Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun canım suya bu çare bul canım alarm kur yada yanına şişe al farkı faydası olur

Ben kimsenin bozulan psikolojisinin tedavicisi degilim derim hep hastalikli ruh haliyle yanima yanaşan erkeklere birde kendi derdini anlatip seni dinlemeyen surekli yoran arkadaslara...
Ben eskiden böyle değildim canım ya Herkese yardımcı olmaya çalışıyordum tahammül ediyordum sabır gösteriyordum ama sonuçta gördüm ki bu insanlar hep beni yaraladı kendi problemlerini bana yüklediler. Kimseye de Yaranamadım. Şimdi dediği gibi ne doktorum ne öğretmen. Seni olduğun gibi kabul ederim ama eğer olmuşsan

Menü
Sabah
Kaşarlı tavada yumurta bir parça
Airfryda kızarmış patates 10 tane falan
Yeşillik salatalık biber havuç vs
5 zeytin
1 dilim peynir
Çay şekersiz
Saat 3 gibi
Fırında az yağlı çıtır tavuk (hardal ve ranche sos olmasa iyiydi ama )
6 gibi ananas yedim
2,5 Lt su
1 bitki çayı
1 soda
Ben yatış canlarım herkese iyi geceler biraz dinleneyim de iyice artmasın hastalık
Elhan
Cordelia

Sevgili Masterfit Ailesinin değerli menü paylaşimcisi, aylik hedeflerimizin muhterem takipçisi
Zengin bol çeşitli menünü inceledim, gözle kaş arasında minnak bir pankeki tat kontrol olarak mideye indirmiş olsan da kayda değer herhangi bir olumsuzluk göremedim.
Afiyet olsun. Lütfen su içmeye devam edin efendim. Saygılar

Mutlu sağlıklı yaşların olsun canım

Doğum günün kutlu olsun canım çok yememişsin aslında

Hangi şehirde yaşıyorsun canım sen

İyi ki dogdun canım nice senelere

Mutlu yaşlar dilerim

Afiyet olsun canım siyah pirinç tadi nasıl faydali olduğunu duymuştum da

Ayyy kıyamam bakışı bak şapşik

Doğum günün kutlu olsun
Hepinize çok teşekkür ederim
Bursada yaşıyorum canım ben
Vur kır parcala kaptanım
Normalde bu kadar yemedıgım için fazla geldi bana ya

Sevgili kaptanım kaşarli tava, nano teknolojinin en son ürünü sanırım. Link rica edebilir miyim
Geçmiş olsun hayırdır noldu
Afiyet olsun demeyi unuttum.

Hic birimiz oyle degildik öğrettiler artik tevazum,sabrim oncelikle aileme sonra gercek kiz arkadaslarima

Grippppp oluyorum hapsuruk burun akıntısı ateş kalabalık gezme vs kaptım gene tek duam oğluma bulasmasin inşallah
Geçmiş olsun canım
Bir anda olunca aklıma alerjik bir şey gibi geldi. Ben sık olurdum böyle. Kaptanım yarın bir aile hekimine görün. Allah şifa versin.

Canım taşhan marka var bende. Granit asla yapışmıyor kolayca yıkanıyor. Mükemmel bir şey tost makinesi cok gereksiz inan.
bizde de maşa var. normal tostlar ve ekmek kızartma için iyi ama tost makinelerinin başka fonksiyonları da var canım. kullanırsan tabi, ben kullanıyorum.

Teşekkür ederim komtanim
Saygılarımla

Karabuğday serbest mi ben onu sevdim yarma gibi

Menun harika afiyet olsun canım Sonunda elini görünce çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Bursayi özlediğimi hatırladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…