- 14 Kasım 2023
- 906
- 4.133
- 36
Afiyet olsun canımMenümElhan kaptanım Zayif bir Dombili kaptanım Cordelia kaptanım adimim şuan için yok ama senin olmadığın bir liste düşünemedim
Sabah kefir chia
Saat 10.30 soğanlı peynirli yumurta 1 dlm ekmek 2 dlm domates 1dlm turp yarım çay kaşığı kadar bal kaymak karışımı
14de hurma(meyve) küçük boy muz yarım elma 1 YK Yulaf ezme 1 SB yakin süt bizzz
Ara 1 pankek çocuklara yaptım şeker oranına baktım sadece oran kontrolü kadar büyük değil 1 hurma 1 sade kahve
Akşam yeşil mercimek haşlıyorum üstüne salata yapacağım
Su sabah içtiğim 1 lt
Ben eskiden böyle değildim canım ya Herkese yardımcı olmaya çalışıyordum tahammül ediyordum sabır gösteriyordum ama sonuçta gördüm ki bu insanlar hep beni yaraladı kendi problemlerini bana yüklediler. Kimseye de Yaranamadım. Şimdi dediği gibi ne doktorum ne öğretmen. Seni olduğun gibi kabul ederim ama eğer olmuşsanBen kimsenin bozulan psikolojisinin tedavicisi degilim derim hep hastalikli ruh haliyle yanima yanaşan erkeklerebirde kendi derdini anlatip seni dinlemeyen surekli yoran arkadaslara...
Geçmiş olsun İnşallah bulaşmaz KaptanımGrippppp oluyorum hapsuruk burun akıntısı ateş kalabalık gezme vs kaptım gene tek duam oğluma bulasmasin inşallah
Sevgili Masterfit Ailesinin değerli menü paylaşimcisi, aylik hedeflerimizin muhterem takipçisiMenümElhan kaptanım Zayif bir Dombili kaptanım Cordelia kaptanım adimim şuan için yok ama senin olmadığın bir liste düşünemedim
Sabah kefir chia
Saat 10.30 soğanlı peynirli yumurta 1 dlm ekmek 2 dlm domates 1dlm turp yarım çay kaşığı kadar bal kaymak karışımı
14de hurma(meyve) küçük boy muz yarım elma 1 YK Yulaf ezme 1 SB yakin süt bizzz
Ara 1 pankek çocuklara yaptım şeker oranına baktım sadece oran kontrolü kadar büyük değil 1 hurma 1 sade kahve
Akşam yeşil mercimek haşlıyorum üstüne salata yapacağım
Su sabah içtiğim 1 lt
Mutlu sağlıklı yaşların olsun canım
Doğum günün kutlu olsun canım çok yememişsin aslında
Hangi şehirde yaşıyorsun canım sen
İyi ki doğmuşsun canımSağlıklı mutlu huzurlu ailen ile birlikte güzel yıllarınız olsun inşallah Senin bugün doğum günün ve bana bugün laf düşmez afiyet bal olsun yediklerin Yarın karışırım ama
İyi ki dogdun
İyi ki dogdun canım nice senelere
Mutlu yaşlar dilerim
Afiyet olsun canım siyah pirinç tadi nasıl faydali olduğunu duymuştum da
Ayyy kıyamam bakışı bak şapşik
Hepinize çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun
Sevgili kaptanım kaşarli tava, nano teknolojinin en son ürünü sanırım. Link rica edebilir miyimMenü
Sabah
Kaşarlı tavada yumurta bir parça
Airfryda kızarmış patates 10 tane falan
Yeşillik salatalık biber havuç vs
5 zeytin
1 dilim peynir
Çay şekersiz
Saat 3 gibi
Fırında az yağlı çıtır tavuk (hardal ve ranche sos olmasa iyiydi ama )
6 gibi ananas yedim
2,5 Lt su
1 bitki çayı
1 soda
