- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canım geçmiş olsun
Teşekkür ederim kaptanım
Siyah pirinci bende ilk defa denedim ama tadını çok beğenmedim tarife göre yaptım biraz lapa oldu basmati değil bildiğin pirincin simsiyah hali ama glisemik indeksi çok çok düşük sağlıklı bir yiyecekmiş ben normal pirinci üç ay kadar yiyemiyorum beyaz pirince karşı intoleransim çıktı o yüzden bu pirince yöneldim diyetisyenimin tavsiyesiyle
Sağlıklı şeylerin çoğu zaten bi garip olmuyor muAynen canım azcıkda tadı güzel olaydı mübareğin
Tahanlı Bursalılar der bi haklısınTahanli diyince fark ettim ben de Eylül'de Bursa'ya taşındım :)
Rica ederim efendim. Menüne başlarken protokolü siralamissinTeşekkür ederim komtanim
Saygılarımla
2 misafirlik olunca tek öğün yapıyım diye düşündümNeden ben şimdi yiyorum
Sağolasın kaptanımMutlu yıllar papatyacim. Sağlıkli çok güzel bir ömrün olsun.
Sagol ElhanimMenun harika afiyet olsun canımSonunda elini görünce çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Bursayi özlediğimi hatırladım.
Hani benim menünün yorumunu askolsun meryemimRica ederim efendim. Menüne başlarken protokolü siralamissinöyle yazmak icap etti
2 tane tost sığsın ya çokta küçük olmamalı bence. korkmaza karacaya bi bakarım gerçi onların da fiyatlar fırlamıştır kesin.Evet evet ben alicam canım halkın nabzını tutayım dedim ondan sordum gruba. Sadece ufak tost makinesi mi yoksa izgara olanlardan mi istiyorsun 700 TL ye bile var mesela
Benim önceki fakirdi güzel yapıyordu ama çok hafifdi ekmeği ezmeye gücü yetmiyordu. Ama tavuk pirzola yapıyordum baharatlayip mangal gibi oluyordu hoşuma gidiyordu mesela
ahahaha annen tam bir diyet killer biliyosun dimi :) ben buna asla karşı koyamazdım otlu gözleme en sevdiğim..
8 senedir Bursa’da yaşıyorum ama yemedim hiçsadece meşhur onu biliyorum eşim çok sever
Hepinize çok teşekkür ederim
Bursada yaşıyorum canım ben
Vur kır parcala kaptanım
Normalde bu kadar yemedıgım için fazla geldi bana ya
yaa ne çok bursada yaşayan varmışTahanli diyince fark ettim ben de Eylül'de Bursa'ya taşındım :)
Aynen canım yaaaSağlıklı şeylerin çoğu zaten bi garip olmuyor mu
Bursa' yiSagil ElhanimBursayi mi ozledin mamalarini mi
Bende Bursa yı özledim bayrama gidecemSagil ElhanimBursayi mi ozledin mamalarini mi
Biliyorum biliyorum hatta sabah limona sarimsak kürü hazirladi neymis damarlari aciyormus shjklahahaha annen tam bir diyet killer biliyosun dimi :) ben buna asla karşı koyamazdım otlu gözleme en sevdiğim..
İki yıl önce sorsan ben de orada yaşıyorum diyecektim.2 tane tost sığsın ya çokta küçük olmamalı bence. korkmaza karacaya bi bakarım gerçi onların da fiyatlar fırlamıştır kesin.
ahahaha annen tam bir diyet killer biliyosun dimi :) ben buna asla karşı koyamazdım otlu gözleme en sevdiğim..
yaa ne çok bursada yaşayan varmışben de bursalyım tahinli pideyi herkes biliyo her şehirde var zannediyodm geçen bi arkadaş dedi bursanın tahinli bi pidesi varmış meşhurmuş dedi nasıl yaa dedim bitek bursada mı varmış o şaşırdım
bursada hangi ilçedesiniz kızlar?
Sondan başladim geliyorum bebegimmmmHani benim menünün yorumunu askolsun meryemim
Bitanecim bayağı erken paylaşmışsın. Erkenden gidip uyuyayım diye değil miMenümü yazayım
Sabah
Bir tane haşlanmış yumurta
İki kk peynir
Beş tane zeytin
Közlenmiş sarı yeşil ve kırmızı kapya biber
İki dilim yulaflı ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Beş tane et köfte
Salata
İki dilim yulaflı ekmek
Ara
Bir elma üzerine tarçın
Dört kaşık manda yoğurdu
Akşam
Dört tane et köfte
Salata
İki yemek kaşığı siyah pirinç pilavı
Ara yarım dilim armut
8 tane fındık
Dört kaşık yoğurt
Su 3 litre spor yarım saat tempolu yürüyüş ve 3114 adım
Elhan Cordelia Ceeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 3389137
Ablam görüyorsun sayfadaRica ederim efendim. Menüne başlarken protokolü siralamissinöyle yazmak icap etti
Afiyet olsun Serapcim.Menüm
Sabah : resim
Aksam: mercimek salatası resmini ekliyorum tarif sayfasında paylaştım( tabi hepsini yemedim
Ara olarak meyve yerine 1 tane kuru kayısı yedim
Spor paylaşacağımElhan Cordelia @deli bir dombili sonunda gelmekte olan geldi regl oldum kuş gibi hafif hissediyorum
Eki Görüntüle 3389067 Eki Görüntüle 3389068