Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Aynen canım azcıkda tadı güzel olaydı mübareğin
Sağlıklı şeylerin çoğu zaten bi garip olmuyor mu

2 tane tost sığsın ya çokta küçük olmamalı bence. korkmaza karacaya bi bakarım gerçi onların da fiyatlar fırlamıştır kesin.
Bakın anam ne yapiyor yine
Otlu bazlama

Eki Görüntüle 3389088
ahahaha annen tam bir diyet killer biliyosun dimi :) ben buna asla karşı koyamazdım otlu gözleme en sevdiğim..
8 senedir Bursa’da yaşıyorum ama yemedim hiç sadece meşhur onu biliyorum eşim çok sever

Hepinize çok teşekkür ederim
Bursada yaşıyorum canım ben
Vur kır parcala kaptanım
Normalde bu kadar yemedıgım için fazla geldi bana ya

Tahanli diyince fark ettim ben de Eylül'de Bursa'ya taşındım :)
yaa ne çok bursada yaşayan varmış ben de bursalyım tahinli pideyi herkes biliyo her şehirde var zannediyodm geçen bi arkadaş dedi bursanın tahinli bi pidesi varmış meşhurmuş dedi nasıl yaa dedim bitek bursada mı varmış o şaşırdım

bursada hangi ilçedesiniz kızlar?

ahahaha annen tam bir diyet killer biliyosun dimi :) ben buna asla karşı koyamazdım otlu gözleme en sevdiğim..
Biliyorum biliyorum hatta sabah limona sarimsak kürü hazirladi neymis damarlari aciyormus shjkl
Anne bunu yiyip ustune limonumu iccen dedim ayyynen oyle yapicam hıh dedi

İki yıl önce sorsan ben de orada yaşıyorum diyecektim.
Cantik da var onu sadece Bursalılar bilir

Bitanecim bayağı erken paylaşmışsın. Erkenden gidip uyuyayım diye değil mi
Of off off renkli biberlerle cümbüşe dönüşmüş kahvaltı. Afiyet olsun. Manda yoğurdunu nereden buldun yağ mi yaktiriyor yoksa
Dört dilim ekmek mi yazdi diyetisyenin
Beni tanıştır noluuuur Eminim bu kadar şeyi yiyip güzel güzel eriyeceksin. Ah gençlik

Rica ederim efendim. Menüne başlarken protokolü siralamissin öyle yazmak icap etti
Ablam görüyorsun sayfada
Saygı var
Sevgi var
Sağlık var
Eğitim var
Diyet var
Spor var
Yaşam koçluğu
Güncel hayat
Diyet içi dışı yemek tarifleri
Alışveriş bilgileri
Veee kalpten kalbe görünmeyen bir yol hepimizi birbirimize bağlayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…