Ben yatış canlarım herkese iyi geceler biraz dinleneyim de iyice artmasın hastalık
Elhan
Cordelia
Hic birimiz oyle degildik öğrettilerBen eskiden böyle değildim canım ya Herkese yardımcı olmaya çalışıyordum tahammül ediyordum sabır gösteriyordum ama sonuçta gördüm ki bu insanlar hep beni yaraladı kendi problemlerini bana yüklediler. Kimseye de Yaranamadım. Şimdi dediği gibi ne doktorum ne öğretmen. Seni olduğun gibi kabul ederim ama eğer olmuşsan
Tahanli diyince fark ettim ben de Eylül'de Bursa'ya taşındım :)Hepinize çok teşekkür ederim
Bursada yaşıyorum canım ben
Vur kır parcala kaptanım
Normalde bu kadar yemedıgım için fazla geldi bana ya
Geçmiş olsun canımGrippppp oluyorum hapsuruk burun akıntısı ateş kalabalık gezme vs kaptım gene tek duam oğluma bulasmasin inşallah
bizde de maşa var. normal tostlar ve ekmek kızartma için iyi ama tost makinelerinin başka fonksiyonları da var canım. kullanırsan tabi, ben kullanıyorum.Canım taşhan marka var bende. Granit asla yapışmıyor kolayca yıkanıyor. Mükemmel bir şey tost makinesi cok gereksiz inan.
Mutlu yıllar papatyacim. Sağlıkli çok güzel bir ömrün olsun.Hepinize çok teşekkür ederim
Bursada yaşıyorum canım ben
Vur kır parcala kaptanım
Normalde bu kadar yemedıgım için fazla geldi bana ya
Teşekkür ederim komtanimSevgili Masterfit Ailesinin değerli menü paylaşimcisi, aylik hedeflerimizin muhterem takipçisi
Zengin bol çeşitli menünü inceledim, gözle kaş arasında minnak bir pankeki tat kontrol olarak mideye indirmiş olsan da kayda değer herhangi bir olumsuzluk göremedim.
Afiyet olsun. Lütfen su içmeye devam edin efendim. Saygılar
Karabuğday serbest mi ben onu sevdim yarma gibiTeşekkür ederim kaptanım
Siyah pirinci bende ilk defa denedim ama tadını çok beğenmedim tarife göre yaptım biraz lapa oldu basmati değil bildiğin pirincin simsiyah hali ama glisemik indeksi çok çok düşük sağlıklı bir yiyecekmiş ben normal pirinci üç ay kadar yiyemiyorum beyaz pirince karşı intoleransim çıktı o yüzden bu pirince yöneldim diyetisyenimin tavsiyesiyle
İmm su mu şey 2 bardak filanAfiyet olsn canım bol eksiler regl çok sevindim şu içimi ne durumda
Evet serbest yarından sonraki günlerde salatanın içine ekleyecemKarabuğday serbest mi ben onu sevdim yarma gibi
Menun harika afiyet olsun canımİyi aksamlar
18 Subat beslenme listem
Zayif bir Dombili Elhan
10:40
Bir kase sebze kavurmasi
Ceyrek avokado
1.5 haslanmis yumurta
Kapya biber
2 ceviz
13:30
3 yk sebze kavurmasi
2 yk yogurt
15:30
Kardesim Bursadan kestane sekeri getirmis çikolatalı olanlardan minik minik bisey ondan bitane yedim
Birde tahin havuzu gibi bi pide getirmis tahinli pide mi nedir bilmiyorum resim olarak ekledim onun tahininden aldim 1 tatli kasigi
17:10
Sütlü türk kahvesi
Aksam yok cok tokum
Ay bide elimi yaktim buharli temizlemeyle cok aciyo kantaron sürdüm ama hala yaniyo
Eki Görüntüle 3389085
Eki Görüntüle 3389083 Eki Görüntüle 3389084