Oh ne mutlu sanaFezommm ben de ıslık ıslık diye bağıranlardanim.
Arkadan liselik önden muzeligim
Eşim karıma naptın yarısı nereye gitti deyince pek şımarıyorumon kilo bile ne kadar fark ediyor. Yaza umudum iyice arttı hayırlısıyla şu bayramdan en az zararla çıkalım kuzum .
Benim deAnammm o kadar temizlik yapmaya bayılırım ben kolum bacağım tutmaz
Cık cık cık asla yapmam kaçamak filanEveet, sen ne sandın
Yaa yerim ben bunları
Çok sevindim canımBugün hep hastanedeydik oğlumun sıkıntısından bahsetmiştim ya götürdüm bugün çok şükür hiç sorun yok dedi doktor video çekmiştim hepsini gösterdim eeg’ye bile gerek yok geçecek bunlar zamanla dedi. Çok huzurlu mutluyum :) sağolsun görümcemin menüsüde dolu doluydu ama ben taze fasulyeyle idare ettim artık :)
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerimArkadaşlar kusura bakmayın gelemedim, oğlum malesef daha kötü oldu. Gündüz doktora götürmüştüm. En son 1 saat önce yine yüksek ateş oldu, kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Hemen acile gittik nabız 244 olmuş, hemen müdahale ettiler. Bu gece hastanede geçecek büyük ihtimalle. Şu an o biraz rahatlamisken haber vereyim dedim.
Teşekkürler kaptan emeğine sağlık,uzun bir tatil olacakD U Y U RU
Sevgili Masterfit Ailesi,
6 Nisan 2024 tartı bildirimlerimizden sonra 20 Nisan 2024'e kadar takım yarışmalarımız yapılmayacaktır. Bu cumartesi Kırmızı takım kaptanı belirlendikten sonra seçmeler 20 Nisan'da yapılacak , takımlar oluşturulacaktır.
Tatil dönemimizdeCordelia kaptanımın eşliğinde isteyen yarışmacılarımız dostluk maçları yapabilir.
Bayram tatilimiz süresince sahip olduğumuz kiloları koruyalım , ben bayramda dahi kilo vermeye devam ederim diyen arkadaşlara da bol eksiler dileriz.
Cumartesi herhangi bir sebepten bildirim yapamayacak olan arkadaşlar yarın ( 5 Nisan ) aç karnına veya iftara yakın bir saatte bildirimde bulunabilirler.
Selamlar , sevgiler
LenaG
@sara_28
@Mutlu1anne
@ffestinalente
@Jasminium84
serap911
@74FRIDA
@pastelfit
@Beth18
gezegenfeza
@uranus35
tomrs
@Lavinia_98
@HuzuRRR
@Minicikfzt
@Ece Didem
Cordelia
@zeyneppk
Mthn83
@arke
@Leyl35
@Akrrep
@Papatyamaviss
@yazarhanim35
@Kinoalihatun
@trueliving_
@badem000
@Tesnim1903
@zensim
@60kiloyum
@ada81
@kumsal68
@Keira-
@minerva1988
@_ASTRAL_
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canmArkadaşlar kusura bakmayın gelemedim, oğlum malesef daha kötü oldu. Gündüz doktora götürmüştüm. En son 1 saat önce yine yüksek ateş oldu, kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Hemen acile gittik nabız 244 olmuş, hemen müdahale ettiler. Bu gece hastanede geçecek büyük ihtimalle. Şu an o biraz rahatlamisken haber vereyim dedim.
Sağlıklı buluşmalarımiz olsun canım.Teşekkürler kaptan emeğine sağlık,uzun bir tatil olacak
Fezom işini bilirOh ne mutlu sana
Zararı en aza indirmek için takımlara girdim lakin dün misafir, bugün dışarı, yarın kızıma, cumartesi eşimin yeğenine derken ben ne halt edecem