Bacım beni tanımıyorlar bileAynen öyle yüzümden memnunum kucukmedi bana göre ben böyle seviyorum kime ne yanii
Su içer içmez 3 katı kusuyorum canım yaÇok güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım iyi idare etmişsin
Suuuuu
Bağışıklığını destekleyecek en büyük şey bu biliyorsun
Canım hassas zamanına gelmiş
Dün bana kotulemissin isteyerek mi verdin hastalandigin için mi gitti kilo dediler
Boşver
Elhan abla anahtarı enişteye mi verdin sen tükanin
Afiyet olsun canım
Tatlandir bebeğim limon sık salatalık bulandirir ama nane ekle taze. Susuz devam edersen serum takarlar cissssss ufff olurSu içer içmez 3 katı kusuyorum canım yainan boğazımdan geçmiyor yoksa ben suyu çok severim ama şu an tadı aşırı çirkin
Ya zayıflayınca herkesin yüzü küçülür anlamadığım kilo alınca ay çok almışsın olmamış yüzün şöyle böyle zayıflayınca ay yüzün küçülmüş suran buran küçülmüş sanane yani. Memen küçülmüş diyen bile oldu hadi yüzümü geçtim sanane mememdenBacım beni tanımıyorlar bile
Yüz olayına takılma daha genç daha güzel olacaksın hem bedenen hem ruhen
AyyyYa zayıflayınca herkesin yüzü küçülür anlamadığım kilo alınca ay çok almışsın olmamış yüzün şöyle böyle zayıflayınca ay yüzün küçülmüş suran buran küçülmüş sanane yani. Memen küçülmüş diyen bile oldu hadi yüzümü geçtim sanane mememden
Ayy çok tempolu yetişemedim.Bunu öneriyorum
Bende yetişemiyorum bazen sacma sapan hareketler yapıyorumAyy çok tempolu yetişemedim.
Bacaklarım ağrıdı yaa yarın pilates için lazım bunlar bana
Dün serum taktılar zaten dünü öyle idare ettim bugün de takılır belki galiba eşim de zehirlendi o da ateşlendi ona bakıyorum şimdi bir de. Düşmezse ateşi onu da acile götürcem gitmisken kendime de serum isterimTatlandir bebeğim limon sık salatalık bulandirir ama nane ekle taze. Susuz devam edersen serum takarlar cissssss ufff olur
Yeni başlayanlar için cardio var onu yaptım güzel terletti yeterli bugün içinBende yetişemiyorum bazen sacma sapan hareketler yapıyorumbenimde omuzum çok agiriyor bunu yapınca
Kız ortak ne yediniz kiDün serum taktılar zaten dünü öyle idare ettim bugün de takılır belki galiba eşim de zehirlendi o da ateşlendi ona bakıyorum şimdi bir de. Düşmezse ateşi onu da acile götürcem gitmisken kendime de serum isterim
Ablam odemdir sıkma canını ne hareket ediyorsunki dolaşım olsun
Oyy çıtır bademim
Daim olsun inşallah
Sağol canısı
Sen burda olduğun sürece biz yanındayız
Sağol canım
Yaa darısı başına kuzum
Zahmet verdim canım teşekkür ederimellerine sağlık
Teşekkür ederim
Sana gönderme yaptım ama yoğunluktan anlamadın sanırım
Hey maşallah
Ne güzel suçlar bunlar
Canım birincisi güzel bir beslenme olmuş
2. Si diyetisyenlerde patates veriyor
Korkulacak bişey yok
Susuz kalma
Tebrik ederim canım
Deh deh
Harikasın afiyet olsun
Avakado hiç denemedim
Afiyet olsun canım
Emeklerinize sağlık senin ve Cordelia kaptanımin
Bende o modelden 3 tane var
Nasıl oldu şimdi daha iyi mi
Canım belki yerleşmeye çalışıyordur. Ben 2 hafta önce 70.5 di sonra tekrar 71kusur oldu şimdi 69 oldu. Düzenli 3-5 gitmesi böyle dalgalı olmasından iyidir. Ben çabuk dibi görüyorum çünkü
Eee kaptanım tek öğün devam mi
Yaa çok geçmiş olsun canım
Sondan girsemde 60lar ligindeyim
Cümleye bak gitmiş
Bugün misafirler bana kotulemissin dediler
Ara dediğin öğlen yemeği sanırım
Su çok güzel
Tatlı tüketimini geç vakte bırakma canım
Vücut alirsiyor canım sabit hareketlere o yüzden onu egzersiz spor olarak almıyor. Ben çalışırken gittiğim yerlerde hareket olsun diye merdiven kullanıyorum. Vücut standarta baglamasin diye
Bence destek iyidir. en azından yüzleşirsin
Ben geçen hafta artidaydim ama diyetisyen ölçümüne göre 900 Gr yağdan gitmiş 450 Gr su olmuş. Kas kutleside artinca beni mutsuz eden tartı anlam kazandı
Sabitleme kendinigidecek de sadece
Geçen hafta ara verdim abla
@Kinoalihatun verdi sende verirsin ki senin çoğu ödem
Çıtır badem dedigimizden oluyor bunlar hep
Kız ben kaptanligimdan bile haberim olmamış
Kendimden haberim yok
Sana izin mizin yok bundan sonra mezun olana kadar burdasın
Teşekkür ederim
Afiyet olsun
Hem mutlu olmuşsun hem nefsin körlenmiş
Ama şuan sıcak salça kokusu geldi burnuma
Gunaydi ex aşkım
Yeni başlayanlar için cardio var onu yaptım güzel terletti yeterli bugün için
Dışardan yemedik canım hiç eşim işte yiyo ama benimle yemedi bu kadar üst üste olması da normal değil sudan mı ki acaba gerçektenKız ortak ne yediniz ki
Sulardan olabilir mi binadan sır bakayım başkasında var mı
Dışardan tavuk yediniz mi
Biliyorsun tavuk çabuk bozulur ve üstünde çok oynuyorlar
hemen önlemini al canım, bitki çayı, c vitamini falan al.Sağol canımumarım bana da geçmez ama hapşırmaya başladım bile
Yatıp uyudum canım biraz iyi geldi çok şükür. Oğlum evde yalnızdı gidemezdim zaten. Aleti en kısa sürede yaptırayım ya da yenisin alayım yakın zamanda çünkü benim tansiyon biraz oynak bence.Acile git istersen canım evde ilaç yoksa ya da komşudan falan alabilirsen alet ölç
Bu saate kadar inşallah azalmıştır, şu an nasılsın canım.Vallaha nefesimi bile kesti
Oynak olunca da en tehlikeli hep yüksek olsa yine vücut ona alışıyor da bir düşük bir yüksek tehlikeli oluyo en kısa zamanda yenisini al aletin ve doktora da randevu al bence canım belki ilaca başlaman gerekiyodurYatıp uyudum canım biraz iyi geldi çok şükür. Oğlum evde yalnızdı gidemezdim zaten. Aleti en kısa sürede yaptırayım ya da yenisin alayım yakın zamanda çünkü benim tansiyon biraz oynak bence.