- 18 Mart 2018
- 29.949
- 117.900
- 34
Bu lafın üstüne ne denir kiFezom işini bilir
Porsiyon kontrolü can simidin bitanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu lafın üstüne ne denir kiFezom işini bilir
Porsiyon kontrolü can simidin bitanem
Şimdilik teşhis yok canim. Baş ağrısı için yarın çocuk nöroloji uzmanı görecek. Ateş için de yarın çocuk doktoru sonuçlara bakacak. Bugün tahlilleri yetismemisti. Acil doktoru ateşi ve nabzı düşürüp uzman doktor yarın görsün dedi.Ah canım çok geçmiş olsun nesi varmış peki bir teşhis kondu mu ? Soğuk algınlığı gibi birşeyden mi çıktı ateşi acaba başı ağrıyor,genzi tıkanıyor demiştin.
Teşekkür ederim Elhancim. O hali bir an çok korkuttu beni. Acilde ateşi düşene kadar da saçma saçma konuştu, çok kendinde değildi. Şükür şimdi iyi.Çok geçmiş olsun canım.
Şükür acile yetiştirmişsiniz. Bir an önce atlatmasını dilerim sana da kolaylıklar bitanem.
Amin canım çok teşekkür ederim.Canım çok geçmiş olsun Allah a emanet olsun
Amin canım teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim
Amin canım çok sağol.Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canm
Geçmiş olsun. Biran evvel sağlığına kavuşur inşallahŞimdilik teşhis yok canim. Baş ağrısı için yarın çocuk nöroloji uzmanı görecek. Ateş için de yarın çocuk doktoru sonuçlara bakacak. Bugün tahlilleri yetismemisti. Acil doktoru ateşi ve nabzı düşürüp uzman doktor yarın görsün dedi.
Teşekkür ederim Elhancim. O hali bir an çok korkuttu beni. Acilde ateşi düşene kadar da saçma saçma konuştu, çok kendinde değildi. Şükür şimdi iyi.
Amin canım çok teşekkür ederim.
Amin canım teşekkür ederim.
Amin canım çok sağol.
Çok geçmiş olsun miniğe. Allah yardımcınız olsunArkadaşlar kusura bakmayın gelemedim, oğlum malesef daha kötü oldu. Gündüz doktora götürmüştüm. En son 1 saat önce yine yüksek ateş oldu, kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Hemen acile gittik nabız 244 olmuş, hemen müdahale ettiler. Bu gece hastanede geçecek büyük ihtimalle. Şu an o biraz rahatlamisken haber vereyim dedim.
Canım burayı hiç düşünme gerekirse izinli yazarız. Sıkıntı olmaz . Yeter ki sağlık haberlerinizi alalım.Arkadaşlar tekrar haber vereyim diye girdim. Yarın hastane dönüşü yazmaya çalışırım. Giremesem bile cumartesi mutlaka bildirim yaparım merak etmeyin.
Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü. Bu hafta çok güzel eksiler gelecek inşallah.4 Nisan perşembe
04:00
Hurma+ badem
13:00
Hurma+fındık
20:15
Hurma
Tavuk şiş
8/10 patates kızartması
Çatal ucuyla bulgur pilavı
Kağıt kadar ince lavaş, elim den küçük
Bikaç çatal meze çeşitleri
Köz domates, biber
21:00
2 Müsli bar
1,5 lt su
Henüz 2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3411698
5.044 adım 500 puan
Elhan LenaG Cordelia
Nişanlin varken biraz zor olmayacak mıBayramda olanlar ben sonuna kadar yarisirim
Kimler uyanık
ben
Bu sefer ben kazanacağımBayramda olanlar ben sonuna kadar yarisirim
Ona da listelerini uygulaBayram tatili benim için baya zorlayıcı olacak sadece 1 gün ziyarete gideceğim o zaman yerim diğer günler dengelerim diye umuyorum ama eşim evde olduğu zaman çok sıkıntı oluyor yahu
Bütün gün dışarıda olduğum bir gündü aslında amacım ogle yemeği olarak lahmacun yiyip günü öyle kapatmaktı ama olmadı dürüm yedim öyle kapatırım dedim yine olmadı çok acıktımAfiyet olsun ayrıca ayaklarına sağlık aslında öğle dışında gayet başarılı menü
Bende bayram telaşına düşmüştüm nasıl yapacağız diye Memlekete gidicem dikkat ederim ama kilo almadan dönmek umuduylaD U Y U RU
Sevgili Masterfit Ailesi,
6 Nisan 2024 tartı bildirimlerimizden sonra 20 Nisan 2024'e kadar takım yarışmalarımız yapılmayacaktır. Bu cumartesi Kırmızı takım kaptanı belirlendikten sonra seçmeler 20 Nisan'da yapılacak , takımlar oluşturulacaktır.
Tatil dönemimizde Cordelia kaptanımın eşliğinde isteyen yarışmacılarımız dostluk maçları yapabilir.
Bayram tatilimiz süresince sahip olduğumuz kiloları koruyalım , ben bayramda dahi kilo vermeye devam ederim diyen arkadaşlara da bol eksiler dileriz.
Cumartesi herhangi bir sebepten bildirim yapamayacak olan arkadaşlar yarın ( 5 Nisan ) aç karnına veya iftara yakın bir saatte bildirimde bulunabilirler.
Selamlar , sevgiler
LenaG
@sara_28
Mutlu1anne
@ffestinalente
@Jasminium84
@serap911
@74FRIDA
@pastelfit
@Beth18
gezegenfeza
@uranus35
tomrs
@Lavinia_98
@HuzuRRR
M Minicikfzt
Ece Didem
Cordelia
@zeyneppk
@Mthn83
arke
patimsilizm
Ellssa
Papatyamaviss
@yazarhanim35
@Kinoalihatun
@trueliving_
badem000
@Tesnim1903
zensim
@60kiloyum
@ada81
@kumsal68
@Keira-
@minerva1988
_ASTRAL_
Çok geçmiş olsun abla ben yeni gördüm Allah acil şifalar versin inşallah sonuçlaro tertemiz çıkarŞimdilik teşhis yok canim. Baş ağrısı için yarın çocuk nöroloji uzmanı görecek. Ateş için de yarın çocuk doktoru sonuçlara bakacak. Bugün tahlilleri yetismemisti. Acil doktoru ateşi ve nabzı düşürüp uzman doktor yarın görsün dedi.
Teşekkür ederim Elhancim. O hali bir an çok korkuttu beni. Acilde ateşi düşene kadar da saçma saçma konuştu, çok kendinde değildi. Şükür şimdi iyi.
Amin canım çok teşekkür ederim.
Amin canım teşekkür ederim.
Amin canım çok sağol.
Çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyidir oğlunArkadaşlar tekrar haber vereyim diye girdim. Yarın hastane dönüşü yazmaya çalışırım. Giremesem bile cumartesi mutlaka bildirim yaparım merak etmeyin.