Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bugün hep hastanedeydik oğlumun sıkıntısından bahsetmiştim ya götürdüm bugün çok şükür hiç sorun yok dedi doktor video çekmiştim hepsini gösterdim eeg’ye bile gerek yok geçecek bunlar zamanla dedi. Çok huzurlu mutluyum :) sağolsun görümcemin menüsüde dolu doluydu ama ben taze fasulyeyle idare ettim artık :)
Oh bak için rahatlamıştır çok sevindim. Valla azmine sağlık 💪 cumartesi güzel eksi gelecek inşallah 🙏

Dışarı çıkmıyorlarsa gerek yok. Hiç boşuna travma yaşamasın yenidoğan bebek ıslak mendilleriyle silebilirsin o zaman daha ılımlı oluyorlar 🥰 benim son numara çok yaşlı temizlik yapamıyor her wc den sonra popiş popiş yapıyoruz
Yavaş yavaş ben temizleyeyim haklısın dışarı çıkıyor tuvalet için sonra oyuna dalıyor kayboluyor vs hemen gelmiyor🙄

D U Y U RU

Sevgili Masterfit Ailesi,

6 Nisan 2024 tartı bildirimlerimizden sonra 20 Nisan 2024'e kadar takım yarışmalarımız yapılmayacaktır. Bu cumartesi Kırmızı takım kaptanı belirlendikten sonra seçmeler 20 Nisan'da yapılacak , takımlar oluşturulacaktır.
Tatil dönemimizde Cordelia Cordelia kaptanımın eşliğinde isteyen yarışmacılarımız dostluk maçları yapabilir. :KK68:
Bayram tatilimiz süresince sahip olduğumuz kiloları koruyalım , ben bayramda dahi kilo vermeye devam ederim diyen arkadaşlara da bol eksiler dileriz. :dua:

Cumartesi herhangi bir sebepten bildirim yapamayacak olan arkadaşlar yarın ( 5 Nisan ) aç karnına veya iftara yakın bir saatte bildirimde bulunabilirler.
Selamlar , sevgiler :KK68::KK68:

LenaG LenaG
sara_28 sara_28
Mutlu1anne Mutlu1anne
ffestinalente ffestinalente
Jasminium84 Jasminium84
serap911 serap911
74FRIDA 74FRIDA
pastelfit pastelfit
Beth18 Beth18
gezegenfeza gezegenfeza
uranus35 uranus35
tomrs tomrs
Lavinia_98 Lavinia_98
HuzuRRR HuzuRRR
M Minicikfzt
Ece Didem Ece Didem
Cordelia Cordelia
zeyneppk zeyneppk
Mthn83 Mthn83
arke arke
patimsilizm patimsilizm
Ellssa Ellssa
Papatyamaviss Papatyamaviss
yazarhanim35 yazarhanim35
Kinoalihatun Kinoalihatun
trueliving_ trueliving_
badem000 badem000
Tesnim1903 Tesnim1903
zensim zensim
60kiloyum 60kiloyum
ada81 ada81
kumsal68 kumsal68
Keira- Keira-
minerva1988 minerva1988
_ASTRAL_ _ASTRAL_

Son düzenleme:
Menü

Sabah (9.00)
Haşlanmış yumurta (2)
Beyaz peynir
Yeşil zeytin
Domates, salatalık, dere otu, marul
2 dilim ekmek
1 portakal
Çay (şekersiz)

Ara (13.00)
Sütlü nescafe
3 ceviz

Aksam (19.00)
Ispanak kavurma
Et köfte (4)
Cacık
1 dilim ekmek

Ara (20.00)
Çay (şekersiz)

Su : 2.5 litre
Adım: 11.157 Puan:1115
Elhan Elhan Cordelia Cordelia

IMG_6063.png

Menü

Sabah (9.00)
Haşlanmış yumurta (2)
Beyaz peynir
Yeşil zeytin
2 dilim ekmek
1 portakal
Çay (şekersiz)

Ara (13.00)
Sütlü nescafe
3 ceviz

Aksam (19.00)
Ispanak kavurma
Et köfte (4)
Cacık
1 dilim ekmek

Ara (20.00)
Çay (şekersiz)

Eki Görüntüle 3411667
Afiyet olsun canım güzel menü Spor da çok iyi

Menü

Sabah (9.00)
Haşlanmış yumurta (2)
Beyaz peynir
Yeşil zeytin
2 dilim ekmek
1 portakal
Çay (şekersiz)

Ara (13.00)
Sütlü nescafe
3 ceviz

Aksam (19.00)
Ispanak kavurma
Et köfte (4)
Cacık
1 dilim ekmek

Ara (20.00)
Çay (şekersiz)

Eki Görüntüle 3411667
Harika bir menü :KK9:Afiyet olsun canım. Adımlar muhteşem :super:

D U Y U RU

Sevgili Masterfit Ailesi,

6 Nisan 2024 tartı bildirimlerimizden sonra 20 Nisan 2024'e kadar takım yarışmalarımız yapılmayacaktır. Bu cumartesi Kırmızı takım kaptanı belirlendikten sonra seçmeler 20 Nisan'da yapılacak , takımlar oluşturulacaktır.
Tatil dönemimizde Cordelia Cordelia kaptanımın eşliğinde isteyen yarışmacılarımız dostluk maçları yapabilir. :KK68:
Bayram tatilimiz süresince sahip olduğumuz kiloları koruyalım , ben bayramda dahi kilo vermeye devam ederim diyen arkadaşlara da bol eksiler dileriz. :dua:

Cumartesi herhangi bir sebepten bildirim yapamayacak olan arkadaşlar yarın ( 5 Nisan ) aç karnına veya iftara yakın bir saatte bildirimde bulunabilirler.
Selamlar , sevgiler :KK68::KK68:

LenaG LenaG
sara_28 sara_28
Mutlu1anne Mutlu1anne
ffestinalente ffestinalente
Jasminium84 Jasminium84
serap911 serap911
74FRIDA 74FRIDA
pastelfit pastelfit
Beth18 Beth18
gezegenfeza gezegenfeza
uranus35 uranus35
tomrs tomrs
Lavinia_98 Lavinia_98
HuzuRRR HuzuRRR
M Minicikfzt
Ece Didem Ece Didem
Cordelia Cordelia
zeyneppk zeyneppk
Mthn83 Mthn83
arke arke
patimsilizm patimsilizm
Ellssa Ellssa
Papatyamaviss Papatyamaviss
yazarhanim35 yazarhanim35
Kinoalihatun Kinoalihatun
trueliving_ trueliving_
badem000 badem000
Tesnim1903 Tesnim1903
zensim zensim
60kiloyum 60kiloyum
ada81 ada81
kumsal68 kumsal68
Keira- Keira-
minerva1988 minerva1988
Dostluk maçı nedir abla

Selam kızlar bugünkü menümü biraz abarttım regl öncesi iştahım çok açık
Kahvaltı bir dilim peynir domates biber bir dilim ekmek
Ara 2 hurma
Öğle tavuk dürüm ayran
Akşam bir lahmacun ayran
Spor 5300 adım 530 puan
Cordelia Cordelia Elhan Elhan LenaG LenaG
Afiyet olsun 🥰 ayrıca ayaklarına sağlık aslında öğle dışında gayet başarılı menü

Menü

Sabah (9.00)
Haşlanmış yumurta (2)
Beyaz peynir
Yeşil zeytin
2 dilim ekmek
1 portakal
Çay (şekersiz)

Ara (13.00)
Sütlü nescafe
3 ceviz

Aksam (19.00)
Ispanak kavurma
Et köfte (4)
Cacık
1 dilim ekmek

Ara (20.00)
Çay (şekersiz)

Eki Görüntüle 3411667
Afiyet olsun ❤️🧿

Arkadaşlar kusura bakmayın gelemedim, oğlum malesef daha kötü oldu. Gündüz doktora götürmüştüm. En son 1 saat önce yine yüksek ateş oldu, kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Hemen acile gittik nabız 244 olmuş, hemen müdahale ettiler. Bu gece hastanede geçecek büyük ihtimalle. Şu an o biraz rahatlamisken haber vereyim dedim.

Arkadaşlar kusura bakmayın gelemedim, oğlum malesef daha kötü oldu. Gündüz doktora götürmüştüm. En son 1 saat önce yine yüksek ateş oldu, kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Hemen acile gittik nabız 244 olmuş, hemen müdahale ettiler. Bu gece hastanede geçecek büyük ihtimalle. Şu an o biraz rahatlamisken haber vereyim dedim.
Ah canım çok geçmiş olsun 😞 nesi varmış peki bir teşhis kondu mu ? Soğuk algınlığı gibi birşeyden mi çıktı ateşi acaba başı ağrıyor,genzi tıkanıyor demiştin.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım. :dua:
Şükür acile yetiştirmişsiniz. Bir an önce atlatmasını dilerim sana da kolaylıklar bitanem. :dua::KK200:

Canım çok geçmiş olsun Allah a emanet olsun🙏🙏🙏🙏🙏

X